from phone

Sitting in the car waiting for mom judy to be finnished with the last errand for today. Soon we're off to Prior Lake to drop Tay off and I need to practise how to open my locker! Because I know someone who is panicing about that she's starting school next tuesday! After that we're picking Tay's guy friends Zack, Corey and Nick up to go to hostdad Terrys 9th graders football game! Have fun y'all! Love

every day I think to myself - this will be one of the greatest things you'll ever experience

Tusentack du/ni som föreslog min blogg! Jättegulligt verkligen!
Och alla ni läsare tack för att ni bryr er, läser och kommenterar -
ni gör bloggen bättre och inspirerar mig till att våga mer, försöka blogga bättre
och försöka fortsätta se allt så mycket ljusare och positivare när det tar emot.


sen att blogg.se kunde gjort min "artikel" mer intressant &
valde just en starbucks frapucino är ju en helt annan sak..

minnesota state faire

En intensiv dag at the faire må jag säga! State fairen var gigantisk men som tur var var den inte smockad pågrund av vädret. Idag är första dagen på 10 dagar i Minnesota som vädret varit mulet och det har småduggat..
För att sammanfatta igentligen vad amerikanarna gör på sin state faire finns det i princip ett ord - fastfood.
Du äter bara en massa skräpmat ( som förövrigt är supergod.. även om det kanske inte ser så ut ibland!)
På fairen är det också massa stånd, karuseller och typ djurvisningar i stora lader. Såg nästan en gris födas idag! Men den ville inte riktigt ut och efter 20 minuter så pallar man inte riktigt stå och vänta på en lilla grismiraklet.. Deras olika fairs kan liknas som våra svenska marknader skillnaden är att dem är större och det finns mer & det är lite mer avancerat gjort. Dem går liksom all-in medans vi svenskar kör lite halvt-om-halvt med våra marknader.
Åkte några karuseller med Tay och det var en som gjorde mig riktigt äcklad och jag bangar inte för något. Det ser ut som ett rymdskepp nästan på tv fast det är heltstängt runt om du går in ställer dig mot väggen och det börjar snurra.. Det är gravitationen som håller kvar dig och sedan tiltar den här attraktionen såpass att du ligger, är sne och huvet och allt flyttas ca 20 cm längre ner. Ett tag kan du inte ens lyfta huvet pga gravidtationen. Läskigt men tufft!
När jag och Tay sedan skulle käka lunch så ville hon käka Gator on stick , Aligator liksom - jag bara NOOOO.
På deras olika faires är dem ofta kända för att ha allt on a stick.. Såg en swedish meatball där det var spaghetti inuti också sedan friterar dem och hade såsen ovanpå b.la.
Sen for vi iväg på Tay's freshman orientation som var tusen gånger bättre än min även fast jag satt och hade sjukligt tråkigt på regelsakerna med alla miljarder föräldrar. Visste ni att det är mer än 700 ELEVER som ska börja på Prior Lake High School som är just bara freshmans? Sick!
Bilder från Minnesota State Fair!

Food building precis i början av fairen när du kom in. Ju längre in du kom på området  & på siderna fanns tusen gånger fler stånd ute!

Smorse on a stick! Onyttigt som tusan? Ja! Gott? Ofcourse who doesn't love marshmellow and chocolate?

Tay & Lina @ food building. Orkade inte sminka mig då vi gick upp klockan 7..

Minnesota's state faire är b.la. känt för just denna ladan - drick hur mycket mjölk du vill för 1$.
Sugen på aligator på pinne? Någon? Hört att det ska smaka som kyckling om ni vill veta!
Dessa kakor är också en anledning till att många amerikanare är tjocka/överviktiga.
DEM ÄR SÅ HIMELSKT GODA. Dem var helt nygjorda också! Varma, chokladiga och underbara.
Precis innan vi skulle hem åkte vi skyline över delen vi inte varit på för vi skulle inte hinna gå den med tanke på hur stor fairen är.. Pappa Terry & Tay sitter och chillidillar.
Nu ska jag snart sova, talk to yall soon!
Love from MN , Carolina

Frosty faces & goofy girls - whole video!!

This is how we do it!
FÖRRA VIDEON VAR KORTARE... HÄR ÄR DEN ORDENTLIGA!
state fair kommer senare - måste fixa lunch konto för jag finns inte i systemet haha, puss!trouble with the electronica

Okej så bbq:n för oss nya var sådär.. ganska (o)organiserad och det var inte så bra för att presentera oss för skolan eller varandra. Dock all cred till alla eleverna som var där och fixade och försökte ställa upp.
Efter det så bakade jag och Tay en massa hela kvällen eller ja det som fanns kvar av den.. Inlägg kommer såfort blogg.se slutar lagga med mina bilder och VIDEOFY kan börja funka!!
Nu ska jag platta håret och sova, imorgonbitti eller ja lunch för er ska jag till VALLEY FAIR!! Tjoho, talk to yall soon.
Puss
Förresten mamma se till att pappa checkar sin facebook omgående & pappa: kolla din facebook.

big red boxes

This amazing red box allows you to rent a dvd for 1 dollar for 24 hours.
This is one of the things I love with the United States.

- Jag beger mig snart till skolan för att gå på de nya studenternas SYV's bbq party.
Love

Imagine what it'll be like to touch the sky

Home from a nice time in the cabin.
Stacy's & Neals cabin var super mysig, tyvärr så glömde jag min kamera hemma.
DUKTIGT CAROLINA DUKTIGT! Det tog 3 timmar att åka till stugan och det var så fint där. Naturen påminnde väldigt mycket om mellan/norra Sverige. Goregous. På kvällen åkte vi till en lokal resturang / bar. Typsik sådan ni ser på tv man brukar se på tv eller film. Dem ljusskyltarna, spelmaskiner, dart, bar och resturangen var typsikt cabin-looking, träplankor osv. Taylor och jag skrev ner en massa svenska ord - snart kommer Tay vara pro on Swedish that's for sure! Sedan spelade vi alla apples to apples, we had a blast. Seriöst jag trodde jag skulle dö ett tag som vi skrattade. Sedan var det girltalk alot och nanna.
Imorse så vaknade vi av att alla skramlade där nere, guess what was for breakfast? Muffins - blueberry. ♥
Delicious. Sedan satt vi i soffan och sånt och jag slocknade för ca 2 timmar.. Mina sov vanor är helt sinnes.
Vi åt lunch och sedan in i bilen för att åka hem till Prior Lake. Slocknade igen i bilen efter vi tankat så då betade man av ca 45 minuter tråkighet. Direkt efter vi kommit hem bytade jag och Tay om och for till Dakotha (gymmet.)
Spelade lite basket och brände typ 630 kalorier. Bättre än inget tjohooo. Hem in i duschen, plocka upp den fina rosa datorn och gå ner och glo MTV- musicvideoadwards & Keep up with the Kardashians ( LOVE IT TO DIE FOR ) och umgås med ur härliga Senya!
Nu ska jag snart nanna för imorgon ska Carolina på BBQ på skolan för nya elever som skolans SYV's anordnar och eftersom jag var så kass och glömde kameran bjuder jag på en hemsk bild som Judy tog :)
Love

när verkligheten kommer ifatt

jag är inte den som inte kan stå på egna ben eller som egentligen saknar någon i första taget.
jag brukar liksom föredra att klara mig själv och ofta prova något nytt och främmande.
16 dagar har gått sedan jag som många andra gav mamma & pappa en sista kram på flera månader.
min värdfamilj är jättebra, de är mig isåfall det är fel på. efter 16 dagar ska man fortfarande vara on top of the world men jag har istället börjat sänkt mig. min värdfamilj är så lik min egen familj, med regler, tankesätt, beteende, tv-serier osv osv och framför allt hur de är mot varandra, vilket gör att jag automatiskt tänker på mamma och pappa och jag saknar dem . det känns tomt utan dem i ens vardag. samtidigt så saknar jag mitt sociala umgänge, jag har ju inte någon direkt vän här borta utan bara bekanta och gud vet vad alla dem heter. under dessa 8 dagarna i Minnesota har jag ju lugnt träffat 100 människor vars namn jag måste lära mig.

det är okej att sakna ens vänner och familj, jag trodde bara inte det skulle komma såhär fort? speciellt med tanke på hur jag brukar hantera det. man fäller en tår och tänker på alla fina minnen & sedan är det bara att köra på.

jag känner mig annorlunda och udda och konstig. kanske inte så konstigt. jag är liksom svennebanan..
tex. modet. omg säger jag. i am different but that's what yall signed up for.

jag beger mig till någon stuga 2-3 timmar härifrån om någon timme eller två stannar där över natten och är väl hemma söndagkväll lokal tid för mig. alltså kommer det inte komma ett blogginlägg under den tiden för jag ska passa på att ta paus då för ett dygn och försöka fokusera på allt nytt och roligt. det behöver jag just nu.. vi hörs snart -

thinking of yall ♥ / Love Carolina
We go our separate ways only to meet again.

mall of america, like woaw!

Jag vet igentligen inte riktigt hur man ska kunna beskriva mall of america, men två ord är en bra början - WOW GIGANTISKT.
Det är ganska skönt nu känner jag att garderoben är lite mer fylld! Åt på noodels and company för Tay gillar en resturangen. Tay insiterade på att jag skulle testa macaroni and cheese så jag gjorde det fast att jag ingentligen ville ha en cesar sallad.. Jag vet att jag har gått upp i vikt, det märks på min annas någorluna halv runda platta mage. Den står ut mer nu och det gör mig förtvivlad. Jag åkte inte hit för att bli tjock och vara en sk. livsnjutare. Jag älskar att testa allt det nya men jag vill ju inte vara tjock och ful för det.. Jag och Tay provade homecomingklänningar också det är så jag vet att jag gått upp för det fattades en halv centimeter typ för att stänga! AJA BAJA.. Nej, nästa vecka kör vi igen.. Jag var duktig och brände kalorier imorse i vårt lilla mini gym men det räcker ju verkligen inte med tanke på all skit man äter som smakar fantastico..
Men jag ska inte stämma ner er nu.. Lär väll ändå göra det later så enjoy & för att avsluta - Mall of America är huge, gigantiskt , enormt ja you name it. 520 affärer och jag är pretty sure att jag kommer gå vilse ex antal gånger :)
Some pictures from today för jag har verkligen igentligen inte lust att blogga just nu...
tror mina poser smittar..
Log ride - som flumeride på liserberg men man ska tydligen inte bli blöt i denna typ.. ja men tjo tjena - jag blev dygn sur och genomskinlig!

smile to the camera

Ännu en dag i Minnesota som tagit slut och påbörjats av en annan.
Tydligen så har jag tagit fotot för min yearbook nu också.. Great.. hade jag vetat det hade jag försökt gjort mig finare & plattat håret.. Jag hatar att mitt hår är lockigt.. Sedan gick vi till admistration office för att fixa ett skåp åt mig, skåp 3339 är mitt on third floor that's what the first number stands for, which floor it's located on fyi.
Efter det träffade ja massa människor hela tiden men i princip alla är yngre än mig.. förutom en tjej hon kommer jag ha english 11 med så det blir säkert jätte bra! :)
Sen kollade jag på hundratals volleyball games, nej men iaf 5 stycken varav en var Tay's B-squad och en var varsity. På varsity såg jag ex antal snygga 11th and 12th graders.. Judy skrämde mig dock lite för hon tjatade lite på Sammy ( en av tay's kompisar) att hon skulle presentera mig för hennes URSNYGGA bror och jag bara NOOOOOO. För jag kände mig cepe ful idag haha! Tur att hon inte gjorde det..
Ja sen efter varsitygame åkte jag, Judy och Tay till buffalo wings och åt. Terry åkte tidigare för han tyckte det var segt på varsitygame haha. BW- var såååå gott! Åh..
Imorgon ska jag och Tay till Mall of America, VILKET BEHÖVS! MAMMA jag har ju seriöst typ inga kläder. HELT SJUKT..
I'll keep yall posted. Love
Mom Judy and my locker!

DAMMSUGA ?!

Okej, jag har aldrig riktigt tyckt det varit kul att dammsuga. Alla tycker väll det är tråkigt och jobbigt men för första gången var det kul & EXTREMT SVÅRT! Jag har suttit och as garvat åt mig själv när jag gjorde videon och svurit och skrattat om vartannat här på nedanvåningen. Medans ni fixar er inför kvällen och ny dag äter jag mycket mycket sent lunch. POP, BANANA & STRAWBERRIES. Och ja svenska jordgubbar slår amerikanska. end of discussion. Detta & Sallad är nog det nyttigaste jag ätit.. Jag måste få tillbaka my good eating habbits.. Har säkert gått upp !! :( Men nog om det! Usch.. Jag och Tay har fixat oss och ska snart till skolan för att fota oss och hämta valen osv.. Sedan ska jag kolla på Tays first volleyball game! AAAAH!
Puss
Alexandra Kjellman om VIDEOBLOGG:
Hej! Jag har en fråga ang. att vara utbytesstudent, eller snarare angående hemkomsten. Är det så att du kommer att börja ettan på gymnasiet när du kommer hem, alltså att du kommer "ligga ett år efter" dina vänner? Eller får man börja tvåan direkt? :)
Hej :)
Året som utbytesstudent kan vi svenskar inte tillgodose i våra kursplaner förutom att du kan nog tenta av en massa engeska och kanske matte ?
Så jag kommer få börja ettan nästa år med dem som är ett år yngre. :)
Kram

exchange students poolparty?..

What's up yaaaall?
Now you're responding - What's down yall?

Haha, nej jag skojade bara. Jag och Judy åkte hemifrån runt halv 6 och tankade så vi var framme klockan 6.
Först när vi kom var det typ tyst och jag och Judy stod mest och pratade med varandra. Sedan skulle dem samla ihop alla utbytesstudenter för att gå igenom yttligare regler och sånt. Det var så tråkigt för det är typ femtioelfte gången jag får höra alla regler och tips, stenungsö lägret, mötet efter med päronen, mamma & pappa, new york och nu här. Men vi fick snabbspola reglerna och sånt för pizzan han komma! Så där satt vi, 15 utbytesstudenter varav ja var ensam svennebanan fyi (for your information) och det var så awkward! I princip ingen pratade förutom alla spanjorer ... Och vi borde ju ha massor gemensamt? Så jag gick ner för varandan och började snacka med Germán från Spanien om vilken pizzabit som var minst sedan tog jag på mig ett mission! Jag skulle få oss att snacka så jag satte igång och snackade om min skola och att jag var nervös och att skolan är gigantiskt och massa sånt. Och det verkade bra ett tag men efter 3 minuter så bara dog samtalet ut och alla satt tysta sen igen så jag gav upp och alla gick och bytade om till badkläder så spela vi typ volleyball i poolen men det blev också fail!
Men ja klockan är midnatt nu och jag har inte så mycket mer att berätta, eller jo!
Judy har läst min 16 sidor långa essay om USA. Hah, så gulligt och hon tyckte den var bra OCH hon sa att jag lärde henne lite nytt! Och imorgon eller ja senare idag för er så ska jag till skolan och ta foto till mitt skol ID (?) och hämta mitt "schema" eller iaf mina val..
min gigantiska och fula PAX tröja jag fick idag. och ja, jag har sådana fina lår som går ihop som tydligen duger att värma händerna i mellan eller något.. har jag fått hört. HAHA.. OK..
hhahhaha ingen kommentar..

KATY PERRY

Katy was amaaaaaaaaazing!
Jag har ALDRIG någonsin sett en konsert så bra och så händelserik. Det var en show. Helt klart!
Nu måste jag skynda iväg och handla mat med Judy och sånt. Ikväll blir det sedan typ pizza mys och gathering med alla andra utbytesstudenter som har Christine som area rep.
Love.

VIDEOBLOGG

måste rusa, puss

good to know swedes. no1

the americans aren't as obsessed as we swedes are in converse.
barley no one wears them here and especially now in the summer.

all they wear is flip-flop.i went from the very finest there is to

... android yupp.
Köpte ny mobil och nytt nummer igår,nummeret -  just ask for it honeys.
Iallafall jag har numera en android. Fråga mig inte hur men jag kommer att överleva!
Jag saknar faktiskt redan min iphone fast det nästan nästan är similar.. likadant.
Men en sak irriterar mig så mycket! ALLA HÄR I USA TYCKER BÄTTRE OM ANDROID!
What? Iphone är tusen gånger bättre.. Och jag förstår inte hur dem kan argumentera för android men men,
Jag och Judy var runder på sprint, verizon, walmart och best buy. Yall name it!
Det blev en LG Optimus V lur från Best buy ! ( JA STÄLLET SOM CHUCK BARTAOWSKY JOBBAR PÅ I DEN AWESOMIEGA TV SERIEN..) Operatören är Virgin och det är dem som jag ansåg vara bäst på deras pre-paid plan.
Jag har 300 fria samtalsminuter, unlimited ( svenska ordet..?) sms och surf för 35 dollar/ month. ca 225 sek

sömnlös tjej

Sömnlös tjej som ligger och tänker på allt mellan himmel & jord, senare idag ska jag på Katy perrys konsert och jag måste städa mitt nya rum, garderob och kolla genom papper .. Blev lite nervös när skolan typ undrade var mina vacinations papper var ? Pappa du får vara beredd på att skicka nya i värsta fall.. Bilder från skolan & schemat finns i inlägget under. Klockan är mycket här och jag borde sova.. eller iallafall försöka!
Tänker på er där hemma!♥
bild sedan preperation course in NY. love this city. times square

Prior Lake High School

Dagen har flygit förbi!
8 am satt jag inne på guidance office på Prior Lake High School med mom Judy.
Mrs. Molmson was great! Super gullig och hjälpte mig sätta ihop mitt schema för året så förhoppningsvis ska året rulla på pretty good! Sedan gick jag och Judy runder och checkade runder lite på skolan, min skola är HUGE.
Jag har inte sett en såhär stor skola. Visst Olympia är stort och har många olika byggnader men min skola och skolområdet är gigantiskt.
2300 elever går det på Prior Lake. På skolstaden går det närmare 3000 elever men det är också inräknat 3 skolor.
Sedan for vi iväg på massa ärenden och Tay shoppade lite kläder. Vi var inne i en butik som hette Bucket?
Att vara inne i den butiken gjorde mig deprimerad och jag saknade svenska modet såå mycket! Herre jisses. Jag ber om ursäkt om det nu är någon som tycker om det märket men jag tyckte det var såå trashigt.. Seriöst. Hemskt fult!
School scheduele for Anna Carolina Samuelsson on PRIOR LAKE HIGH SCHOOL 2011-2012!

First Semester
Creative Foods with R. Schaefer
Introduction to Art with G. Euclide
US History 11 with M. Carr
Choir with T. Hassig
Photography I with K. Malmgren
Open Period with J. Pawlicki
Algebra I with P. Worm
English 11 D. Graham

Second Semester
Good Eats with M. Lien
Strenght Training and Conditioning with M. Gegenhei
US History with B. Kass
Choir with T. Hassig
English 11 with L. Mahlen
Algebra I with P. Worm
Photography II with K. Malmgren
Open Period with J. Pawlicki
Min nya skola, jag börjar om två veckor. Jag är nervös. Det pirrar i magen. Detta är så tufft!
Massa flaggor precis vid entrén, Sveries flagga är där! Tro mig det var bland det första jag kollade upp när jag såg flaggorna!
Caféterian
Innan Judy och jag drog vidare i MN på äventyr spionerade vi lite på pappa Terry som är mannen i vit t-shirt och håller något papper. Det pinsamma är att tydligen hade killarna sett mig och Judy och sagt till att dem sett oss framför allt mig - för pappa Terry har skojat med dem för han skulle ALDRIG göra det för att vara tydlig " I just got my forgin exchange student Carolina, she's a pretty blonde and if any of you make any trouble for her. - I'll break your legs. "

home, dakotha chocolate xtream and girlytalk

Godmorgon sunshines! Ni som är uppe nu borde få pris! 5 am SWE TIME. Duktigt!
Visste ni att det tar ca 3 timmar att åka från the cabin i wisconsin home to prior lake?
Halvägs hem stannade vi vid Dairy Queen, större än Ben & Jerrys och motsvarar typ vår GB men det är mycket större för dem har egna kioskar och sånt.
Sedan satte jag och Tay på filmen Grown Ups på min mac och kollade på den ända till lite efter Minneapolis. Den var helt klart sevärd. Jag tyckte den var rolig och jag inser att jag är lite efter som inte sett den än..
Lite efter Minneapolis stannade vi och åt. Stället var jätte mysigt, lite så där äldre southern food men inte fancy så stället är grubby.
Sedan for vi hem till vårt fina hem bytade vi om direkt och for iväg till dakotha.
Skönt att få röra på sig lite. Dakotha är ett stort fitness center typ som ligger nära mitt bostadsområde som ägs av de rika indianerna som sköter det hela.
Jag behövde verkligen detta, har inte haft möjighet att spela basket på evigheter och det märktes.. SOM CAROLINA SKÄMDES JA.
Nu på kvällen så har jag och Tay bara chillat söndor och haft massa tjejsnack. Men nu måste jag ta tag i lite saker, jag behöver verkligen platta mitt hår och kolla igenom vad jag ska välja för ämen i skolan.. Imorgon 8 am ( 15.00 SWE) ska jag vara på skola och träffa min syv!
Panik ? nejdå!
Önskar också alla mina fina vänner lycka till på deras första skoldag i gymnasiet. Keep me posted as I try to kepp yall posted!
Love
roadtrip sis!
Chocolate Xtream - i'm lovin' it! brownie, chocolate chip and more! just det detta är minimal size.. typ som min hand eller ngt eller small i sverige kind of isch..?

me and miss jones

Last friday night Tay and I had really fun! Sitter förmodligen i en bil nu påväg hem till Prior Lake eller något, Ha det bäst mina fina underbara läsare och fråga på!

Linnea om @ H O M E PRIOR LAKE:
Hej!
Har en liten fråga till dig :)
Gjorde du något delstatsval, och vilka i så fall?
Jättebra blogg, och ha ett toppenår i Minnesota!
Kram
Hej! Nej det gjorde jag inte :) Jag tyckte inte att min delstat skulle påverka mitt år utan det är helt beroende på en själv och vilken typ av familj man har !
Tack så mycket det ska jag!
Stor Kram
Markus  (*****) om in flight:
Hejsan! Ska du ocksa bo i st paul/minneapolis ett ar?
Hej ! Ja eller nej, Jag bor i Prior Lake, ca 20 min därifrån :)
Hellu :) om in flight:
Tja! Jag undrar bara om killarna som du hängde med i NY bloggar om ditt år i USA?
- Tjenare! Erik har :) www.gnuescape.devote.se
haha,Tay tappade ut alla skittles så nu är vårt interna skämt hairy skittles and imaginary friends bcause carolina is an imaginary exchange student. I don't really excist. Tay just made me up to her firends. HAHAHHA. Detta är roligt det är bara ni som inte fattar det roliga typ..

smorse - a piece of america

You just gotta love it.
För bästa resultat.
one graham honey cracker dela mitten,
lägg två bitar choklad på ena.
ta en ruta choklad tryck in i marshmellowsen
grilla
och kläm ihop.
Himmeeeeelskt gott.
Tay är så söt och hon har redan lärt sig att säga bada, vinge pojke och flicka typ.

saturday in wisconsin

Vaknade runt halv 10 idag och gick in i stugan med Tay för att käka frukost, Oreo muffin från Tobis & pink lemonade ♥
Usch läskigt gott. Efter det fixade vi oss och Tay fick övningsköra lite, hon får sitt driving permit om en månad (?) När hon fyller år så hon passar på att öva inför det. Det gick riktigt bra! Men det förstår ja, bilen var ju liksom automat växad.. Pappa hade du också haft en sådan bil så hade det säkert gått ÄNNU bättre för mig också!
Nana Carol körde sedan oss hem till our Cabin och papa Bill var inte riktigt redo att åka till Duluth än så jag och Tay la oss på bryggan och sola i kanske 20 minuter och på den tiden hann jag få en sol linje! Glömde lyfta upp mina shorts lite så fick en ur söt shortslinje nu.
Sedan for vi in till Duluth MN. Tay visade mig det mest intressanta och vi gick till något äldre museeum tror jag?
När vi stod inne där sedan och fotade oss med captains's steer wheel ? Vad heter det på svenska..? Så hörde vi hur en röst började prata, en båt tuta och så såg vi då att bron höjde sig. ( Bron är känd för att den lyfts upp när stora fartyg kommer och sedan sänks den så gående och bilar kan transporteras där sen.)
Vi bestämde oss för att ta bild på oss med bron så vi frågade ett äldre par om de ville bara snälla och ta en bild på oss och det gjorde dem. Mannen måste trott vi var turister eller förtsått jag inte var från USA ? För han frågade varifrån vi kom, så då svarade jag att jag kom från Sverige medans Tay min numera syster varfrån Prior Lake , MN.
Mannen började genast babbla på om massa äldre sångare eller artister som kommit från Sverige som , som jag aldrig hört talats om! Lite pinsamt att liksom, "ehm.. no i've never heard of them sorry.. no not him eeither."
Sedan drog vi till Grandma's en superstor resturang med massa besökare som hade jätte god mat. Åt deras Chicken terrazzini. Den var ju inte nyttig direkt fick en chock när den kom ut. Pasta tagliatelle, kyckling, krämig sås och massa mozzarella smält ovanpå och till det lite lemonade. Påvägen hem sedan åkte vi förbi två universitet. Minnesota duluth Bulldogs and the Saints. ÅÅÅH, vältränade university football boys! Jag och Tay where in heaven for sure.
I bilen hem från Duluth somnade jag och vaknade precis när vi körde in på gräsplätten till stugan sedan gick jag och Tay in i vårt garage/sovställe och låg och snackade och chillade och så somnade jag igen och sov tydligen närmare TVÅ TIMMAR enligt Tay.
Jag tror jag har någon sen jetlag, för jag är så trött nu och somnar hela tiden..
Sedan nu på kvällen åkte jag och Tay till the Inn och badade Hot tub, skönt för min rygg. Känner mig som en 80 bastare för att den är så stenhård efter flygningarna och de hemskt hårda sängarna @ St: Johns University, Queens.
Ja det var väll allt för idag, jag tror Tay undrar var jag är nu eller tycker jag är västa tönten heh..
Ska försöka ställa in ett inlägg till imorgon! Puss!
GRANDMA'S RESTURANT
Me and my sister. Tay and Lina. Ja mamma - pappa Terry har gett mig smeknamnet Lina.

W I S C O N S I N S T A T E

Kom fram till stugan för någon timme sedan, herre jisses vad lång tid det tar att åka bil ! Lovar vi åkte iallafall minst 3 timmar och det känns konstigt med tanke å att vi inte åkte så långt ?
Jag var på Tobis idag också och köpte frukost till imorgon , jag och Tay ska äta en Oreo Cupcake. AWESOME.
och idag åt jag frukost på donken, Ceasar sallad ♥, Judy lät mig sova till 10.30 och vi skulle iväg 11 am så det var bara att skynda sig att packa och göra v sig!
Nana Carol & Papa Bill är stört sköna och trevliga! Nana är ju svensk släktad långt tillbaka och papa Bill tjeckoslovak.
Jag vet inte riktigt vad vi ska göra idag, lyssnade nog inte tillräckligt bra.. Men något mysigt blir det väll i alla fall.
Tror vi ska käka någonstans här och åka köpa lite i affären och imorgon skulle vi till Delout, Minnesota.
KOLLA DERAS MUGGAR!!!! SINEEESSSS
min frukost!
bilder på stugan vill inte komma upp :( får fixa det sedan vi ska åka nu! PUSS

To The Cabin In Wisconsin.

Bloggar så fort jag kan, puss!

@ H O M E PRIOR LAKE

I'm home. I'm in Prior Lake, MN.

Klockan 6 imorse var det samling utanför St; Johns dining hall, kändes helt sjukt att man skulle säga hejdå åt alla på lägret.. Man har ju liksom vant sig vid alla, väl på flygplatsen så fick jag betala!! För mitt bagage , wtf? Ja, 60 DOLLAR för två väskor.. Men ingen övervikt iallafall, tack gode käraste gud! Security checken gick jättebra men blev lite överraskad av att jag skulle liksom behöva ta av mina converse! Vi var tio (?) olika utbytesstudenter som skulle ta olika plan. Jag och Sofie gick direkt till affärerna och köpte godis, ( m&m skittles o diet coke lime ).
Den bruden är så bäst, kommer sakna henne! Min partybrud ffs!
Jag och 3 andra var dem som skulle åka först ( 10.16 till twin cities ) Mitt flyg blev dock fösenat med lite mer än en timme!! ååh kaa0z. Men allt löste sig och på flygplatsen hämtade Judy och en vännina till henne mig! Och det kom så spontant att när jag först fick syn på henne efter att hon fick kalla och jag kolla extra noga sprang jag och gav en stor kram.
Vi åkte sedan & käkade lunch på resturangen Ciao Bella, Bloomington och sedan hem till Prior Lake där Tay vänta för hon hade haft Volleyboll try out och hon kom med i b-squad! Stolt sis nu alltså !
Sedan skulle vi direkt på Tay's volleyball blankett, så då blev man inkastad framför massvis & menar massvis amerikaner! Och nu ikväll så har jag också varit på wallmart, blev inga bilder ikväll.. Glömde kameran liksom.. Men fick en helt grym väckarklocka med iphone högtalare osv wtf för typ 40-50 dollar typ? ;o
Familjen är urgullig och jag känner mig grymt hemma och njuter av att umgås med dem och dem blev jätte glada för sina svenska presenter!! Tur för mig liksom.
Jag måste sova nu snart för jag måste snart upp och packa på nytt för jag och Tay ska till Wisconsin nu över helgen fick jag veta typ för någora timmar sedan, vi ska vara med grandma & grandpa för Judy & Terry ska bort.
Så mamma, jag ska försöka skriva mejl på fb imorgon om jag hinner!! Men vi hörs as soon as possible!
jag lever iaf och tycker det är skönt att inte ha så mycket kontakt med er där hemma.


'bebiiiz, HÖR AV MIG TILL ER ELLER BOGG SÅ FORT JAG KAN OK! PUSS

in flight

Nu mina kära vänner sitter jag på flyglatsen förmodligen spänd och nervös som ett vrak för att sedan ta planet till MINNESOTA, ST: PAUL / MINNEAPOLIS. Idag flyttar jag på riktigt, sjukt!
Här har ni att kolla på iaf min frukost i veckan, helt sinnes. Typ gott men det är ju inte nyttigt.
har video inlägg från brooklyn bridge med tror jag? får se om jag hittar det så laddar jag upp det sen isf!
PUSS

last day in new york

Sista dagen i the big apple, ikväll är det disco och show!
Dagen har hittils gått till att packa, fixa, äta , hänga och peppa varandra.
Så denna dagen har varit rätt död även här i Queens, NY.
Kommer nog inte hinna uppdatera imorgon för åker från Campuset kl. 6.00 am (  New york tid, dvs. 12.00 lunch svensk.) Sedan ska jag träffa JONES FAMILY !!! OMG Så tufft! Men jag hör av mig as soon as possible. ASAP

jag tänker på er men hittils saknar jag er inte. vilket jag tycker är rätt skönt. livet här är så mycket enklare typ.
Men ja, nu ska jag på samling till rehearsal sen show och disco.

Ha det bäst mina svennebananer. ♥new york, manhattan and limousine drive

Godmorgon sunshines! Eller ja det är ju natt för mig just nu men men,
kom hem för två timmar sedan från världens mest awesome dag i New York.
Dagen började med lunch på planet Hollywood där käkade man såklart cheesburgare, super gooott.
Sedan freetime, vi drog direkt till Disney store och M&M STOREEEEEEEE ♥
En tripp mot central park och chilla rundor lite där och var och hälsade på massa amerikaner och njöt av det underbara vädret, tyvärr var man ju klädd för kallare / regningt väder så man höll ju seriöst på att dö i sina jeans. Vid halv 6 var det samling och då gick vi mot södra Manhattan mot hamnen. Där hoppade vi på båten och åkte runt manhattan, så sjuuuukt vackert!!
Kvällen avslutades med de allra bästa i en limousin!
Det är inte alla som åkt limousine i manhattan nej nej! Vilken upplevelse även om jag och sofie satt på golvet så hade vi redigt paaaaaaarty!'


tuesday

Medans jag nu snart åker in och roar mig i new york med förhoppningsvis massa vackert underbart härligt väder tänkte jag dela med mig lite av min shopping :)
Nu ska jag nog inte shoppa mer, alla mobbas pga det men jag kommer ju bo så nära mall of america & JAG HAR INTE PLATS I VÄSKORNA </3
Gud ångest!
Och imorgon är sista dagen innan det är departuring för alla studenter. Gud vad man kommer sakna alla härliga svenskar.. För honestly, det är vi svenskar som är bäst.. Solly solly. Och vänta typ 2 norskor och 1 danska också!

dadadadaaaa i'm lovin' it ♥

fifth day in new york

Klockan 9 samlades alla studenter i klassrummet för att har lektion i amerikansk historia av självaste Mr. Kenny.
Han är lätt den fräckaste, bästa och mest intressanta läraren jag någonsin lyssnat på i typ 2 timmar.
Han gjorde hela amerikanska historien så intressant och han involverade oss liksom, jag kandiderade för presidentval idag.. Blev nerröstad av alla utom vissa norskor och mina underbara svenskar ♥ Förlorade mot hon från australien, gillr inte ens henne så det gjorde det bara mer irrierande -.- Hon var ju bara kaxig haha.
Efter det stack vi alla till dining hall och väntade på bussarna och fick våran lunchlåda. Fyfan,( ursäkta svordomen mamma och pappa) men detta kallar jag inte mat. En chipspåse, ett paket oreo, en cola, en macka & ett äpple. This is lunch.. Sedan åkte vi till Roosevelt field ( ett shopping center på Long Island, vi skulle ju till Jones Beach men som sagt vi har otur med vädret.. )
Duktig tjej spenderade bara 30 dollar på en topp från American eagle och 10 dollar på starbucks och dylan's candy shop!  Imorgon/ idag ( snart tolv pm juuu) får vi äntligen lite sovmorgon, samling 9.50 för att sedan ta buss till Manhattan igen i hopp om awesome väder och käka lunch på planet holleywood och sedan shopping eller sightseeing!

regnigt manhattan foo shoo.

Okey så nu sitter man här och har rehersal. HAH vi kommer förlora såå hårt, ingen tar detta seriöst.
Vi var på kort sightseeing idag, skulle gått i central park och myst men det blev inte av pga vädret så vi fick bara shoppa.. Vi såg ground zero idag där de håller på nu att bygga ett memorial och freedom tower.
Dagen har gått otroligt snabbt och jag har bränt ca 2500 kr idag, brände ca 700 av dem på Victoria's secret och jag kommer väll bränna typ några hundra till där mycket snart ja.. och på abricombie & fitch brände jag 967 sek ♥
Och vi ska shoppa typ tv
å dagar/ gånger till hmm.
Jag har också bla köpt en platt tång idag på " apoteket" för 19.90 dollar.. Rosa och leopard. EPIC!
Nej men dagarna i New York flyter på och jag lever i nuet. Det känns hemskt att säga men jag tänker faktiskt inget på Sverige nu och lever verkligen i nuet och trivs här.
Nu måste hela gruppen sjunga, vi hörs!
puss

brooklyn bridge yesterday

Godmorgon sötnosar, i NY är klockan 6.36pm och jag gick upp EXTRA tidigt för att blogga för er, Idag är det shopping som gäller!! Dock är vädret sååå dåligt, det regnar jättemycket just nu .. Känns kuligt!1 HAH.
Brooklyn bridge är nog ett av de coolaste och vackraste jag varit med om, sen att det tog liksom 1 och en halv timme med buss & tunnelbana dit är ju liksom bara lite drygt.
Nej men seriöst, vi kom dit när det var kolmörkt nästan och en helt FANTASTISK SYN!
Jag var så lycklig. Jag är i New York och just nu inga bekymmer. Baby, I was born this way, super speeded, happyface and born to do this.
När vi sedan skulle hem så kom aldrig bussen så vi missade curfew;n men det brydde ledarna som var med oss inte om för det var ju liksom inte vårt fel hah.
Well time for breakfast honey's!
JAG MÅSTE FÖRSÖKA KÖPA PLATT TÅNG INNAN JAG DÖR SEDAN. HÅRET TAR KOL PÅ MIG </3

andra dagen på st:johns university

okej orkade inte uppdatera igår sorry.. så uppdaterar cp snabbt nu för måste snart gå på baseball saken.
Igår hade vi välskomstmöte och camptour. Vi blev indelade också i 4 st lag, Jag kom med Cecilia och Erik från Sverige. Sedan efter rund visningen på campuset så hade vi amerikansk fotboll med en äkta fotball player , i början var det kul sedan blev det bara drygt och irriterande haha. Note: Carolina ska inte spela detta.
Och på kvällen blev det music quize, jag undrar hur det gick för oss, Amazing Turtels... HAHA jag dör seriöst..
Det fulaste lagnamnet ever.
Men nu måste jag typ dra, förlåt för att jag uppdaterar dåligt men jag är ju i New York i 5 dagar till typ och vi har ett schema och jag vill verkligen passa på att uppleva massa och umgås med alla söta snygga roliga korta tjocka härliga olika nationaliteter vi har här på lägret. :)
Puss
laddar upp bilder på facebook och bloggen när jag hinner..
LOVE.

LANDADE NYSS SNOR INTERNET FRÅN JFK

Väl framme på Kastrup så samlades alla STS;sarg vid terminal 2 vid 7eleven butiken. Det var jag, Cecilia och danskarna, samlingen blev försenad för vi fick vänta på folk osv sedan gick vi vidare mot incheckningen där Nicole gav oss klar tecken att nu kan ni alla checka in, ta en monitor så blir vi klara.

Jag börjar kappa in vårar bokningsnummer.. "Thank you, we know need your ID/ passport to confirm it." Gött tanker jag, hinner shoppa loss i Taxfreen..

Icke sa nicks. När jag scannat av / läst av mitt pass så säger den att bokningen inte existerar. Det visar sig att STS flyttat runder och bokat om så och det då blivit fel med vårar gruppboknings nummer vilket resulterar i att vi alla får ställa oss i den så långa inchecknings kön. Jag slänger då snabbt blicken på klockan och säger till Cecilia, Vi kommer missa planet!! Jag känner det i magen, efter ett tag säger Cecilia till mig då, men planet går ju först 11 vi har ju ändån 1 timme på oss för security check och passport kontroll. Åh vad man kände sig dum & yr då.. Klockan sprang iväg och tillslut är alla studenter incheckade.

Det är då allt just börjat, alla får springa till Security checken där det faktiskt var helt okej kö.. Fick bara vänta i 10 minuter kanske, tar tag i alla grejer från bandet ( Och nej, jag pep inte! erfaren flygare you know? ;) ). Vi samlas och jag kollar snabbt på klockan.. Om 20 minuter är det boarding, skit! Ingen taxfree här inte .. Alla tar sig nu an nästa löprunda på Kastrup och springer till Passport kontroll där en vacker slingrande lång kö väntar.. Toppen, mega and great! Jag och Cecilia snackar typ bara med varandra.. Danskarna var inte så sociala.. och förstår inte svenska hah och vi förstår ju knappt på oss deras bröliga danska. Så engelska blir det mellan oss ja0. Vilket verkar vara ansträngade från deras sida.. -.-'

Folk börjar tränga sig så då fick man vara en " bitch " och säga till att så kan ni inte göra , vi andra har också bråttom till våran gate? Fast på engelska såklart

När vi väl kom fram till pass kontrollen så gick det snabbt, vi sprang till gatten C23 och gick ombord på planet med 4 min tillgodo tillochmed!

Resan till Heathrow gick bra den var dock långtråkig, satt i mellan två danskar som bara snackade med varandra, så man fattade ju kanske en fjärde del av allt hah. Väl på planet så ser jag på monitoren att vår res tid tickar vidare och att planet cirkulerat 3 gånger.. Jag ser på klockan att flygtid blivit försenad och från att vi skulle haft en timme på Heathrow så landade vi så pass sen att vi istället fick 35 minuter tills vår gate stängde.. Jag har aldrig sprungit så fort som en dåre med 14 kilo handbagage att bära på nej. När vi kom till vår passkontroll så var det en annan grupp med STS där som varit på coast to coast språkresa och faktiskt tack vare mig för att jag är en sådan trevlig,blond flicka svensk pratade på en massa med deras ledaren så erbjöd ledaren oss att gå före, vilket sparade oss ca 15 minuter! Efter det sprang vi igen, jag sprang tills jag trodde benen skulle falla av, men vi kom till security check och där flöt det på helt okej för att vara Heathrow ! Vi sprang sedan vidare ner för trappan och jag välte nästan omkull en dam med min tjocka rosa väska men vi han med vårt plan till New York precis! För efter att vi hoppat på bussen så stängdes dörrarna och vi fick gå på planet.

 

Kortfattat reason till New York från Kastrup var så stressig att jag trodde jag skulle dö och bli kvar i antingen DK eller LONDON.

 

HÖRS SEN!!!! SNOR INTERNET FRÅN JFK JUST NU PUSSAR!!


någonstans över atlanten ( tidsinställda svar, just for you. )

For yall! Ett kort gosigt tidsinställt inlägg för er med frågor och svar som ni kan gotta er i när jag sitter i planet från Heathrow, London påväg till JFK, New York! bara för att en viss tjej icke kunde sova igår och låg vaken ett bra tag.. inte bra nej.. haha! puss på er ♥

Anonym om Trollunge ..?:
Hej! Gryym blogg!
Jag har lite frågor till dig:

1.Vad fick dig att börja fundera på att bli utbytis från början?
2. Vad för sporter vill du testa på i USA ? Du kanske har skrivit det, men jag har nog missat det isf. :)
3. Jag funderar på att åka, men jag velar hela tiden, är rädd att jag ska sakna allt så mycket så att det blir jobbigt, att jag bara vill hem hela tiden, har du tips/råd ? Hehe! Jag tror att jag skulle klara det faktiskt, men när jag pratar om att jag vill åka med mina föräldrar säger dom bara: njaa, jag vet inte, tycker att du är lite för liten för att åka bort ett helt år från oss! (Jag ska åka efter nian isf).
Och när dom säger det så börjar jag ju vela ännu mer. Vad ska jag göra ? :(
4. Hur kändes det när du lämnade dina föräldrar på flygplatsen?
Hoppas verkligen att ditt år blir super!
Svar: Hej, 1: för att dra en lång historia kort, en slump. Jag ville dra på språkresa 1+2free time
Malta, betsällde hem fel broshyr men tyckte detta verkade så mycket roligare så bokade intervju och kollade upp massa fakta och så vips var det bestämt och jag insåg vilken grej jag skulle få uppleva nu liksom! 2: Jag har ingen aning, jag kommer ju bli tränad i gymmet för att spela lacrosse av Judy & Taylor heh, men typ kanske volleyboll eller fortsätta med basket. who knows :) let's try everything! 3: Hmm.. förstår precis! Jag gjorde såhär, jag bara bestämmde mig. Jag vet att jag klarar detta, jag vet att det kommer komma vågor av hemlängtan och men jag tror och vet att detta äventyret är värt det och mina päron är faktiskt dem som uppmuntart mig allra mest och berättat för mig att jag klarar av detta. Jag ser mitt utbytessår som något jag ska göra precis som att man ska klara av grundskolan och högstadiet så bestämde jag mig för att jag ska göra mitt utbytesår innan jag börjar gymnasiet.
4: Oh gosh, har inte gjort det än.. får återkomma..
Tack det hoppas jag med! Lycka till nu!

Ellinor  ( e-mail.) om sista inlägget i sverige ?:
Hej!
Du är grym och underbar! Din blogg rockar!
Jag undrar bara vilket bolag du reser med, eller vad man ska säga. jag funderar över vilket bolag jag ska välja, när jag åker (vilket jag är HELT inriktad på att göra) Vad kan du rekommendera? och finns det för/nackdelar? 
Tacksam för svar <3

Hej Ellinor! Tack vad söt du är!
Svar:Det är min organisation som ordnat alla flygbiljetter osv.. Jag åker med British Airways och Delta Airlines. BA verkar sjukt bra! 3 bagage totalt, datorväska, ett handbagage ( enligt vissa mått dock.. och du ska klara att lyfta väskan själv!) och ett du checkar in, det du checkar in får väga 23 kg och de andra två får väga 23kg tsm.
Så min info kanske inte hjälpte  så mycket.. :(
Men Kram på dig och lycka till med valet av flygbolag! :)

Anonym om Trollunge ..?:
OMG är du inte typ asnervös som åker imorgon liksom?!?!
Förresten din blogg är skitbra!!
Svar: Jo jag är nevös och taggad! Därför jag ligger vaken just nu och inte kan sova trots att jag borde det med tanke på att jag ska upp om typ fyra timmar och flyga.. hihihi..LOVE.

leaving home

Så efter ett par timmar sömn är jag nu där.
Det har gått mer än ett år av förberedan och nu är jag i den stunden alla utbytesstudenter längtar till,
nu åker jag till USA. Detta känns galet. Tufft och nervöst men gosh vad jag längtar, jag är redo!! Eller..?
Haha vare sig jag är redo eller ej så kurrar min mage, det är dags att äta något och att försöka packa datorn och det allra sista handbagaget och framförallt.. Sminka mig lite lätt..
Jag undrar hur det kommer kännas att lämna mamma och pappa.
Det längsta jag varit utan mamma är 10 dagar när hon åkt till kina,japan, usa eller något annat land på inspiration/inköpsresa.. Och pappa inte ens sålänge. Även om vi gnabbas då och då så kommer man nog sakna det lite.. Efter ett tag! Jag klarar mig iaf ett tag utan hemlängtar! Eller vem tusan vet? Orkar inte tänka på det nu, nu kör vi!
Vi syns snart Sverige, have fun and don't forget me while I have the time of my life.
With Love. Carolina.
Mobba inte trött chey och jag har fixat något åt er som kommer upp runt 17.10 svensk tid när jag sitter på planet.

sista inlägget i sverige ?

Detta blir fömodligen det allra sista inlägget jag skriver i Sverige.. Eller jag kanske hinner skriva något mobil blogginlägg eller något imorgon bitti, who knows?
Känns helt sinnes.. , efter att jag och mamma fixat håret hos Jenny så åkte vi in till Ängelholm igen. Kändes så sjukt lustigt att veta att jag inte kommer gå på stan här i Ängelholm på 11 månader.. Hela dagen har jag känt mig off, icke närvarande, precis som om jag redan åkt men ändån var jag här..
Hela kvällen har gått åt att packa och detta är KA0Z! Min stora incheckningsväska väger redan 23 KG! Och min New Yorkväska och STS väska kommer jag få prega ner grejjer i sen.. BAJS!!..
Nu sitter jag här för sista gången i vår bruna skinnsoffa på ovanvåningen med den gråa filten tätt virad om mig, jag fryser och ska snart skriva ner alla bak recept ! Har ju ganska mycket att leva upp till för min kära värdpappa Terry som sa: " She's great. She can bake!" Haha, tänk om han inte ens gillar mina baksaker sen ..
Fick mejl av Judy nyss:
Hi Carolina,
I think tomorrow is the big day!  You are going to have so much fun in New York City!  Don't forget snacks for your plane ride and drink lots of water.  I am not sure if you will be able to communicate with us so I just wanted you to know a few things.  We will meet you at the baggage area for your flight because they won't let us come to the gate.  We have your flight info and can't wait to see you!!!!!!!!!
Luv ya,
Judy
Åh jag blir så glad kan inte bärga mig tills jag får träffa dem, längtar!!!
Nej nu måste jag skriva recept och sedan tvätta av mig ch fixa packningen mer... DAMN.. åååh.
jag är den svenska klichén i ett nötskal. blond och blåögd dadaaam.

pussar från mig till er & jag skriver antingen imorgon eller så fort jag får tillgång till internet.

Trollunge ..?

img_4512 (MMS)

Trollunge..? Sitter i Helsingborg hos jennie med ett kilo folie i håret och slingar mig. Var hos farbro doktor imorse och fick lokalbedövning o ett snitt i naveln men han kunde inte fixa det så får en remiss till en kirurg nästa sommar haha. Nej nu ska trollet snart tvätta håret.. Hörs lite senare ! puss


konsten att packa ner sitt liv i en rosa resväska = FAIL?!

..... GÅR INTE?!
jag är trött och håller på att packa packa packa packaaa.
ska till doktorn imorgonbitti.. sedan fixa hår.. sedan färga fransar.. borde sova.. men ångesten för packningen skulle bara krypa vidare och lämna mig sömnlös.. better work it..
puss på er finisar hjälp mig att packa... damn danmnammndam
märks det att jag typ har damp och är helt cp spidad?
jag är typ taggad vs nervös...
hahah min säng är ka0z och icke bäddad.. . och detta är new york packningen..
rensning på g..
detta var inget roligt inlägg men jag har panik så.. vi hörs imorgon.. nu skriva lite recpet haha och sedan sova!! upp med tuppen imorgon dööö och torsdag ännu tidigare!! 2 DAGRA ! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH.

red and white stripes and a blue square in the left corner with stars

tidsinställt inlägg.
just nu ligger jag i min underbara säng med två underbara b-rudar och kollar harry potterfilmer och äter mig så sjukt fet. HAHA, vem har sagt att man måste åka till USA för att bli tjock? jag behöver bara mina brudar och extra pris på lösgodis på maxi HAHA.
3 DAGAR, TAGGAD. NU ---> fortsätta mysa ♥
ni inspererar mig. ni taggar mig. ni är guld. era kommentarer är grymt peppande fortsätt så !

in new york. tagga tagga taggaaggaga.

don't you even for a second get to think that you're replaceable

mys middag med fantastic 4 är avklarad.
känns tomt. och jag känner mig som en känslokall gris.
jag har gråtit hela veckan varje kväll men när man sedan ska prestera och erica gråter då står man som ett fån och känner hur hjärtat sakta krossas. jag älskar er alla och jag tror att jag nu mentalt är jävligt redo att åka på något sett. jag känner mig inte närvarande..
nu, måste jag fixa mig sedan harry potter maraton med mina fina damer Savannah & Katarina men innan maraton ---> GODIS. hih

frågor:

Lovisa
om mina finaste basket b-rudar:
Varför valde du sts? Kan du ta lite för och nackdelar med andra organisationer du
funderade på och berätta varför du tillslut valde sts?:) jag är i stadiet då jag ska
välja, så det vore bra att se vad du övervägde ;)

hej Lovisa , jag valde STS för att jag kände att dem prioriterade mig mest och var
snabba på att svara på mig och mina föräldrars frågor osv. Jag pratade med EF
också men dem var långsamma på svar och kände brist på engagemang åt mig som
isf blivande kund. Jag visste inte om att Explorius fanns vilket jag tycker är synd för
har hört att dem som STS fått bra kritik så jag tycker du ska satsa på STS eller Explorius.
Det bästa med STS var dock att du var prio 1 och att dem ordnade lägret i GBG där du
fick träffa andra utbytesstudenter som du fick lära känna och jag kan ju lugnt säga att vi
STSare har hållit ihop i vått och torrt och hör av oss till varandra regelbundet! :)
Kram
Anonym om in five days i'll fly away.:
Hej hej
Vad är det för regler man måste följa?
Tack för svar :)

Hej, det är dem vanliga reglerna, ingen tolerans för droger eller alkohol, du ska ha g i alla ämnen, hålla dina tider,  sköta dig osv osv.. rätt normala regler :) Kolla upp dem extra noga sedan när du är i det stadiumet! :)

in five days i'll fly away.

igår hann jag aldrig uppdatera men kolla vad som landade i min brevlåda!
ALL FLYGINFORMATION, BOKNING, STUDENT HANDBOOK, FÖRSÄKRINGS SAKER, STS HIGH SCHOOL REGLER ( påminnelse för att vi inte ska bryta några regler ) och brev från dem två engelsk talande kvinnorna/ tjejerna som ska åka från stockholm vs kastrup med oss till NY.
Det känns så sjukt overkligt. Igår på ljusfesten träffade man massa härligt folk och att säga " Vi ses om 11 månader." det kändes så sjukt overkligt. Jag kan inte fatta att det är 5 dagar kvar! Det känns som om det var förra veckan det var en månad kvar och jag kan inte fatta att för ett år sedan hade jag bestämt mig för att åka iväg och varit på intervju i lund!
Men iallafall, idag är det mammas dag och jag har tillbirngat hela dagen med mamma och pappa och ska fortsätta med det nu. Imorgon blir det mys med fantastic four och måndag blir det harry potter maraton och avskedsmiddag med savannah och katarina.
På måndag eller tisdag kommer ja också förmodligen åka till doktorn för att snitta naveln HAHA JAG KOMMER DÖ !!
Sen på tisdag kväll blir det snabb träff med syster moa och säga hejdå sedan onsdag blir det massa sista minuten fix och hårslingning/klipp och färgning av fransar!
PUSS PÅ ER MINA FINA.

mina finaste basket b-rudar

åh vilken kväll det var igår, (haha klockan är ju över 00; nu så.)
Men middagen med basketbrudarna var så great, massa skratt och underbara vänner och prat och fick massa gulliga saker!
Hello kitty tofflor, body loation, ROSA nagellack, hello kitty " typ kort ficka vet inte hur man exakt breskriver" heh, rosa penna och ett hello kitty skriv block att ta med till staterna där flickorna kladdade ner en massa fina teckningar och meddelande ! Åh jag kommer sakna dom!! fina fina brudar!  kärlek. hahah och snacka om att jag fått facerapes idag hahahahaha. härligt tjejer! ..
Sen ska jag sova, ska på ansiktsbehandling med mamma , fixa bank och mobil och sedan är det ljusfesten!!
HÄR ÄR BILDER SÅ FÖRSTÅR NI HUR GRYM KVÄLLEN VAR!retard carolina på g...


love yall

lite nya leksaker

Kolla vad fröken sverige köpt idag!
Jag känner mig ganska redo att kasta mig ut i New Yorks djungel av cement, skyskrapor och springa runder som en über turist med kameran i högsta hugg sen att jag VILL shoppa sönder är ju ingen nyhet nej.
I och med att jag också vet att min säljare Calle från expert kommer läsa detta tänkta jag bara tacka för att jag fick ett så grymt bra pris på allt!! :)
lite frågor jag tänkte passa på att besvara också innan jag börjar fundera över packning och umgås med mamma sedan igen.. gosh.. ångest pack ångest OH MY GOD, och imorgon kommer basketbrudarna till mig och så!!
Anonym  (felicia) om present hit och present dit?!:
HEJ, 

Jag har en fråga, en kanske ganska personlig fråga eller vad man säger : Hur har du råd men att åka till usa ? Jag är 15 år och vill sååå himla mcket åka på ett hige school year, men har inte direkt dom pengarna. Har du sparat pengar länge, har du något speciellt sparar tips eller så ? Tacksam för svar ! 

Jag älskar din blogg, Du verkar vara en sån otroligt stark person. Det ska bli jätte kul att få följa dej genom detta år !

Svar: Tack vad kul att du gillar den!
Jag har underbara förädrar som prioriterar att skicka iväg mig ett år istället för att åka på semester till thailand i 2/3 veckor. Programavgiften är ca 60 tusen sedan tillkommer massa annat som visum, vaccinationer, skol avgifter  och "månadspengar" osv osv.. Det mesta är ju individuellt sen men det vanligaste är väll att man har ca 2000-3000 varje månad. Hoppas detta var till lite nytta, Kram


Tilda om present hit och present dit?!:
Hej, jag har precis hittat din blogg och tycker att det ska bli kul att läsa om ditt år i USA :D Jag har en fråga bara: Din riktiga familj ska ju ha en tjej hemma hos er som jag har fattat det. Ska du bo i hennes familj från USA eller någon annan stans? :)

Jag tycker att dina presenter verkar bra fast jag har förstås ingen aning om hur mycket man ska köpa.. :P Vill du köpa nåt mer kanske en kok-bok på engelska vara kul eller

Svar: Hej! Vad kuligt!

Nej, det kommer inte bo någon hemma hos oss. Vi hade en utbytesstudent hemma hos oss från januari-juni från Venezuela. Det går att läsa om hur det var i ett tidigare inlägg.

present hit och present dit?!

OKEY! 10 DAGAR.
OCH JAG ÄR SÅ LADDAD OCH SÅÅÅÅÅ BOKAD. OMFG OMFFGGGGGG
men nu behöver jag er hjäääälp!
Jag vet inte vad mer man ska ge och jag måste komma på det typ nununu!
  • Jag har köpt ett svensk spel haha skipbo, mitt favorit spel när jag var liten.
  • Matchande Sverige t-shirtar till mig och Taylor fanns bara barnstorlekar men ey dom sitter ju bra ändå.
  • En bok om sverige på Engeska.
  • Ett choklad från fazer haha, bara för att jag bott granne man han liksom tufft! Ska köpa marabou och lösgodis sen också men det gör jag typ dagen innan när mamma och jag ändån är i helsingborg och fixar vårt hår hihi så att det inte hinner bli gammalt eller något haha!
  • En osta hyvel är ju ett måååste!!
  • Dalahäst ftw?
Men liksom vad mer..? Hmm.. ångest vill inte ge något efterblivet heller omg..
söt & osminkad chey haha! Sverige in my ♥

RSS 2.0


free counters