Trollunge ..?

img_4512 (MMS)

Trollunge..? Sitter i Helsingborg hos jennie med ett kilo folie i håret och slingar mig. Var hos farbro doktor imorse och fick lokalbedövning o ett snitt i naveln men han kunde inte fixa det så får en remiss till en kirurg nästa sommar haha. Nej nu ska trollet snart tvätta håret.. Hörs lite senare ! puss


Kommentarer
Postat av: Sofia - Mode, foto & personligt

Godmorgon!

Allt bra? :)

2011-08-10 @ 11:46:49
URL: http://smnmode.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej! Gryym blogg!Jag har lite frågor till dig:1.Vad fick dig att börja fundera på att bli utbytis från början?2. Vad för sporter vill du testa på i USA ? Du kanske har skrivit det, men jag har nog missat det isf. :)3. Jag funderar på att åka, men jag velar hela tiden, är rädd att jag ska sakna allt så mycket så att det blir jobbigt, att jag bara vill hem hela tiden, har du tips/råd ? Hehe! Jag tror att jag skulle klara det faktiskt, men när jag pratar om att jag vill åka med mina föräldrar säger dom bara: njaa, jag vet inte, tycker att du är lite för liten för att åka bort ett helt år från oss! (Jag ska åka efter nian isf).

Och när dom säger det så börjar jag ju vela ännu mer. Vad ska jag göra ? :(4. Hur kändes det när du lämnade dina föräldrar på flygplatsen?Hoppas verkligen att ditt år blir super!

2011-08-10 @ 20:35:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback