10/30/11 Prior Lake Cake

I fredags var jag halvt utklädd jag lämnade dock vingarna hemma och lyckades haha lägga glorian i väskan, feg tjej som inte vill sticka ut som den svenska tjejen. Vi gjorde klart våran PRIOR LAKE CAKE in creative foods så tänkte visa er hur fin den är. Och medtake på hur slöa mina kamrater är kan jag ju säga det att jag gjort det mesta .. Och Brooklin den brunhåringa tjejen inte ens var med och fixat något då hon varit absent...
Mrs. Schafear Brooklin Carolina Allie Evan Anthony
Evan Anthony Carolina Brooklin Allie

10/29/11 halloween dance mobilblogg

  1. Hejsan blogglasare. Vet om att min uppdatering varit kass men jag har varit sa upptagen och pga personliga anledningar valt att inte prioritera att blogga da. Att gora ett sk. Normalt bra blogginlagg tar ca en timme och I usa har du inte samma fritid till fb eller blogg osv.. Tack till er som verkar forsta det! Nog om det, halloween dance igar var sa kul! Ah jag alskar verkligen att dansa.. Fick skjuts hem till Andrea dar jag sedan lockade hennes har och sedan akte vi till Savage subway och at Black forest ham, mums. Akte och hamtade Spencer och Charles och sedan akte vi till dansen. Hela kvallen var super kul forutom att visa killar som Charles fattar inte nar man inte vill dansa med dem. Jisses som jag fick komma pa ursakter och springa ivag igar.. Och anda - he didnt get the hint and came back.. Haha Ben kom I en hel svart drackt som los I morkret och som jag skrattade ibland at han hah! Dansade med Ben och en kille som heter Nate. Och jag dansade faktiskt pa svenskt vis med Ben ocksa! Sedan resten av kvallen var det bara att skaka rumpa och have fun with Andrea! Nu ar jag I St Paul och ska se Tay springa I mal och sedan I eftermiddag traffa holly, tailgate and laker game!!

10/24/11 shutterfly and super size

Trött chey, pluggar på osv. Fick B på mitt historie prov på chapter 9 fick 10 credits och 9.5 credits på vocab assignments och fick A+ på min shutterflybook om min vistelse i kort online scrapbook typ: http://plhsphotography.shutterfly.com/photoi4thhour/6
nu sova imorgon skola, hänga med holly sedan section game PL's sista football game. Usch så hemskt..
bild från kansas, bryr mig inte att jag ser trött och weird ut. AMERICAN SUPER SIZE yeahhhh!
btw: rice krispies = såå gottt...

10/22/11 cherry on top

Åt på Cherry on top idag, åh så gott. Det är som en ice cream bar typ där du väljer skål, tar frosen yoghurt i alla dess smaker du behagar och väljer sedan alla världens olika topping allt från choklad, frukt, kakor nötter och sedan väger dem din skål och du betalar för vikten! Otroligt gott och så freaking awesome. Kärlek!!♥
Eftersom jag glömde kameran tar jag härliga google och visar allt utom våra glassar som min käraste android tog med sin underbara kvalité!
min second from left jao.

10/21/11 Paranormal activity 3 & Donut drive-through

Första hela riktiga dagen snart avklarad här i Kansas city och den har varit toppen.
Aunt Connie, uncle Joe & cousin Warren är super härliga människor!
Vaknade vad 8 snåret och kunde inte somna om, delvis för att jag var super kall och för att USA har förstört mig haha, jag som innan älskade att sova och kunde sova massor kan numera inte sova mer än typ 8 timmar i sträck.. Jag tycker faktiskt det är ganska hemskt för jag hade så gärna velat sovit mer och vilat ut min kära hjärna och kropp! Masade mig ner till tv rummet där uncle Joe och Terry satt och kollade på US Today morgontv. Efter någon timme ringde sedan Joes mobil och det var nana Carol som ringde och ville höra hur vi mådde, vad vi hade för planer osv. och vi fick veta att hennes opperation skulle bli av senare in på dagen. Vid 11 åt vi sedan en brunch, bacon, scrambled eggs, hashbrowns not hashbrownies som jag råkade säga, cinnema rolls som är som våra svenska kanelbullar fast utan vårt pärlsocker och dem har frosting på istället och biscuits som är som vanliga släta bullar typ men luftigare/kompaktare och mjuka. Gott vare iaf! Sen vid halv 4 så åkte vi och såg Paranormal Activity 3. Jag var livrädd för jag hade aldrig sett en skräckfilm förut och alla av Taylors kompisar som gick på midnatts visningen igår sa att det var den läskigaste filmen dem någonsin sett och quote Paranormal activity 3 messed me up for life.
Men jag måste säga det att jag var besviken på Parsnormal activity 3, jag trodde jag skulle rent ut sagt dö. Visst var den läskig men jag tyckte mest det var så pga. tystnad och väntan i filmen och den var inte speciellt extrem som alla påstod. För mig var det lite som ett Criminal mindes avsnitt. Men den är iaf sevärd!
Efter det åkte vi till en Halloween outlet/shop där jag handlade vingar, halo, korta strumpor och vit kort tutu för costume friday och som jag senare kan använda på dansen om jag kommer iväg på den och det var så värt pengarna för for once Im gonna dress fully out and have fun and enjoy Halloween in a new way!
Dirket efter åkte vi till Krispy Kreme och det är något som är så otroligt amerikanskt ut i varenda tegelsten och vrå! Donut drive through, så tufft och så gott vi provade alla a bite och for sedan till en resturang som är kända för sin crispy chicken, Stroud's. Det var helt okej lite för fettigt och enligt mig som inte alls var sugen på frityr heh.
Och nu sitter jag här och skriver och försöker dra ut på mitt blogginlägg då alla sitter och kollar paranormal activity 2 och kolla vad söta Dub, Joe och Tay var haha Swedish fish for a Swedish fish! Mums, bara röda också mina favoriter!
puss

10/20/11 en händelserik första dag i Kansas

Åh herre jisses vilken händelserik dag i Kansas!
Kom fram till Kansas city runt klockan två förmodligen så inklusive raster och lunch så tog det 7 1/2 h från Prior Lake till Kansas. När vi ska lämna huset för att åka till Warren aka. Dub's football game så ringer Judy's syster Connie och säger att Nana Carol är på sjukhuset och säger att Nana Carol flatlined at the hospital, dvs. Hon dog för några sekunder och dem lyckades återuppliva henne igen, Connie säger till åt oss sen att åka till Dub's game och vänta på mer info för Nana är stabil.
Framme på Dub's game efter 10 minuters uppvärmining så kommer Connie och hinner presis börja prata och presentera osv sen ringer Papa Judy och säger att Nana Carol flatlined igen och dem borde komma till sjukhuset.
Dub's match hinner avslutas med vinst och vi har fortfarande inte hört något ifrån varken Judy, Connie or Papa.
Efter att vi kommit hem igen efter Dub's game så går det en halvtimme. Dem ringer och säger att Nana mår bra ocg läget är stabilt numera så vi åker till en Tex Mex resturang i Shawnee Mission där jag helt seriöst kan säga jag åt världens godaste chicken quesidilla!
Imorgon ska Nana Carol få någonting opererat i bröstkorgen som ska hjälpa hjärtat att kicka igång igen fall det skulle stanna. Peacemaker? Och sedan får vi se vad morgondagen har att erbjuda.
Så tufft att Dub's skolas maskot är Ravens och på tv har man ju sett One tree hill Ravens!!
Jag har på mig Dub's skol tröja - stor och mysig och njuter till topp med rosa hår i yaaaaay!

10/20/11 pink out and arrival

Pink out was freakin' amazing. Det var kallt som in i bomben men kul hade vi, dock så var lakers fansen inte på topp tyvärr.. Herre jisses, tror det hade med kylan lite att göra.. Alla verkade lite "off". Jag är iaf framme i Kansas hemma hos Cousin Warren and aunt Connie och ska snart åka och träffa dem för första gången och kolla på Warren's football game!
Bilder från Pink Out!
Carolina, Brittney & Megan
Me and my twin ♥
Annan Ben (ny Ben) , Connor, Mitch and Will!
Megan , Angelina, Holly, Jag & Brittney!
Paigey, Holly and  Carolina
Puss

10/19/11 hemma från pink out

Pink out var awesome. Jag har i princip rosa hår och nu ska jag sova för jag ska upp om 6 timmar och åka bil i 7/8 timmar till KANSAS STATE! Min kamera dog så bilder får ni när Holly skickat! PUSS

10/19/11 soon reday for pink out game

Im ready, going to Holly's fixing make up and the last things there, sedan Tailgating & PINK OUT GAME!

the ugly truth....

10/18/11 Questions and Answers

Vad har ni för dresscode på skolan? :)
Hej är du intresserad av att få ngn pojkvän där borta elr skulle det vara för svårt att åka därifrån då? Kram ps: Älskar din blogg!
Tycker du att Minnesota är ett bra delstatsval?
Varför/varför inte? Hur är vädret i Minnesota?
Går du på någon sport eller aktivitet?
Vilken organisation åker du med?
Skulle du kunna tänka dig att flytta till USA?
Roligaste ämnet i skolan?
Har din engelska redan förbättrats?
Trivs du i din värdfamilj?
Åker du med en gul skolbuss till skolan
Hej kan inte du lägga upp ditt "ansökningsbrev" elr vad det nu heter:) skulle vara jätte roligt att läsa:D Kram  Elin
Jag åker till USA 12-13 och längtar sönder just nu! Det jag undrar mest är nog, vad är den största skillnaden mellan Sverige och USA där du verkligen tänker "ÅÅÅÅH DETTA ÄR EN SKILLNAD"? :)
Är Ben snygg?;) haha använder det som en fråga till frågestunden, haha kram!

Är Ben snygg?;) haha använder det som en fråga till frågestunden, haha kram!
Haha, ja Ben ser bra ut :)
Vad har ni för dresscode på skolan? :) Kort enkelt; inga hattar/keps inomhus, inte djupt urringat, bh band får inte synas eller bh, linnenas band "straps" måste vara bredare än en halv inch alltså typ 1,25 cm och shorts o kjolar måste vara längre än vad dina fingrars tippar är när du sträcker ut handen. Det är dem viktigaste tror jag..
Hej är du intresserad av att få ngn pojkvän där borta elr skulle det vara för svårt att åka därifrån då? Kram ps: Älskar din blogg! Jag åkte inte till USA för att skaffa mig pojkvän, jag åkte för helheten, upplevelsen och att klara mig själv. Träffar jag sedan en toppen kille och blir tillsammans med han är det bara extra trevligt och det löser man då! :) Tack det betyder!
Tycker du att Minnesota är ett bra delstatsval? Varför/varför inte? Hittils är jag supernöjd med alla underbara goa människor, sedan att klimatet är kallt suger ju ganska hårt.. Men MN rockar annars helt klart!
Hur är vädret i Minnesota? Nu går det mot kallare tider ja.. Tydligen kommer det kunna bli upp till - 20 F vilket är - 28 C & DET ÄR HEMSKT..
Går du på någon sport eller aktivitet? Jag är med i yearbook och hittils suger det väldigt mycket och det känns väldans o organiserat, med tanke på att jag kommit till skolan tidigt för våra möten och så är rummet tomt?! Åh.. jaja blir säkert bättre.. Hoppas jag.
Vilken organisation åker du med? Jag åker med STS och har PAX som organisation här i USA som är min kontakt.
Skulle du kunna tänka dig att flytta till USA? Ja gånger tusen, jag älskar USA. Människorna och allt. Dock kanske inte maten och att jag gått upp i vikt men det är ju lättare att kontrollera när man inte har en värdfamilj som är amerikanare heh.
Roligaste ämnet i skolan? CONSERT CHOIR ♥ Det är också genom denna klassen jag träffat dem flesta underbara vänner och härliga människor, älskar att sjunga så extra plus på det!
Har din engelska redan förbättrats? Gosh har ingen susning! Jag vet iallafall att jag blivit lite bättre på prepotional phrases, verb and subject eller vad tusan dem nu kallar det när vi gör English D.O.L (Daily Oral Language - Ändrar meningar till korrekt engelska, innan var jag lost medans nu hajjar jag det mer och mer!)
Trivs du i din värdfamilj? Jag trivs, jajjamensan! Visst är det stunder man blir ledsen och känner sig utanför men hey - jag är ju svennebanan!
Åker du med en gul skolbuss till skolan? Yes and I don't like it. Crowded, småttiga freshmans och tjock
busdriver. Urghh!
Hej kan inte du lägga upp ditt "ansökningsbrev" elr vad det nu heter:) skulle vara jätte roligt att läsa:D Kram  Elin Kan se om jag hittar det och har kvar det! Haha gud vad pinsamt ..
Jag åker till USA 12-13 och längtar sönder just nu! Det jag undrar mest är nog, vad är den största skillnaden mellan Sverige och USA där du verkligen tänker "ÅÅÅÅH DETTA ÄR EN SKILLNAD"? :) Oh jisses.. Grejjen är den att jag tycker inte det är sååå stor skillnad förutom skolan då med läxor och skolschema för vi har så mycket amerikanskt i våran vardag i Sverige som vi influserats av USA. Människorna är mycket mer öppnare, men du måste först öppna dig ! Skräpmats tillgången antar jag.. Lycka till du kommer förmodligen ha den bästa tiden i ditt liv! :)
Har ni långa dagar i skolan och/eller "after school activities? Skoldagen är väl normal, 8:05 - 3:00 pm, sedan är de flesta aktiviteterna 3:30 -5:30 har jag för mig.. Så det är väl detsamma i guess except from that it's EVERYDAY. Stor skillnad också här - du ska träna även om du är sjuk, har du inte feber eller är hemma från skolan = du är frisk , träna typ.
Och hur ofta är det sådana "annorlunda" dagar som spirit day, neon day,osv? Om jag har förståt det rätt så är det varje vecka som vi har danser, därför kommer vi ha spirit week nästa vecka också! Yay för då är det Halloween dance som jag förhoppningsvis ska gå på!!
I början skrev du att du Inte hade några kompisar osv, och helt plötsligt nu har du massa kompisar. Hur kommer det sig? Hur det kommer sig är för att jag fortsatte försöka prata med människor, göra mig sedd och jag stalkade faktiskt upp människor jag träffat i skolan på facebook för att lära känna dem! Sedan har det ju också gått snart mer än en månad i skolan och då hinner man lära känna fler och fler.. Ringar på vatten effekten, lär känna en, du blir presenterad för en annan, du känner nu två, dem presenterar dig och vips. Dem pratar om dig och fler vet nu vem du är och att du är svenne banan.
Är det viktigt att vara social när man åker som utbytesstudent?
Det är JÄTTE VIKTIGT. Det är faktiskt på dig det hänger. Folk vet inte vem du är och att du är ny och utbytesstudent, var social och gör dig hörd och folk eller ja dem flesta blir intresserade och vill veta mer
Trivs du in din familj eller har du funderat på att byta?
Jag trivs och har inte funderat på att byta. Tay och jag är lite som syskon, då man kan bli trött på henne och hennes attityd ibland och inställning men sen i nästa stund är det girl talk och goofy som gäller. Det positiva överväger negativa dvs, Pappa Terry är som en stor nalle, sträng när det kommer till Killar och har lite konservativt i det och mamma Judy är ganska yr i bland om jag må säga så men menar väl och är omtänksam.
Coco för er som inte kommer ihåg hunden - är tjock och excited :)
Vad är bäst och sämst med den amerikanska skolan?
Bäst? Möjligheten för eleverna att få bred kunskap och läsa många olika klasser, variationen av mat den är dock inte nyttig men mycket att välja på! Sämsta engligt mig att vi har 5 minuter på oss att ta oss från klass till klass, 30 minuters lunch och så mycket läxor.
Hur mycket fickpengar behöver man i månaden?:)
Dem brukar säga mellan 1500-2000.. Jag anser dock att om du vill hitta på så mycket kul som möjligt och verkligen leva fullt ut förmodligen 2500-3000. Amerikanarna älskar att gå på olika High school games och dem kostar 5 dollar varje match.. Och sedan ut och äta.. Detta är en stor del av High School. Sedan är det mycket bio och shopping osv. Och såklart beror det ju på hur mycket din värdfamilj står för!

- Nu ska jag sova, imorgon är det PINK OUT GAME - in benefit and supporting breast cancer.
Jag ska till Holly runt 2 och sedan fix, tailgating, game och applebee's förmodligen. Sedan blir det KANSAS!
Köpte ny munkjacka idag för imorgon - Victoria's secret ♥  Btw: Kim kardashians wedding on E! on tv. Loved it!
PUSS


10/16/11 what's your number?

Igår efter killarnas soccergame åkte jag runder i Bloomington med AJ och Mel. Sedan skjutsade Mel hem mig och jag skulle påbörjat min hög av läxa gjorde jag det, Nej. Var för trött och uttråkad, som tur var räddade Holly oss båda från uttråkan och ringde mig och vi bestämde att dra på bio. Så igår var jag på min första amerikanska bio!!! SÅÅÅÅ KUL!! Och vi kastade popcorn i salongen, vi är bäst. Haha så himla tufft, vi hade hela salongen för oss själva tills det var 5 min kvar då kom det folk tyvärr. Tänk vad mäktigt det hade varit att haft en hel salong för sig själv.. Det var synd, jag och Holly hade haft så kul och kunnat sprugit runder osv.
Iallafall - What's your number. Rekomenderas starkt! Sjukt rolig film, skrattade så fruktansvärt mycket och jag älskar den skådespelerskan vad hon nu heter. Hon är med i House Bunny också, och den filmen är hilarious den med! Frågestund fram tills tisdag, remember! puss


Trötta glada taggade tjejor!
Holly quote " You're not weird, you're swedish! " Hahaha
Nämnde jag att jag hade en fruktansvärt bad hairday igår lördags? Ouch.

10/14/11 Yesterdays football game

Lakers killed it!
Det var Lakerville south's homecoming game och dem förlorade med 7- 28!
Ben hämtade upp mig igår runt halv 5 och så åkte vi till Lakerville south och väntade på Broock , Connor och Alec. Sedan staratade vi vår Tailgating. Tailgating i USA är stort och i princip alla gör det, dem samlas innan matcherna, grillar, umgås och kastar amerikanska fotbollar fram och tillbaka. Och jag som sa att jag inte skulle frysa igår, som jag frös! Det blåste kalla vindar hela tiden och stakars Ben, Connor och Brook som är våra super fans var klädda i sina karate utstyrslar och utan vantar, skor och jacka.. aj aj aj! Men men många kramar igår hjälpte oss att hålla värmen. Haha Ben använde världens lamaste ursäkt för att få krama mig igår, står nästan och hackar tänderna och så kommer han och kramar mig och säger " Oh great you're warm, now you can keep me warm too." Oh well.. annars då, ja jo han var en gentleman och öppnade dörren för mig när jag hoppade eller jag hoppade ju inte utan när jag gick ur bilen och sen kramade han mig och sa; Thanks for coming! Jag blev riktigt chockad och svarade " Why are you thanking me, I loved it, I love high school games! Thank you for bringing me!! Och pappa jag skrev det bara för att försäkra dig om att han är en snäll kille med hyfs! Glad att jag har en sådan rolig vän här borta. :)
Nu ska jag göra v; mig för om en halvtimme kommer sötnosen Mel och hämtar mig och så ska vi åka till Bloomington för att stötta våra Lakers soccer players dvs. Ben & Connor och deras lag!
Jag älskar mitt liv och värdesätter varenda dag synd jag har tusen miljarders homework på de. Att tänka att det redan gått mer än 2 månader gör mig ledsen. Jag vill inte lämna mitt roliga nya liv. I love every little bit of it.
Except from the homework and that i truly miss my Iphone. Hatar min android så fruktasvärt mycket.. Nu i efterhand hade jag gärna betalt mer för att få min iphone. Min android raderar mina conversationer vilket jag får damp på för det är en sådan sak med mig, jag sparar det för jag älskar att läsa knasiga konversationer om och om igen och den DÖR SNABBARE ÄN MIN Iphone. Hatar den. Usch..
Ha det bäst och kom ihåg - forfarande frågestund! Redan fått in många bra frågor  fortsätt så :) Kul att se att ni bryr er och tack för fina kommentarer om bloggen, det är ni som gör att jag sätter mig ner och tillbringar all den tiden det faktiskt tar att blogga. Ett normalt inlägg tar faktiskt ungefär en timme minst om det är bilder i osv.
love

10/13/11 Girls just want to have fun

Okey så direkt efter skolan åkte jag och Holly till Target och strosade runder där och fjantade oss. Gosh älskar Target så stort, underbart & billigt! Efter det åkte vi till Caribou coffee och tog en fika bestående av en Wild Berry Peach smoothie for me and a apple cider with caramel and whipcream for Holls. Åkte runder och kollade på folks hus och åkte hem till mig hämtade min väska och min fazer choklad kaka och åt upp den hemma hos Holly medans vi kollade genom alla seniors i hennes yearbook och väntade på Paige! Vi fixade vår make up åt min första frusna snickers - tusen gånger godare än en vanlig, not kidding! Åkte till skolan och kollade på varsity soccer game där bla. Ben, Connor, Logan & Sam spelar och såklart vann Lakers tack vare nick in i övertid! Efter det åkte vi till Perkins och åt frukost klockan 10 pm , denna gången beställde jag a stock of pancakes w/ strawberries ( vilket är ca 3 amerikanska) istället för dem där 5-6 st jag köpte sist och som jag bara åt hälften av. Personligen så föredrog jag the blueberries one more! Men strawberries were still good! Älskar Perkins ♥
Hem till Holly and just being dorky amazing girls, bakade kakor och sedan somnade vi till någon film!
Bilder från tjejkvälls/sleep over! Skriver om idag/ football game imorgon. Nu måste jag nanna. Trött Glad Tjej.se
I skolan innan lektionerna startade!
At target trying on adoreable hats yay
caribou smoothie - sååå gott
Innan soccer game, Paige's upfart påväg till skolan igen :)
Double chocolate chunk dough ♥
godnatt!

10/14/11 Lakers - Lakerville

Hinner inte skriva om min första sleep over! Ben kommer aldelles strax och hämtar mig och så ska vi på skolans football game i Lakerville. Skönt att han ville ge skjuts annars hade jag haft en tråkig fredag med mina kära värdföräldrar och deras vänner!
GO LAKERS, och UGGS, vantar och halsduk på! Jag ska inte FRYSA!
I believe that we will win
Puss

10/13/11 MED HOLLY :)

Nu ska jag hämta min väska och sedan drar jag och Holly till skolan för att gå på killarnas fotbollsmatch och sedan SLEEP OVER :)))))
VI HÖRS SÖTISAR!! Glöm inte att det är frågestund till tisdag! PUSS

10/11/11 carmel apple, laker spirit & two months

Inte mycket som hänt idag förutom att jag åt min allra första caramell apple today, söta Mel fick veta igår att jag aldrig ätit det och tog med det till skolan så provade det, super gott :) Smakade lite sedan kom Ben och snackade med oss och då passade jag på att trycka upp det i munnen på han vilket resulterade i att alla började skratta och Ben hade fullt upp med att äta upp äpplet på sisådär 3 minuter, och believe me. Det är svårt! Ikväll var jag också på Tayors sista hemma match och varsity volleyboll matchen. Had a blast - jag fick inte riktigt lämna för jag skulle tydligen stanna enligt Ben och tack gode gud för att jag stannade, I love lakers spirit, pratade lite med killen jag dansa med på homecoming också.. Han är söt och det var typ lite sissådär awkward men det försvinner väll efter ett tag. Stod brevid Bens utbytesstudent Andres som kommer från Uruguay och hade landskap med han om att Sverige var bäst! Det bästa var nog ändå när Ben valde Sverige mig före Andres Uruguay - because every swedish he'd met i s so hot. HAHA.. Snacka om att jag skrattade då.. Annars händer det inte mycket. Förlåt mamma o pappa för jag inte svarat på fb. Busy woman och har inte orkat.. Ska försöka snart!!
Tänkte också vi kör på frågestund tills nästa tisdag - så kör hårt och fråga på! :)


they're hard to eat
!

10/10/11

You just have got to love the idea that one of the biggest wimps in the world's house is turning into valleyscare and these beautiful creations can scare her like crazy because they can talk and move. You gotta love coach Teddybear Terry ♥ Btw Sweds - My new boyfriend just wanted to introduce him for yall, This is the best man I could get over here....... Hope you like him, he can move his face up and down and talk scary to me ( much better than dirty .....) what a catch don't you think , Woopp wopp!

oh yes i am hilarious.. jag har inte ändrats ett dugg.. i am as weird as usual haven't changed at all...
Annars då? Bröt mot klädkoden idag fick tillsägelse men inte mitt fel att det var fruktasnvärt VARMT i skolan... Inget hände dock men jag hatar skolans dresscode.. Vi hade firedrill och lockdown idag samtidigt så vi slapp ca 20 minuter av History class. Lock down är en övning då alla elever få trycka ihop sig mot väggen och låtsas en galning är i skolan och hela skolan låses och rummen släks ner och alla måste vara knäpp tysta. Det var en upplevelse. Annars händer det inte så mycket intressant. Nu fortsätta med Awesome läxa..

10/9/11 Happiness comes in a box

KOLLA VAD SOM KOM I HEM NÄR JAG VAR PÅ HOMECOMING!
Har inte checkat allt än men gud vad lycklig jag är, perfekt avslut på min AWESOMEIGA HÄRLIGA FANTASTISKA HELG!
Mamma & Pappa, Tack älskar er! :) ♥

10/9/11 Vikings game

My first professional NFL Football game -  Check! √
Gud vad kul jag har haft och det finns ingenting som kan beskriva en amerikansk fotbollsmatch. Stämmingen och allt är helt otrolig och guess what? MN vikings vann faktiskt. Dem senaste matcherna har dem haft övertaget men sedan tappat det i andra halv lek men nu när jag var där så låg dem över hela tiden och dem VANN!
Så himla kul! Var där med Judy, Tay och numera Taylor boyfriend Nick! Han frågade henne igår på homecoming om dem skulle dejta och såklart sa hon ja. Och tydligen när man dejtar så är dem liksom tillsammans - nu är det väll säkert folk som tycker jag är osmart som inte visste det men jag trodde liksom det var mitt i mellan så som vi kallar " på g " Så.. Jag tycker den amerikanska dejtingen verkar lättare haha!
Annars då? Taylor och jag målade hans naglar i rosa glitter för vi vann ett vad, jag har gjort min hemska US history läxa och ska snart tvätta bort sminket och göra mig redo för att sova. Sov kanske 4 timmar i natt om ens det så känner mig lite död. Så rocka på svenne bananas!

GAME FOOD! Diet Mtnt Dew♥

10/9/11 Beger mig

Lagom trött tjej är nu redo för att bege sig mot Vikings game. Även om dem är kassa ska det bli kul att nu få se en professionell amerikansk fotbolls match! Och jag har en avskyvärd bad hairday och taggar! Tingeling!

10/8/11 HOMECOMING - LOVED IT

Oh my god. Vart ska jag börja? Jag älskade homecoming, jag hade så sjukt kul. Och ja jag dansade med en pojke!
Okej så dagen startade med städning och att packa förberedelseväskan som skulle till Amy's house. Tjejsnack, Amy fixar tjejernas naglar och vi äter alla massa gott snacks, bla. cakeballs, chocolate chip w/ frosting, red velvet cookies som Mom Judy bakat. Efter en stund kommer Holly och hälsar på och fixar sina naglar, gör min ögonskugga ( ni som känner vet att jag ALLTID har vit eller ljus rosa - jag hade LILA idag!) och det var super mysigt! Efter att alla fixat sig och att Amy's date Josh kommit packade vi ( Amy, Josh, jag, Trish & Paige, Holly hade åkt för att möta Mitch och gå med deras grupp.) in oss i Amy's bil och åkte hem till Ali's house för att möta upp henne och Danai och ta bilder, sedan for vi till Shakopee och åt mat på Ruby's Tuesday, en sit down resturang med lte sisådär steakhouse/fastfood/hamburgar ställe över det. Jag var inte så hungrug pågrund av all skräp vi ätit dvs. KAKOR som Judy hade bakat ♥ så jag tänkte - Hey, Let's do a sallad och in kommer världens största sallad - Im not kidding! Aldrig någonsin fått en så stor sallad. Jag åt en tredje del! Fick så dåligt samvete över att dem skulle komma slänga så mycket sallad.. Eftersom vi inte åt i snigelfart så var vi klara ganska tidigt och hade tid över så vi for hem till Amy igen och fixade oss det sista . Jag bättrade på min mascara och mina lockar/vågor sen var det dags. Vi tog bilen och for mot Prior Lake High School väntade på parkeringen på Ali & Denai, vi gick in och rockade loss.
Jag hade jätte kul men har typ super dåligtsamvete för jag dansade med Connor, ( Rätt söt Senior, Soccerplayer ) och jag tror att det faktiskt var Mitch som påpekade att han skulle dansa med mig så vi dansade några låtar. Sen i slutet av kvällen så försöker Denai och Ali para ihop mig igen med honom. Vilket jag tycker jätte synd om han, jag kände liksom men gud låt Connor själv få välja om han vill dansa med mig hah och om man ser min reaktion så tror jag man uppfattade det som om jag inte ville dansa med han. Vilket jag inte haft något emot för han verkar vara super snäll kille och söt. Men så typ går han då och dom bara vart tog han vägen? Så jag tror han kände sig " rejected" Vilket gör mig ledsen..  Men men.
Överlag - Jag har haft så himlans roligt ikväll att det nästan känns olagligt. ( Och nej inte bokstavligen mamma & pappa. Jag använde det som en fras även om jag såg få människor som var onyktra bla. ikv.)
och som många utbytesstudenter har dissat homecoming på grund av att många amerikanska ungdomar "grindar" bara men jag tyckte inte det var så farligt! Dem grindar istället för att strula runder med främlingar och ge folk halsfluss och gud vet vad. Så basicly, we're all as bad.
Jag & Denai batman pose - numera internt skämt.
Holly är verkligen en amerikansk verison utav mig. 2300 studenter och jag hittar min amerikanska verison utav mig. Det är tufft. Sedan att hon tvingade mig att ta massa bilder när jag inte hunnit blivit klar och får dra på min klänning kan vi diskutera den annan dag :)
Söta Paige och jag - lägg märke til... LILA NANANA.

Amy, jag, Denai, Paige


Amy, jag, denai, Paige, Trish, Amy o Josh
Paige, Trish, jag, Amy , Josh
Ali & Denai
Jag & Paige
Kolla hur lång jag är med mina fiiiina skor ♥ Som kostade ca 188 kr.
Strawberry Lemonade @ Ruby's tuesdays
Jag och min gigantiska sallad vars två/tredjedelar fick hamna i komposten ja.
Och så avslutar jag detta inlägget. Klockan är 4.22 am och jag borde sova.. 10 ska vi åka hemofrån för att gå på professional football game - Vikings och efter det väntar massa LÄXA. Skoj..
Puss

10/7/11 Spiritday and Homecoming game!

I LOVE AMERICA. TRUE STORY.
Gårdagen var så himla händelserik, spännande, taggande och det finns bara ett ord som sammanfattar min gårdag. AWESOME. I skolan var det spiritday så nästan alla förutom dem tråkiga klädde sig i skolans färger, BLÅ GUL eller galna utklädnader och skoltröjor. Vilket är helt fantastiskt att vara en del av - du känner gemenskap med människor som går förbi dig och som du aldrig ens pratat med! Och Jag har varit på helt fantastiskt humör denna veckan speciellt under choir, jag älskar choir! Människorna är helt fantastiska och jag älskar att sjunga så jag leer i princip hela tiden och då säger Mr. Hassig efter vi sjungit den afrikanska sången " you should all see Carolina when she's singing, she is so happy and she's just smiling all the time" och givetvis kollar alla i choirn, skrattar åt att jag blir jätte generad och tillråga på allt så kommer ben flygande och hittar en röd mapp och sätter den brevid mitt aniskte och säger " Yes, it's almost the same color". Och efter Choirn så följde Ben mig till Photo again. Blev helt chockad för vi hade inte snackat så mycket och helt plötsligt så kommer han och tar armkrok och så går vi vidare till photo, tyvärr fick han inte stanna enligt Mrs. Malmgren. Too bad for Ben. 5th and 6th hour ( English & Math ) var bara halva lektioner för att vi skulle ha pepfest! Denna pepfesten var amaaazing! Allt var så peppande, sketcher från Hollys boyfriend Mitch och tre av hans vänner,bandet spelade, dem krönte(?) Mr. and Mrs. Laker Spirit of the Homecoming week. Och guess who won? Jo tack, kära Ben! Haha - no surprise där inte, he went ALL IN this week. Efter det åkte jag och Holly hem i hennes röda Toyota och bara snackade och fixade oss, sen kom Megan och då målade vi dit sådanna Military streck på Holly & Megan för jag hade ju redan och satte på guldglitter. Sedan for vi iväg till skolan igen och stormade haha nej skoja men nästan och tog platserna allra längst fram på läktaren och satt och pratade, tog bilder och väntade. Mitch utbrats plötsligt också att : She's from Sweden och då blev dem andra killarna "Ooh really? Say something swedish osv." Så vi fördrev tiden lite med hjälp av svenska också! Matchen var fullpackad med människor och vi var mer än 1000 elever på matchen!!! Stämmingen var magisk och helt exalterande! Prior Lake mötte Eagan, och jag visste Max en annan svensk gick på den skolan så jag träffade han där och fick prata svenska ♥ Tyvärr blev dem bort buade för dem var inte Lakers haha.. Just det , LAKERS VANN!!!
Sen applebee's och det super gott, Holly jag och Megan delade 3 förätter och sedan desert, chocolate shouter. Super god!
Men nu måste jag till Amy's för att fixa mig för HOMECOMING!!! IM SO EXCITED!!!
PUSS
hinner dock inte med så mycket bilder men-
pepfest!
Paige, jag & Holly
Jag, Holly, Angelina, Megan
Before the game!
At the game, Paige Jag & Megan!
Jag, Megan, Holly, Andria, Brittney!
Holly & Jag

10/6/11 NEON DAY FOR SURE!

You just have got to love NEON DAY ♥
Under dagen har jag sett helsjuka, awesome, roliga, påhittiga outfits! Skulle visat om jag kunnat men vill inte riktigt gå fram till folk jag inte känner och fråga om jag får ta bild på dem ni vet ;)
Hursom helst, choir idag var extra kul! Har ingen susning om det var för att jag kände mig super färgglad och var halvt hyper, who knows? Efter choir var jag in super mood all day!
Sedan att jag blir utblickad på engelskan och att jag börjar snacka mer och mer med folk är ju bara super kul!
Man blir så glad när folk påpekar att man är söt, kanske ska köra mer färgglat nu istället för Ängelholm style, ruffles,lace, white, cream, brown, black osv.
Sedan att min mattelärare , Mr. Olsen är amazing och super rolig och chill är ju bara fantastiskt!
Bildbomb for sure -->
Megan, Holly, Mitch, Will, Carolina & Paige! Toppen folk så sjukt härliga, ignorera mitt super skrattande face!
Jag och Holly!
Söta Megan lite sisådär oförberred
Photo class - Sam ( har också engelska med henne), Marissa, Jag och cheerlader Captain Gabby som jag också har choir med!
Julia & jag!
Jag,Ali & Holly i korridoren på första våningen vid kafeterian, lite kul att en lärare tog fottot och sa. YOU GIRLS ARE HAAAWT!
Jag och Slavic under matten, kommer sakna den mannen. Han ska flytta till Shakopee.. Haha han är helt rubbad, awesome och hilarious!
Nästan hela matteklassen med urhärliga Mr.Olsen!
Holly & Ali!
Nu sova och tagga - Lakers spirit & pep fest sen hem till Holly tagga homecoming game och sen Applebee's!!

10/5/11 celebrity day!

Okey så idag hade jag tre prov! TRE. Ett i engelska på ca 90 frågor värt 90 points, ett prov om choklad och Us History. Vi får väll se hur det går..
Jag älskar homecoming week det är så otroligt kul att se alla eller ja de flesta klä ut sig.. Speciellt Ben haha, herre jisses, han är verkligen en av dem som går ALL IN.
Jag har köpt biljett för homecoming idag också, kändes stort,tufft och helt enkelt fabulous! Excited!
Imorgon är det neon day och sedan spiritday - GO LAKERS! Och lördag Homecoming, Taggad. Men iallafall, bilder från idag! NU SOVA ♥
Paige & Mitch - Hollys boyfriend fyi aka Tiger woods for a day
Megan, Holly, Paige & Carolina
Bryr mig inte om att det är ful bild hah! HOMECOMING TICKET!

random bild från matten dag :) knasiga maddy! haha sött

10/3/11 mustache day - big no

Mustacheday sucked. Typ av 2300 elever gjorde möjligtvis 40 st det kanske haha!
Jag har mycket homework och har varit och köpt armband, ring och örhängen för homecoming.
Jag åkte till Village market och handlade snabbt med Judy och fick se dessa HUGE powerades och sa att jag ville köpa en bara för att dem var gigantiska och tuffa och för bloggen för dem kostade bara $1.30 men Judy köpte den åt mig istället! Checka storleken alltså! NÄSTAN EN HEL LITER! Herre jisses, och inga kalorier, WOPP WOPP, det älskar jag med USA! Är det diet är det diet. Inga kalorier alltså, kärlek på det. Nu ska jag nanna för imorgon är det tråkig harry potter dag.. Går ju inte att kläut sig för det! ouch men men, Godnatt!♥
Förresten såg att min statistik droppat förvånansvärt.. Tråkigt..!

propel - kiwi & strawberry

det är lika gott som läsk men nyttigt, i love propel ♥
inga kalorier och super gott. my drug, how will i survive without propel after this year?
ursäkta osminkad super seg trött chey som bara pluggat som aldrig kom iväg på coronation .. holly kunde inte pga homework och igentligen inte jag heller så..

10/2/11 homecoming shoes

This is my homecoming shoes and I believe in love at first sight.
Jag ska nu plugga vidare och sedan mot kvällen så kommer Holly at hämta mig och så åker jag Holly och Paige till skolan för att se på the cornation of homecoming royalites. Sedan är det dags att börja fundera över outfits nu i veckan OCH hitta grupp att gå till homecoming with..!

9/30/11 an awesome evening

WHAT AN EVENING!
Skojar inte kvällen med Holly var awesome, herre jisses vad kul jag haft.
Fick skjuts till Holly vid lite efter 7 efter det satte vi oss i bilen och tog bilder och körde till Burnsvillemall och letade upp neon kläder. Och mitt i alltihoppa när jag och Holly går och pratar så går en man förbi och OCH RÖKTE MARIJANA en sådan puff sak! HELT SICK?! Vi bara - Vaaa?! Inte normalt inte smart.
Plus att jag har köpt mina homecoming skor - 3o dollar - är ju ingenting när dem är död snygga.. Efter det så for vi till target och strosade runder där och jag köpte neon chockrosa nagellack. Sen tog vi bilen och åkte till andra sidan gatan och åt på Perkins som har öppet 24/7 och åt frukost klockan halv 10 kvart i 10 vilket jag tycker är awesome.
Jag beställde Berry Blueberry Pancakes så goa! Sen hem till Holly, kollade hennes gamla year books och vi kollade in svenska och amerikanska boys!
en bild säger mer än 1000 ord ♥ därför ger jag er massor med awesome härliga bilder!


Idag innan lektionerna startade tog vi lite bilder precis vid skåpen.
Alltså kvällen va helt galet kul med Holly, är så glad att hon ville umgås med mig själv också och inte bara i grupp..!

First breakfast dinner at Perkins.

Ser ni hur gott det är/ ser ut? Oh my god - och kolla Holly haha, söt även om hon fjantar sig!

Ready for neon day kind of? Sure - bring it!
Nu ska jag sova och se vad lördagen sedan har att erbjuda, godnatt!


RSS 2.0


free counters