3/31/12 det blev laser-tag instead

det blev ingen bowling igår som jag såg fram emot. det blev laser-tag och arcadgaming istället men inte led jag för det! had a freaking blast och var lite sissådär extremt hyper galen. ett tag verkade nästan som om jag och ida skulle bli utkastade från brunswick bara för att vi var lite sådär gulligthyper-glada-skrattanfall osv. skrattade så fruktansvärt mycket igår att jag trodde jag skulle tappa andan ex antal gånger.
det var super kul igår!! idag blir det dock inget scandinavian store, vädret är tråkigt och kallt, ca 6+ grader tror jag just nu men det är meningen att vi ska nå 25-30..  det blr intensive packning för springbreak och sen får vi se om jag kanske drar till cherry berry med Taylor eller kanske träffar Jon eller vad som. Jag tar denna lördag som den kommer. Tjingeling

3/30/12 scandinavian bowlin' time

måste dra! TTYL

just some questions with some answeres

- Du åker med STS eller hur? Jag tänkte bara fråga om hur lång tid det tog för dig efter du bokat innan du fick intervjuinformation osv, jag vet att det är längesen, men berätta gärna om du kommer ihåg :)
Tjuhu, jajjamensan min svenska organisation är STS. För mig gick det superfort faktiskt, jag fick intervju veckan därpå i Lund.(?) Jag minns att jag var super nervös med tanke på att intervjun skulle föras på engelska och jag visste om att i stortsätt intervjun bestämde om jag skulle komma iväg eller inte. Men efter intervjun så berättade hon att det gått super och att jag blev godkänd av henne/ rekommenderad. :)
-Vilken låt är liksom din USA låt?
Jag har två, Stereo Hearts var typ den första jag hörde här, medans Red Solo Cup är mer den jag hör på radio här borta, mest på country station dock men den är så himla amerikansk för mig.
- Kan du har inte ge tips på vad man kan skriva i brevet till värdföräldrar? (Det dem kommer välja en efter)
Ditt personliga brev ska i princip vara dig i ord. Hitta absolut inte på någonting utan det ska vara 100% du eller sant. Jag började berätta om vart jag bor, intressen osv. Sedan gick jag djupare in på, vänner, vad jag gillar att göra. Minns att jag skrev " Im that type of girl that can watch movies over and over again, love painting my nails in pink colors and i adore and love hello kitty" Jag skrev även om hur jag som person ser på saker och ting. Så var completely honest för det gör att din familj lär känna dig lite och ser om du passar in. Du förlorar ju inget på att skriva precis hur du är för det finns ju alltid någon familj som kommer matcha dig.
- Vad ser du fram emot just nu?
Tampa, Florida på söndag, Prom 28th april, Celebration concert 5th may, Twins Baseball game 12th may, Graduation & senior lock in 8th June and Mom and dads arrival to Minnesota 10th June ♥
- Vad heter du på weheartit?
carolinasamuelsson :)
- Vart köpte du din promdress?
Jag köpte den på David's Bridal store som är en kedja på 3 diffrent stores som säljer brudklänningar & bridesmaids och prom dresses när det är prom season.
- Vad händer igentligen mellan dig och han Jon??
Kortfattat vi ska på prom together. Kan inte längre skriva riktigt helt vad som pågår och vad jag känner längre då det visar sig att många amerikanare har börjat läsa min blogg nu då dem översätter den..
- Vad är ditt favoritgodis borta i USA?
Mike and Ike's (frukt gel aktigt godis) & Reeses peanutbutter cup & M&M'S (all time favorit)
Räknas Frozen yogurt som godis? För isåfall är det no. 1

3/27/12 give me springbreak

redo much for springbreak? chillar i shorts & bikini och har redan börjat packat för florida och vi åker först på söndag.. på tosdag är det sista dagen i skolan sedan lediga på fredag för lärardag och söndag - söndag befinner jag mig i tampa florida. idag efter skolan åkte jag och jon till sådant tux ställe och träffade ett till par som vi ska på prom med, jag har så kul med jon. han är en så bra killkompis. men det är lite jobbigt då han gillar mig och jag vill ju inte såra honom för jag åker ju hem. och det är inte länge tills dess nu, 2.5 månader typ. jag har sagt det till han men han säger att det inte gör något osv. men han är en så rolig och snäll kille och en bra vän. och det är väll så mer jag ser han just nu. så ska bli skönt med springbreak..
för övrigt? livet steker öppna min djungelvråls påse idag, aja baja. men men det är väll okej under de circumstances.. svarar på era  frågor imorgon så har ni någon mer ni vill få besvarad släng in den i en kommentar med :) puss på er

3/26/12 ett paket kommer lastat

Oh man. Kolla vad jag hämta ut på posten idag, ett sent födelsedags paket med massa godsaker från mami och papi.. Åh inte bra!!! Speciellt med tanke på att vi åker till Florida på söndag, oh jisses...


funniest IM in forever. Literally LOL in my bed.

This literally made me laugh so freaking hard. Trodde jag skulle kissa på mig nästan av skratt när jag ligger här i sängen redo för att säga Godnatt och dejta John blund. Så klockren.... Host family rules <333333


3/25/12 prom dress hunt & 21 jump street

Oh my vilken dag!!
Judy och jag åkte till Davids bridal store närmare 3 tiden och kollade på klänningar, alla different Style och sizes. Sen av en slump tar jag med mig en champagne färgad prom dress för den är då "rätt size" och jag provar den och jag bara känner hur den sitter perfekt och när jag kommer ut säger Judy i princip bara Oh My God. Jag kan inte beskriva det men det var bara en helt underlig känsla som jag och klänningen liksom var gjorda för varandra och blev reunited. Sen att jag fick komplimanger av olika främlingar en efter en när jag hade klänningen på mig och hur jag kände i mig gjorde bara att det kändes så solklart. Inget snack. Men vi la undan den och åkte till Moa, men det var liksom kört för jag hade liksom hittat "the one" alla andra klänningar var dubbelt så mycket i pris.. Ca 400-500 dollar och dem var inte i närheten av så fin som den så jag och Judy åkte tillbaka köpte den och ett sådant strumpe,lårbens band som man traditionellt ska ha, åkte tillbaka till MoA och träffa Terry och the Salems family och åt på Cadillac Ranch en all american grill resturant. Efterrätt blev det på ett froyo ställe sen så gick jag och Judy tubt och kollade skor och Jon hade tidigare frågat om jag ville gå och se 21 jump street med honom på kvällen eftersom han visste how bad i wanted to see that one, så vi bestämde att Judy skulle droppa av mig vid bion runt 9. Vi lämnade Moa men var där innan så vi sprang in på JCP och bara hey, vi ser om vi kan hitta dina prom shoes och guess what we found'em!! Dem var 20 dollar men han gillade oss så mkt så han tog bara 15 dollar! Sen släppte Judy av mig hon träffa Jon och vi gick in och när vi står där och Jon säger: can I have two tickets for 21 jump street please. Jag bara no Jon, i can pay for myself! Men efter många om och men, tror ni han lät mig betala? Nej. Iaf, så guess what. I think I just Went to My first date. Ever.
och jag tror han gillar mig ganska mycket haha, det verkar så iaf. Vi får se... Han är en super gullig kille iaf

 

 

 


3/24/12 kommer du åka med mig till balen?

Känslan som uppstår då du somnat när du började skriva på ett inlägg, vaknar upp och Its all gone...

så efter psychology klassen så skulle vi hämta våra text questions uppe vid Mrs. Gaffneys table, tänkte inte så mycket på det men Jon väntade på mig och då började han och jag gå, Dominique pratade på med han så jag fortsatte gå sen rätt vad det är så vips går han brevid mig i trappan och vi går neråt från ( tredje våningen till första) så stannar han sedan vid bordet nere i kafeterian, stackarn har second lunch när jag har choir och börjar prata. Och så säger han, " So Carolina, i think you totally should read this note." och så kollar han på mig och jag bara " okey" så räcker han över en vikt lapp där det står Carolina på den. Jag börjar öppna/vika upp lappen och han börjar fixa med någon plastkasse med något virat runt om, så när jag öppnar lappen så står det som ni ser på svenska - I GOT ASKED TO PROM!!! och så räcker han över mina favorit blommer, vita liljer med lite rosa i precis som min älskade fina mamma brukar köpa åt mig.
Jag utbrister oh My god that is soooo cute yes, ger han en kram och går chockad med blommor och en lapp ang prom till choirn. Alla ser blommorna och mitt halvchockade glada uttryck och tjejerna totally starts screaming. Alla bara - YOU TO ASKED TO PROM!! Right?
- WHO did it? - HOW? etc.
Sen efter choirn och lunchen när jag stod utan för Engelskan och väntade på att Mr. Grimmie skulle komma och släppa in oss så står jag där med mina fina blommor och ett par killar i klassen och Edvard(Norsk foreigner, han som inte slutar skoja om att vi ska dejta ...) frågar, Who got you the flowers? And why? Och så sjukt läskigt timeing men så kommer Jon preciiiis när jag säger det och Edvard bara who is that, så vänder jag brevid mig och säger this is Jon. Så några amerikanska kollar bara Awe cute. Did you say yes etc. Och jag bara skrattar och leer. Och Jon och jag skojar och säger nej. När dem sa Well obviously she did, look at her all smiling and being happy about it!

Så kära svenskar jag ska på freaking prom!!!! Sen är jag ändån glad att Jon asked me för han är jätte snäll kille och skriver massa gulliga saker till mig. Idag lördag efter att jag somnat igen så kommer vi förmodligen åka och kolla prom dresses och prova olika storlekar och så vidare för det är helt sjukt hur excited Judy är för min skull!! Dock har jag funnit my dream dress redan men ååååååååh så glad. Nu måste jag sova lite. Puss


3/23/12 Its alive.

skönt det är fredag! Om en svenska börjar springbreak, på söndag åker vi till Tampa, Florida. Åh vad jag längtar, jag behöver sooool och värme! Vädret är dåligt, det är 10+ grader och mulet. Jag tänkte bara meddela att jag lever, inte så mycket intressant som händer just nu förutom att jag har mycket läxa och jag sover förlite för jag pratar med Jon för mycket. Haha, han Är lite rolig den killen. Nu choir, tjudeluuu


3/19/12 epic fail med lite thunderstorm också

Det stormar fint här i Minnesota, blåser regnar och det ser ut som om det är disco utomhus tack vare alla blixtar! Efter skolan idag failade jag som bara den, fick sms av Judy när jag var på bussen att hon skulle hämta oss så då började jag ju halvspringa mot strömmen för att kunna hå in i skolan igen, när jag kommer närmre massan av elever så känner jag hur knäna börjar svika mig och BAAAM! Dyker ner i marken. Så fruktansvärt pinsamt och riktigt riktigt über typiskt mig! Efter mitt epic fail mötte jag Taylor och Drake vid trappan och så gick vi ut och Judy hämtade upp oss och tog oss till Cherry Berry, vilket gjorde att det kändes bättre haha. Sen efter det la jag mig ute i solen i drygt en timme för man får ju passa på när vädret är fint. Redan på fredag ska vi vara nere på 50 F (10grader C) och det ser man ju inte fram emot..


3/18/12 Videoblogg - weird al sings out her love for the weather

fullkomligt normal tjej som bara är extremt lycklig över epic weather

3/18/12 tanning team with her apple

skypar mami och papi utomhus, det är 24 grader.
jag är trött som bara den, jag ska duscha och tvätta snabbt nu. gårdagen med kevin var super, vi kollade youtube videos, photoshoot och sprangrunder utomhus och lekplats i sommarvädret!
vi får väll se när han laddar upp bilderna, hittils ar bara två blivit uppladdade men han är lite seg min GAB <3
såg att inlägget aldrg publicerats som det skulle för 4 timmar sedan suck har iaf hunnit kollat på Boat trip så nu förstår jag alla skämt Ida drar om tanning team och sverige.

3/16/12 Cherry Berry Froyo

Tjingeling people! It's friday! Efter skolan hämtade Andria upp mig och Hannah och så åkte vi till Cherry Berry och köpte froyo. Min drog, åh så gott. Frozen yoghurt är det på min top 5 jag kommer sakna allra mest med USA sen när man kommer hem. Jag får verkligen inte nog. Så underbart. Tusen gånger bättre än glass tycker jag.
Det var super mysigt, vi gick in fick smaka massa olika froyo smaker, betalade och sedan så satte vi oss ute i det strålande solvädret och njöt. Det är helt sjukt, 81 F alltså 27 GRADER! Var det ute i eftermiddags, sommarväder i mars, i Minnesota?! Jesusssss! Underbart väder! Sen vid halv 6 kom jag gem och sedan dess har jag städat rummet och Taylor och jag har kollat på Pirates of Carribean! Imorgon ska jag förmodligen till Kevins photoshoot när Judy sen kan skjutsa mig och hänga lite med min GAB som han kallas ( Gay Asian Boyfriend ). LOVE
oh btw: Honor roll är när man har ett visst betyg, ditt genomsnitt i betyg liksom, GPA säger dem härborta och för att vara med på honor roll måste man ha mer än 3.2 (?). Och det är ett genomsnitt typ på B's tror jag.
Hannah, Andria och Stekarn själv - Carolina
Pink Lemonade Sorbet & Chocolate Froyo med jordgubbar,hallon,blåbär och lite chocolate chips.

3/15/12 honor roll

HAHA nemen titta här! I made the Honor roll! Har ingen susning om hur jag lyckades men inte klagar jag inte!
Lite tuff är jag ju iallafall

 

 

 


3/14/12 are you sure its just march?

ÅH GLOBALWARMING FTW <3
Det är strålande solsken, 21 grader celsius och jag solar/låtsas jobba läxa och det är den 14 mars bara! Normalt sätt har Minnesota typ sådär 2 meter snö, blizards/snöstormar osv men not this winter when Carolina is in the state!! Underbart! Och just det Tre frågade mig idag igen om jag hade promdejt, haha Holly sa till han jag hade det.. Hoppas han inte säger det till folk nu för jag måste fixa detta ååååh. Jag vill på prom.


3/13/12 prom hysteri... & concert choir battle of jericho

Wohoo, so sad. Igår var vår sista choir concert med våra "robes" nästa är celebration i maj(?) med disney tema då vi kommer sjunja och ha koreografi! Så himla glad att Judy kunde/ville gå på min concert igår och att hon filmade!
Iaf fick jag lite panik idag, sitter vid mitt skåp helt själv och fyller i min dream journal, inte så mycket att göra nu när ida är i Hawaii liksom. Så kommer Tre (kommer ni ihåg, awkward kid, homecoming, good eats osv)
Kommer tittar på mig och vänder, jag bara jaha okej, sen 30 sekunder efteråt kommer han tillbaka och konversationen quoting.
"Hey Tre!" Since he's back again I better say Hi liksom..
"Sooo, this is not me asking, this is just me checking what's going on okey..?" "Okey Tre"
"Do you have a date for prom?" * Chockad som jag blir börjar jag ju skratta då jag never expected att han skulle fråga det. Så efter ett tag svarar jag ju nej, för det har jag ju inte......
"Okey Great, taking notes to myself"* Så låtsas han anteckna i sitt block han håller i.
Sen during good eats så står jag brevid Kevin och väntar på att the bell is going to ring, då frågar han mig - Are you going to prom with Tre?!
Då har han tydligen nyss sagt att han planerar på att fråga / ta mig till prom då alltså i princip när ja står där utan att jag hört. DETTA ÄR INTE BRA. Jag vill gå på prom SO BAD men gud nej inte med Tre..
Fingers crossed nu på att allt med prom fixar sig för jag har hittat världens kläning jag vill ha och som det känns står mitt namn över hela altet! over and out, nu strax sova!
- BATTLE OF JERICHO -

3/12/12 easy to please?

Kolla vad jag fick av min gay asian boyfraaaand <3
Lycka ett gosse hello Kitty - Gud vad gulligt av han, och sen hörlurarna fick jag av TayTay. Easy to please? Maybe.
Nu ska jag rita min focalpoint on the fireplace och försöka vara produktiv iaf. Ikväll är det choir concert, jag ska se om vi inte har någon som kan filma iaf Battle of Jericho!


3/11/12 17th birthday

First day as 17!
Känner väll inte någon direkt skillnad mer än att jag vaknade helt död. Inatt ställdes klockorna fram en timme i USA också så nu kära vänner är det bara - haha bara - 6 timmar skillnad mellan oss i ca 2 veckor så när jag åker på springbreak då ställer ni fram klockan och jag hamnar i 6 timmar efter tidzonen tror jag. :)
Iallafall igår när jag vaknade upp så var huset helt tomt, familjen var iväg på Taylors volleyball tournamnet så jag tog det lugnt, spenderade morgonen med att skypa mamma och pappa och satt och mös(?)/myste med Coco!
Sen vid 1 så satte jag mig uppkopplad mot internet/svt play och körde facebook/skype conferencé med mamma och pappa och kommenterade alla bidragen. Det var verkligen jätte mysigt och jag uppskattade verkligen lite über svensk kultur sådär på födelsedags morgonen.Sen på eftermiddagen kom familjen hem och vi gjorde oss redo för vi skulle ut och äta på Osaka i Bloomington, Andres skulle ha följt med oss men sen kunde han inte pågrund av att han behövde gå på ett organisationsmöte så då blev man ju lite lesen haha, men väll framme sedan i Bloomington fick vi en så himla härlig asiat kock vid vårt bord - för det var liksom det vi besällde, han lagade liksom maten mitt framför oss! Och han var stört skön! Han kunde väll ca 5 engelska ord - Yum, Fun, Happy Birthday, Mamasan och Great!
Han började göra konster med maten, kastade gurkbitar från steksaken på mig som jag skulle fånga med munnen och sedan sprutade han vatten på mig också!Det var super gott iaf. Sen iochmed att dem visste att det var min födelsedag så kom hela crewn ut typ och sjöng någon halv barbarisk/asiatisk happy birthday med trummor för mig och satte på mig en sådan häringa huvud sak. Visar på bild sen för har ingen susning om hur jag ska beskriva det och såklart blir ju jag super generad för hela resturangen kollar, skrattar och leer mot mig och tillråga på allt så säger Judy - Its her birthday and she's from SWEDEN! Hon ser hur generad jag blir så säger hon " I just love to say and tell people that " Efter det åkte vi till Brunswick och körde laserdome (dem kallar det lasertag härborta) och bowling! Jag kom 2:a på lasertag och jag vann bowlingen! Wopp wop, you saaaaay what?
Sen åkte vi hem och åt tårta och jag fick en parfym (harajukko music mamma) , små earbuds hello kitty, top och cardigan. Sen kommer judy med två target påsar som var wrapped around something och säger "And this is from Ida, since she wouldn't be here she wanted me to give this to you" Och så ser jag världens gulligaste kort som hon gjort svenska flaggan och skrivit på och paketet är rött och hon hade fixat norska flaggan på det! Jag blev helt chockad och började skratta för på kortet stod det - Im seriously so happy that i've gotten to know you Tanning-Team! Det och sedan se hennes uderbara wrapping var helt amazing, fick en klump i magen och insåg att jag inte kommer se henne nu på hela veckan då hon är i Hawaii. BLEV SÅ HIMLANS SJUKT GLAD, förmodligen mer glad än över min värdfamilj vilket känns lite elakt av mig men det var liksom så oväntat och Ida är verkligen en av mina bästaste vänner härborta. Så öppnade jag iallafall och hittade swedish fish och en gigantisk Chocolate bunny med Svenska och Norska Flaggan i hans bowtie, SÅ GULLIGT! :D Nu ska jag göra läxa. PUSS

3/9/12 swede got abducted somewhere in minneapolis/st:paul south suburb area yesterday

Så efter skolan hängde jag med Ida, vi fixade, pratade och gick ut och gick här i the wilds. Sen blev Ida hämtad av hennes värdmamma och jag började fixa mig, locka håret osv. Sen vid kvart över 8 kom Holly, Paige, Maria och Mel och hämtade upp mig! Sen körde vi till Chili's och mötte Aubrey där! Och det var så otroligt mysigt, relaxed och roligt! Sen hade Holly sagt till våran hostess att det var min bday så hon kom ut med värsta,feta,goda,brownie med glass som vi alla delade på! Dock har jag en känsla av att jag åt mest haha, helt gudomlig, not kidding! Efter det så blev dem alla lite luriga och sa att dem skulle blind-folda mig så efter att vi lämnat Chili's och satt oss i bilen så tryckte dem upp en filt i ansiktet på mig och sedan körde vi runder, svängde, åkte i cirklar och sen stannade vi. Jag hörde dörren uppnas och så rätt vad det är så lyften Paige mig lite halvt ur bilen och säger kom här nu Carolina och så börjar vi allesammans gå, sen rätt vad det är så hör jag dem svära och att det tydligen är stängt osv. Sen hör jag ett par manliga röster, samtidigt så får tjejerna panik och dem börjar dra mig tillbaka. Jag ser fortfarande absolut ingenting och sen rätt vad det är trycker Paige in mig i bilen och fort stänger dörren och jag hör hur paniken i rösten eskalerar (?) Sedan börjar dem köra och jag hör hur dem säger att en bil följer efter oss, lyckligtvis så lyckades vi skaka av dem. Sen kör vi vidare och tjejerna är lite skärrade efter att dem tydligen vad jag får vetat nu efteråt att ett gäng killar, som pratade annat språk och var svarta hade kommit emot dem och dem då följt efter oss. Sen kör vi runder och efter ett tag så säger så stannar bilen, jag får fortfarande inte veta men dem säger till mig att, du och Mel får stanna här så kommer vi tillbaka. Så där sitter jag med en filt över ansiktet med Mel och pratar, sen när dem kommer tillbaka hör jag en mans röst, då visar det sig att dem sprungit in på Brian i choirn och han ville säga hej osv. Sen börjar vi åka igen och jag har ingen aning om var vi är. Sen stannar vi i vad jag tror ett garage trodde jag. Sen ledde dem mig in och tog satte mig ner och så sa Holly ; Open your mouth Swedes!
Så öppnade jag munnen och fick världens goaste glass sundae eller hur det stavas med choklad ♥
Sen satt vi där och pratade fram om kvällen och massa annat, dem berättade om deras orginal plan och sedan fick jag veta att jag faktiskt varit blindfolded for more than an hour! That's skills - epic!

3/9/12 SWEDISH FISH!!!

Min pre birthday har varit rolig!! Kolla vad jag fick av Mel nyss, 1.9 lb Swedish fish!! + sugrör ( internt skämt ) och sen i choir så sjöng alla för mig osv. Så min pre birthday se varit bra! Dock halvmobbades alla med att jag är " a baby och a child" haha speciellt Ben suck.. Haha men nu ska jag umgås med Norge <3 imorgon åker hon till Hawaii och jag kommer sakna henne :( och ikväll blir det Chilis med vänner, hörs ikväll !


3/8/12 #onlytwodaysleft #winning #readyforweekend

lyckan du som utbytesstudent känner när du inser att din värdfamilj inte alls glömt att du fyller år på lördag utan att dem bara haft epic poker face och att värdmamma Judy faktiskt försökt ordnat middag med tre av dina vänner på fredagen, tyvärr blev det inte så men det löst sig så jag ska efter skolan umgås med min kära Norge och kanske baka och tjejsnack och it och gå osv. Sen på kvällen åker jag nog till chili's och äter maud med Holly, Paige, Maria och Aubrey! För tekniskt sätt är det ju den 10 mars svensk tid när vi är ute och äter ;) Lördag kanske inte blir något melodifestivalen kollande för mig då vi förmodligen ska till Chanhassen och kolla boys basketball spela. Känns lite kul och lite sorgligt.. Just för att det är ju liksom le tradition. Men jag får ta igen allt på söndagen med er allesammans ;D Jag känner mig iaf mycket mer lättad och redo att fylla 17. Nu ska jag sova, ska upp tidigt imorgon och sen i skolan har jag en miljarder prov känns det som iaf. Fast det är egentligen bara 3..


3/6/12 Scandinavians lost somewhere in Prior Lake / Savage

Efter skolan hämtade Idas värdmamma oss på skolan och släppte av oss vid ett tanningplace någonstans så solade vi, det hjälpte dock ingenting på mig men det ska ju bygga upp långsamt och gradvis för att det ska bli super jap. Sen började jag och Ida våran långa vandring, vi började gå mot target men vi lyckades trassla till det lite så vi gick rätt vilse sen då vi hamnade i några olika bostadsområden istället, bl.a. Eagle creak hette något av dem tror jag, som tur var hittade vi rätt till target efter att ha yrat runder och sprang runder där. Sen hem till Ida en snabbis och sen kom Judy och hämtade mig. Nu är jag så trött att ögonen går i kors.
Tack för mig, bjuder på söt bild jag och ida tog på target idag vid dollar section.


3/5/12 men ÅKEJ?

he hej hej. Avundsjuk much? Jaaaa.
Taylor har fått ny iPhone 4S helt bara sisådär. Hon som inte ens tycker om iPhone. Bl.a. Bl.a. iPhone suger, haha men eller hur. Lol.

Jag fyller år om 4 dagar (svensk tid) 5 american, mitt namn var på choirns lilla nyhets tv där det stod march birthdays. Uihoo. Lite tufft. Imorgon efter skolan ska jag och Ida försöka hitta till target och något sol ställe genom att power walka, hon ska till Hawaii nästa vecka och snart är det ju springbreak så måste förberedda kroppen på long lasting solbränna, jag ser ju springbreak som en ytterst bra solgrund för le family vacation sen i California och Florida.
Nu ska jag sova iaf/försöka,
puss på er


3/4/12 SWE - MERICAN

Dragon tattoo collection

ruskigt kär i denna t-shirten som jag köpte igår på Mall of America.
En enkel tshirt men ändå så tuff. Lite småhål och en säkerhetsnål på den också. inviger den till skolan imorgon för att visa mina le true colors.

I'm a swede in the United States with a bunch of americans


3/3/12 watch out for shopping swedes, especially at hollister..

Jisses vilken epic shoping day at the Mall of America!
Vid 9:45 var jag faktiskt redo för att åka efter sisådär 6 timmars sömn så Terry skjutsade mig till MOA. I bilen diskuterade vi att åka tåg/bil/buss osv. och han förstår inte hur vi ungdomar kan/får åka tåg/buss för våra föräldrar själv. Han bara " Doesn't people get raped,kidnapped or robbed in Sweden?" Och så får man förklara att vi visst blir det och försöka få han till att förstå att det inte är så farligt att åka lokaltrafik..
Hade bestämt träff på HM med Maria så jag begav mig direkt dit och hittade massor med fint som jag tänkte prova. Så när jag står inne i omklädningsrummet i BH och jeans och nyss tagit av mig skjortan jag provat hör jag någon ropa Carolina inne på HM och så ropar jag tillbaka; Mariaaaa! Sen så rätt vad det är så kommer Maria in i omklädningsrummet, pang bom och ger mig världens kram. Haha, blev lite sisådär halvt chockad men helt okej ändå! Haha, det var ett epic first meeting! Efter det begav vi oss till Hollister och det var där all action ägde rum! Hittade vita jeans shorts och världens gulligulliga vita trekants bikini med volangliknande typ. Så när vi skulle prova kläderna så i killen som jobbar på hollister ser ju liksom riktigt riktigt bra ut! Så då får jag det gigantiska omklädningsrummet och Maria bara; "Can we be in the same room?" Han bara no. Så iallafall så står jag där inne och ska precis visa mina shorts för Maria så ser jag att hon ligger på golvet och stuckit in huvet under omklädningsrummets dörr liksom och sen blev det massa galet där. Och efter ett tag så iochmed att vi var så knäppa och vi var foreign så fick hon trots allt komma in till mitt gigantiska omklädningsrum. Iallafall, Hollister var min affär idag, för han snyggingen började snacka med mig och  sedan när vi gick in där andra gången så började han ställa fler frågot och prata med mig. Och sen när vi gick längre in så vips kom en annan kille som jobbade där och frågade om vi pratade "French" och jag bara "No, we're talking Swedish" och sen så vips hade man värsta conversation med second hot staff worker.
Var meningen att vi skulle äta lunch, swedish meatballs sen på Ikea också men det fick inte Maria för organisationen för hon fick inte lämna byggnaden lol så vi åt på food court ist. Det blev Ceasar Sallad på donken för mig.
Sen fortsatte shoppingen och galenheterna. Haft jätte mysig bra dag på MOA. Och nu ska jag sova!
PUSS
Swedish Fish!
Fave pop! Kolla mami och papi!
Upprepades på Abercrombie också ja...
Hitta sour patched kid i våra swedish fish.. det var lite konstigt ja..
Swedish Fish says Blubb och simmar...
Mr. Shrimp and I

3/2/12 project x med Shakopee killarna och Ida

Tjoho vilken kväll me killarna!
Ida och jag bestämde oss efter många om och men och framförallt efter all oklarhet för att hänga med killarna från Shakopee High School ikväll. Först lämnade Terry mig hemma hos Ida så var vi där och pratade en massa sen kom då Connor, Caleb, John och hämtade upp oss och så drog vi till Shakopee! Där hängde vi hemma hos Philip och sen åkte vi till Burnsville för att gå och se Project X. Galen film, epic fest! Tror det är the directors of Hangover 1 & 2 som gjort den så det säger väll er ett och annat :) Är riktigt glad över att vi drog med dem för killarna är faktiskt väldigt trevliga och roliga. Dock var det ju lite jobbigt på bion då i princip halva bion bestod av Prior Lake High School students så går jag där med 3 styckena killar och Ida med Connor. Men vet ni vad? Prior Lake får skylla sig själva, speciellt killarna för det är dem som går miste om att lära känna mig och inte pojkarna från Shakopee! Iaf klockan är mycket och jag måste sova för om 9 timmar så ska jag vara på Mall of America och träffa Maria och stanna där ett bra tag för tjejmys och le shopping!

Puss på er !
Förresten såg att jag fått flera frågor: kolla under kategorin frågor och svar om jag svarat på frågan innan :) Min organisation är iallafall STS i Sverige.


3/2/12 le olive in le class

Direkt när jag kom till skolan imorse så gick jag och Ida till student service och lämnade in våra papper och betalade för Senior lock in! Im so excited!! Senior lock in är när alla seniors samlas klockan 10:30 på kvällen samma dag som graduation och så blir vi inlåsta på skolan till klockan 5 på morgonen dagen efter ( lördag 9th june) till skolan fixar dem sedan massa olika altiviteter, spel, filmer,mat och en hyptnotisör som kommer hypnotisera students i the auditorium, skolans aula/scen typ! Sitter på interior design just nu, haha denna klassen hade jag inte överlevt om jag inte haft Josie, CAM och Katie vid mitt bord. Speciellt idag, Josie cracks me up! Hon tog med sig en burl oliver och en burlöppnare till skolan, sen började vi prata om att det kan liksom consisered a weapon, och då skulle hon kunna få detention.. Sen när mrs. Johnson sa till henne," dont you dare open that can" så 5 minuter efter öppnar Josie burken och häller ut vätskan och sitter och äter dem ochrs johnson bryr sig inte,hon står sedan och pratar med Josie om allt mellan himel och jord.. Iallafall imorgon ska jag till Mall of America och träffa Maria från Iowa! Åh, ser verkligen fram emot det!! Shoppa och prata svenska, sen får vi gå till Ikea och äta lite swedish meatballs! Ikvällvet jag inte riktigt vad som händer, kanske träffa ida och några killar från Shakopee High School som Ida träffat. Who knows? I'm just going with the flow


3/1/12 good eats ftw


2/29/12 concert choir south suburban festival

Ibland blir det rätt bra i slut änden ändå!
Med tanke på att alla andra skolor här i sout suburban district fick snowdays och 2 hours delay så blev festivalen förkorttad och schemat ändrades då skolor cancelled their bus drivers så dem kom aldrig.
Så vi blev excused för dagen redan vid 1:30, så Judy hämtade mig på skolan så åkte vi snabbt till Target och handlade och sen hem. Så fick sluta skolan 1.5 h innan normal tid och slapp English, Us history och Good Eats.
Vi sjöng Omnia Sol, The Pasture, Momma Look sharp och Battle of Jericho. Och fy fasen vad Prior Lake Concert Choir dödar med Battle of Jericho, det är helt sjukt vad vi sjunger den bra. Synd att ingen filmade, hade stolt visat er hur grymma vi är!!
Nu kallar läxa och annat fixande, förresten 100 dagar kvar till GRADUATION tufft!

RSS 2.0


free counters