5/31/12 hicks style

Tjoho, far skriva nu snabbt i Photo for nu blir det busy pre-weekend!
Idag var det nast sista senior prank dagen! Idag var det dressing up like hicks/redneck/cowboy-ish och block out truckrow in the parkinglot haha! Efter skolan ska jag hem till Holly, min vardfamilj har ju akt till atlanta sa kommer inte vara hemma forrens pa sondag nu. Sen blir det laxa,mys,skriva i yearbook och getting for awards! Ikvall ar det min sista concert med Concert Choir, Im gonna miss them so much ♥ Vi ar som en big family liksom!! Sen aker vi alla och ater pa applebees och jag ska fasen se till att varenda kotte signar min yearbook!!! Far visa er det nasta vecka for er! Sen fredag ar det laker spirit, hem till Ida, scaninavian gurl time och lordag ska vi nog till Mall of America! Tur det!!! Maste hitta skor for graduation som ar nasta fredag!!!! Och geeez.
Iaf, vi hors senare puss pa er!

5/29/12 senior prank day 1

First prank day är avklarad vi hade ju "skolan till salu" idag. Det var dock super lame :( inte många som gick inför det.. Jag satte på mig kavajen ocj smartis /nerd brillorna och körde på lite lockar och kände mig nöjd ändå med min insats! Men imorgon blir det ändring på det! Hoppas vi iallafall, då är det combat(camou)/allblack. Så imorgon blir jag emo allesammans ;) anyways idag på i culinary skills lagade jag fettuccin alfredo och imorgon ska jag få Baked Alaska och massa annat onyttigt och gott för de var two day labs! Kyle & jag haha den killen är lite awkward ibland Abby och Swede och sedan kära Amber som skrämmer skiten ur mig dagligen med hennes creepy beteende.. Speciellt när hon berättar att hon pratat om mig med sin pappa och visar bilder och berättar hans kommentarer om mitt utseende och förresten vilken pappa skulle igentligen göra det? Det är bara skumt så jag hoppas innerligt att hon skojade men men the typicall swedish girl, ska Nanna kudden nu pusshej


5/28/12 memorial day

Vi åkte hem en dag tidigare från båten så jag var hemma redan söndag för det var så dåligt o stormigt väder. Idag var det iaf memorial day så vi var lediga från skolan, no biggie. Mest för att hedra alla soldater osv. Det har varit strålande väder hela dagen och jag körde en rejäl power walk här i the Wilds, dock blev jag lite lost.. Men jag hitta hem :) sen som vanligt / haha rutin skypade jag Eric i sisådär 2 timmar om inte mer.. Och jobbade us history! Efter det satte vi oss alla nere vid tv;n och kollade Cake Boss, älskar det programmet ! Så AWESOME!! Nu imorgon är det iaf senior prank week och imorgon ska jag klä mig/business woman/mäklar aktigt och sen tror jag yearbook ska komma nu i vecka också? Anyways i'm excited!!! Nu måste jag sova här är en bild på mig och Tay btw från när vi besökte Twin Falls i fredags!


5/26/12 Eurovision song contest segerpaty på båten i Wisconsin

EUPHORIAAAAAAAA TIL' THE END OF TIME! SVERIGE VANN EUROVISION!
Att sitta på båten här i Wisconsin tillsammans med sin värdmamma och kolla på bidragen, chatta med mamma och pappa och diskitera bidragen fram och tillbaka var galet mysigt och så otroligt uppskattat. Judy gick verkligen in för det 100% och satt och skrev på imessage till mamma och pappa vad Judy sa och sen översatte jag det mesta för Judy. Sen när det väll gällde var jag ensam på båten och galet pirrigt excited!! Och när det väll var självklart att vi vunnit var jag så galet hyper excited happy så jag hoppade upp och ner på båten så det gungade lite mysigt. Innan Eurovision började var det sovmorgon, gick till båtklubben dem har här i Bayfield åt kanelbulle/pecan sak till frukost nyttig jag är right? kommer inte kunna ta flyget hem, kommer rulla/flyta hem istället... Efter det åkte vi till någon local/fashion/jewlery designer that's famous for her craft och där överraskade Judy oss med att jag och Taylor får designa vårt egna "sisters" halsband och har vi tur kommer det bli klart innan vi åker på fredag eller att dem kan skicka det så jag får det till graduation eller något. Super gulligt och jag fick min vilja igenom när det kom till designen. Taylor ville blinga det lite extra och mönster här och där medans jag var noga med att det skulle vara classy och kunnas användas till allt liksom. Var lite orolig ett tag för iochmed att det kostade så mycket som det gjorde ville jag ju kunna använda det! Så får jag får det, kommer jag lägga ut detaljerade fina bilder på det. I promise så får ni ge lite feedback-people!
Sen efteråt ikväll åt vid på the local hotell/resturanget pier plaza med nana and papa och där blev det turkeyburger. Nana and Papa är super mysiga men liksom hur awkward är det inte när Papa frågar om det ska bli skönt att komma hem bara sådär rakt ut? Haha, vad ska man svara liksom? För även om jag ängtar hem och tycker det ska bli as skönt att få komma hem och träffa mamma och pappa liksom, kommer man ju sakna vissa delar, männiksor och vardagen här senare. Tillexempel kommer ju vara konstigt att inte ha the Joneses i sin vardag sen ju! Anyways, här får ni söt bild på mig och Coco precis innnan Loreen vunnit! Kommer sakna denna lilla tjockisen även om hon är galet jobbig.. Pappa jag behöver en hund, jag är van vid Coco, im gonna get depressed anyways when I get home blink blink...

5/25/12 roadtrip till the båt

Tjuhu, jag sitter just nu på båten här i Bayfield, Wisconsin. Efter skolan hämtade Judy och Terry upp mig och Taylor och sedan började le roadtrip! Vi stannade vid Culvers fastfood resturang som faktiskt originally kommer från Wisconsin och honestly, hade min första fastfood hamburgare i USA and guess what I actually enjoyed it! Culvers single butterburger (deras signaturen burger) fabulous! Sen iochmed att vi hade kidsmeal så fick vi gratis glass också eller som dem sa custard(?) anyways goaste glassen på länge. Tjockt och gott!
Sen åkte vi förbi något mini vatten fall och rastade Coco och sen körde vi till båten och packade upp, bäddade och lagrade upp all fooooood! Imorgon ska jag iaf se Eurovision hade jag tänkt!! Hoppas internet funkar för är lite worried då det är liiite slow liksom..

image description

 


5/23/12 frågorrrrrr!

Svarade pa nagra fragor during photo II !
Har du upplevt en "dejtingkultur" där borta? Bjuder killarna ut tjejer på bio,middag osv. som man hört om :)
- Okej så overall, amerikanarnas dejtingkultur ar vall annorlunda ska jag vall saga, obviously finns det ju douchebags overallt! Men ja det ar mer dejtingkultur har skulle jag vall saga, Killarna bjuder ju ut tjejen pa bio ( haha hande ju mig.. fick inte betala for nagot sjalv), middag eller vad som samtidigt som dem liksom bara umgas och hittar pa saker tillsammans som vi gor. The big difference ar nog anda hur killarna sedan liksom " asks the girl out" Beror pa vilken kille , men vissa gor ju a big deal out of it koper blommer, bjuder pa middag eller gar ner pa kna infor alla pa prom och fragor om dem ska bli tillsammans basically. Detta ar det jag tycker ar allra gulligast liksom, att killen basically sager, Your amazing, youre the most beautiful girl and I really like/love you so. Would you be my girlfriend. Liksom?? Hur gulligt ar inte detta (detta hande pa prom hehe, sa darfor jag vet det (; ) Men det ar ju sa kristallklart da att man ar tillsammans och man gillar varandra, SA TUMMEN UPP FOR DET

När kommer du hem till Sverige igen??? :)
Jag landar i Danmark den 27 juni med mamma och pappa (runt 1/2 tror jag.) efter 4/5 dagar i Miami! Ska bli mysigt att fa komma hem och se alla finisar man saknar och vad som hant under all denna tid!

Vad är senior lock-in som du nämt innan?
Senior lock-in ar the night of graduation (10 p.m.) till lordag morgon dagen efter da alla senior som betalt avgiften stannar over i skolan och nastan som ett lan you know? Men inga datorer osv. Utan det blir massa aktiviteter, filmer och en hyptnositor kommer typ 3 a.m. och dem kommer in med massa free food and drinks typ fran chili's, buffalo wild wings, energy drycker osv och sedan sa har dem massa vinster ocksa som lottas ut under natten. Har tydligen hort att alla vinner nagot ocksa vilket ar mysigt ju!

Hej jag funderar på att åka som utbytes student men är inte riktigt säker än, hur funkar de på lektionerna är de typ mycke redovisningar, grupparbeten och sånt och typ hur länge tar det innan innan man kommer in i "umgänget"?
- Det ar mest worksheets, lasa i historybooken ( elr anvanda google som jag♥) att skriva av the smartboard osv.
Men visst vi har projects osv! Vi har ett nu och dar finns mojligheten till grupparbete! Men projecten kommer oftast in the end of the term/semester/terminen, sa by then you should have a couple of friends that wants to complete the assignment/ project with you :) Var bara dig sjalv , SOCIAL/ UTTATRIKTAD ( stor dock inte pa lektionerna) jobba pa, gor ditt basta och undvik att skaffa lat image, for tank pa even though your grades doesnt count, their does! Jag lyckades! Sa da borde du ocksa det (:

5/23/12 orange kuvert

Skulle publicerats igårkväll....
Tisdagen var seg och sur, tills jag kom hem! Där väntade ett paket från mamma och ett stort orange kuvert! Certificate of Special Congressional Recongnition, ett diplom från Congressen över att jag varit utbytesstudent här. Tufft. Nu ska jag forsätta med min us history läxa. På återseende vännerna mina och tack för era söta kommenyar

brooklyn bridge augusti

wohoo kolla vad jag hittade!


5/20/12 det blev qualitytime with elle

Haha men le american way. Choir tjejkväll? haha nej det blev Elle-Carolina kväll. Men jag led inte för det, gosh det var verkligen uppskattat att vi hade quality time together. Elle kom över så skulle vi ut en sväng sen efter att vi varit ute och gått i den underbara vädret så bara öser regnet ner, så vi sprang fram till första bästa hus och tog skydd, sen började det för fasen hagla sönder på oss så vi sprang så fort vi bara kunde hem igen och ja, vi var verkligen helt soaked in vatter, vattnet dröp från oss haha. Sen var det massa tjejsnack, film och bara mys tills ms. model had to go home. Hon skulle ta planet till L.A klockan 6 imorse för a runway show.. Det var verkligen en supermysiga kväll. Elle är without a doubt värdens gulligaste tjej som har båda fötterna på jorden och hon har släkt en timme ifrån mig i hässleholm tydligen. Vi har redan planer på att hon ska hälsa på mig senare, wohooo. Ja men så, vi får väll se vad denna söndagen har att erbjuda sedan!

5/19/12 bakande peptalk videoblogg men gnutta high school reality

herr turtle som jag hitta igår när jag var ute och gick i the wilds med andria :)

5/17/12 cap is on the blonde swede

Idag fick jag min cap and gown!! NU är det fasen inte långt till graduation! 8 juni smäller det, 23 dagar, mamma och pappa kommer om 25!
Nu är det 100% Nu ger jag gärnet även om det går lite emot. SUG PÅ DEN.
Annars? Nu kallar Us history project om significant events thoroughput 91-2011 yeah buddy...

5/15/12 kanelbullar, campaign posters, disney concert dvd och skype

såhär ser i princip hela vår lunchroom ut. massa posters för på fredag röstas det fram skolans "elevråd" i alla olika grades och imorse during open hjälpte jag julia göra hennes posters för jag hade ju lovat henne det.
dagen har varit sämst. jag mår inte speciellt bra, men ett skypesamtal senare med modern min och ett telefonsamtal med Elle på två timmar underättade iaf. idag rullade vi kanelbullar i culinary skills men det är först imorgon som vi får baka dem för dem måste ju jäsa osv. sen i choir fick jag disney celebrte concert dvd;n som jag beställt så mamma och pappa nu kan ni se er dotter faila totallt och sjunga med hennes choir när vi kommer hem! imorgon är det onsdag.. wohoo or not.. meh, hoppas det kan bli helg fort! jag måste hitta på något kul känner jag, vad som och slippa allt detta som händer nu
jag är en bra kompis om jag får säga så själv..
KANELBULLAR NÅGON????
haha, denna tjejen är lite sisådär halvt galen och nästan lite läskig då och då,
lite creepy med, men man skrattar ju rätt mycket åt / med henne så det är ju 1+!
haha ignorera denna trötta tjejen med påklistrat leende. kolla dvderna ist!

twins game united states vs. canada

Twins Game var såååååå kul!! I had a blast with my girls! Jag förstod absolut ingenting av vad some hände nere på planen men gud vad kul jag hade med mina tjejer! Började med att jag och Holly åt frukost, fixade oss som vanligt i ex antal timmar med smink och hår, drack massa te och guess what, jag drack kaffe också!! Någon växer upp i Amerika här alltså, nej men skämt åsido sov inte mycket den natten.. Holly och jag kollade Paranormal Activity 2 och såklart somnar hon jag är klar vaken i källaren och det är storm ute lite sådär. Och hennes källare/ eller aa basement inredda. Är ju inte allt för gulligull rosa drömmar där så neh. Jag behövde energiiiiii! Vid halv 4 kom Paige och Maria och så åkte vi mot Mall of America för att ta spårvagnen(?) The light Rail till Target Field i Minneapolis. GAHH It WAS HUMONGUS! Så himla stort, mina ögon blev som tefat! VI tog bilder vid den stora baseball handsken och sedan checka dem våra biljetter och vi var så tidiga så vi fick gratis kepsar!! wohoo! Sen gick vi runt hela target field för att kolla vad dem hade i matväg. Jag och Holly körde på Nachos, Maria och Paige på corndog. Sedan köpte vi glass! Och skålen var liksom en baseball hat så jag torka av den och sköjde med vatten och tog hem den för den var så söt. Det var så himla coolt! Tror verkligen inte jag kunde haft bättre sällskap och fint väder denna soliga varma lördag! Haha dem flesta är ju väldans trevliga efter en drink eller två. Jag fick höra att jag var magneten. Men tyvärr så är ju inte alla det, när matchen var slut så var det en man som var väldigt otrevlig efter att hört jag var från Sverige, sa alla svenska tjejer var slampor, vi är bara blonda, blåögda och osmarta och började klanka på ikea och Sverige som land. Då blev jag arg. Jag hade riktigt svårt att vara tyst och käftade emot och sa till han att han fick skärpa till sig och lära sig hur man ska betee sig och att han inte kan säga så liksom, för han har inte fakt på det osv. Men det lönade sig inte till och Holly försökte dra iväg med mig lite snabbare för att undvika han. Däremot så fortsatte han sedan snacka skit om mig och Sverige till Paige och Maria och sa att dem skulle dissa mig. Jisses. Sen efter det var det köande till spårvagnen där ett creep som jobbade där blev väldans social! Träffa en awesome kanadensare också på spårvagnen som var super social och trevlig! Sen var det hem till Julia!
Chillar stenhårt i Paigeys bil!
Jätte handsken!!
Mums glass, vanilj och choklad med krossad M&M heh. Tjockt och gott!!
Me and My new firend
Workin' the little icecream baseballhat!

5/13/12 goofying with ma girl

Jag får uppdatera om the twins game när jag kommer hem senare idag/kväll för er hehe.
Nu ska jag mysa med Julia pusshaj

5/10/12 thursday

Imorgon är det fredag, jag ska sova hos Holly imorgon och vi ska göra en skylt inför the Twins gameeee! sen lördag BAM FIRST BASEBALL GAME √ Såååå excited! Idag var jag så himla lycklig också i skolan för guess what? Dem hade lite sissådär nyttig lunch!! Kolla Grönsaker och lite Ranch! Heck yes sen att vi satt ute i solskenet och halvsolade också gjorde det bara bättre! Nu ska jag hjälpa Taylor med hennes health läxa och sedan göra mig redo för att sova. Trött tjej.se! Min lunch halväten nästan dock hehe & bilder från igår i photoclass med Julia!

5/9/12 call me maybe?

Photo II är så underbart, bra klasskompisar och framförallt JULIA!♥ Jag och Julia ska förmodligen göra ett projekt som involverar denna låten. Vi har typ mega crush på den och lyssnar på den och hittar vidoes hela tiden. Kolla vårt senaste fynd. Annars då, tror jag fick ett F på dagens Us history test, hade inte ens en aning om att vårat chapter 24 test var idag. Och i engelska kollar vi på the great gatsby movie, den är gamal och tråkig men jag kollar ju hellre på den än att göra massa D.O.L's (Daily Oral Language - Correcting to proper gramar etc.)
HAHA jag dör! Jag vill göra cover på den!! Vad säger du Julia? Vet ju att du läser så.. ;)

5/7/12 närmar sig

Idag fick jag brev från Mr. Lund/ Prior Lake high school om graduation, nu är det inte långt kvar och nästa vecka får jag hämta ut min cap and gown!! Får bara behålla min vap and tassle, men ändå! Det känns konstigt att veta att jag snart äntligen får se mamma och pappa och få komma sen hem till Sverige efter L.A och Miami!! Men samtidigt ska man lämna allt här i Minnesota ju. Hm. Underlig känsla för man känner sig ändå väldigt neutral / tom. Iaf på lördag är det twinsgame med tjejerna, sen crashar jag hos Julia och är hemma på söndag och uppdaterar så fort som möjligt :) märks det att jag är excited much?????? Yeaaaaah


5/6/12 Disney Celebration Concert

We're like a humongus,amazing, loving, hilarious, goofy family. Jag älskar min concert choir. Each and everyone of y'all. Det är min favorit klass without a doubt. Låter kanske cheesy at säga men jag är stolt över att få vara en del av det. Sen att jag randomly hamnade där och att man egentligen blir uttagen och måste göra auditions för att få vara där är en heeeelt annan femma :) Gårdagens konserter vad så galet roliga, jag failade stenhårt båda gångerna i koreografil, jag tilochmed pekade helt forever alone åt höger när alla andra pekade åt vänster i Aladdin Friend like me. Men orka bry sig om det, det får bli en kul grej bara nu!! Efter att sista konserten var över åkte typ alla i concert choir till applebee's så åt vi där. Jag och Ethan delade på cheeseburger sliders, så gottttt. Sen var det hem och nanna, vilket verkligen behövdes efter denna långa dag OCH mitt disneymaraton med Holly natten innan :)
Bild bomb! BOOOOM
Bad Aubs att hjälpa mig visa er hur det kan se ut när amerikanarna dansar :)
Benjamin aka Ben!
Jackson, Swedes, Ben & Brian. Chillar med pågarna i ombytesrummet.
Världens bästa Choir teacher ever. Mr. Hassig!
Paigey!
Men ni vet ju hur jag är, in the final rehearsals changing room chiliin in one of the wardrobes.
ETHAN!!!! CHOIR OCH FLAMMING WHITE TIGER BUDDY!!
Rockin' those mickey mouse ears with Paige & Mel
Marrisa:)
My Partner - JACKSOOOOON

5/4/12

ITS FRIDAY.
Jag är fortfarande snuvig som tusan, lite feber men tryckte i mig advil/ipren och sedan var det bara att bege sig till skolan och lära mig all denna koreografi dem fått när jag stannade hemma i onsdags.. Iag är det genrep HELA dagen och sen ikväll blir det shopping nför konserten och sedan sleepover med Holly och kanske Aubrey och kolla massa Disneyfilmer to get into the disneymood! wopa, talk to y'all late

5/1/12 sjuk-tisda

Men kolla här, det är maj nu! Och jag är sjukis, har varit jätte tjurig idag, har haft så ont i huvudet, kroppen, halsen och näsan.
Imorgon är det iallafall early release, slutar 1 istället så kommer vara hemma vid lite efter halv 2 typ (halv 9 svensktid.) Tack gode gud för det, iochmed att det är så mycket med lördagen då vi har konsererna så är det genrep osv och massa koreografi så kan inte missa någon skola. Och iochmed att jag är sjukis får jag inte ha linser nu och verk i kroppen och massa mög. Nej men positiv inställning, förresten vet ni om att min mamma och pappa kommer om 39 svenska dagar? och 40 för mig? UNDERBART♥
haha söt sjuk chey.
Bella om 4/28/12 nu är jag redo:
På ett ungefär hur dyrt var det med promklänningen och allt som tillkom??
Det beror helt på dig igentligen och vilken skola du går på. Lyckligtvis hade jag ju en promdejt som skämde bort mig totalt. Köpte min biljett och betalade för partybussen bara det (110 dollar), hår beror ju på vad du ska göra, naglar samma där men mina gick på 40, klänning ligger allt mellan 100-500 dollar och skor( mina kostade 15 men skulle kostat 40 så vet inte riktigt varför min säljare bara tog 15.. hmm) osv. Sedan killens boutineer kostar runt 20 dollar osv.

Franscesca om 4/29/12 prom was literally on fire:
Du skrev att ni hade sagt att ni var en "sober bus", betyder det att det finns såna partybussar under Prom där dom dricker? :o
Om man säger såhär, precis som vi svenskar har en vana att festa har ju såklart amerikanarna det med. Och PROM är då dem festar som mest och det är vanligast att amerikanska teenagers åker fast för minors ( att dem har druckit fast dem inte är 21.) Så ja, det är många partybussar på prom som dricker. Det betyder ju dock inte att det är "okej" liksom.


Prom 2012 Grand March Video

Hehe Popular Swede?
Alltså jag tycker bara detta är såååå COOLT! Eller hur??? Tack till Norge som filma detta åt mig! ♥

RSS 2.0


free counters