1/30/12 videoblog


the life of a foreign exchange student

lite smått underhållande då vissa saker stämmer in rätt så bra
1. Before waiting to see if anyone understood what you meant, you start acting it out.

2. You think 100 pounds to pack up your entire life is plenty of space.

3. You spend a lot of time smiling, nodding, and pretending you understand what’s
going on.

4. You classify ”doing your homework” as translating half of it. And that alone took three hours.

5. You sometimes use the excuse ”Sorry, I don’t understand” to avoid answering aquestion… even if you do understand. HAHA true, love it!

6. You want to hug the people who attempt to speak your native language to you.

7. You’ve called every person who says ”hi” to you your friend… because you don’t really have any yet.

8. You’ll read anything in your native language just to have something to read… even packaging labels.

9. You sometimes walk around the school during breaks to act like you’re doing
something, because you don’t see anyone you recognize and don’t want to stand there
awkwardly.

10. You’re better than your teacher in your foreign language class.

11. You’ve ever mispronounced something in your native language (for example,
names of products, TV shows, companies) because you know the others will
understand it better if you say it with an accent.

12. You’ve tried so many different foods due entirely to the fact that you cannot
understand the person asking you what you want so you just nod your head, say ”yes”,
and hope to god it tastes half-decent.

13. After you come back everybody tells you that you have a weird accent.

14. Your dreams are bilingual.

15. Sometimes it takes you about 5 minutes to remember a word in your native
language that you were going to use.

16. You begin to enjoy foods that you had previously despised at home.

17. It becomes a habit to introduce yourself by saying: ” Hi I am from (country) and my
name is (name).”

18. You have been put in one or more classes with lower classmen, because you’re
supposed to understand more there.

19. You are always counting the time difference between where you are and home.

20. You do something wrong and people look at you weird, your excuse is ”That’s how
we do it in my country” even if it isn’t.

21. You have gone in to greet someone with a shake of hands and find yourself being
pulled into an awkward hug.

22. You carry a dictionary or translator as well as a camera in your bag.

23. You try to speak in the native language and everyone immediately knows ”You’re
not from around here”.

24. Peoples stares don’t bother you anymore.

25. Everyone thinks your playing the tough guy when you say you haven’t called your
mom yet and don’t miss her too much.

1/29/12 survived lacrosse, svullen läpp + bula +brännmärken = sassy

Okej så igår var jag på intensiv introduction to lacrosse, lol blev igentligen medtvingad för Taylor skulle vara sådan halv ungdoms instruktör med våran supervisor aka babysitter. Oh jesus christ! Iaf, det var riktigt tufft på slutet när jag fick se tjejerna/ungdoms spelarna/instruktörerna spela för det var precis som i filmen Wild Child med Emma Roberts! Men annars? Jag vet inte om Lacrosse är min sport, hade fett med otur igår.. Var på stationen där vi skulle göra mål i det nätet, så tar jag i och första gången så landar bollen i nätet, nästa gång studsar denna hårda ( gummi, baseball hårda bollen) mot metall stången och studsar på läpparna/käken/hakan typ.FY VAD ONT, men bestämmer mig för att skaka av det, efter det studsar den igen mot metallen och träffar skallen.. Så har liten bula och lite svullna läppar nu. På stationen efter skulle vi lära oss att scoopa upp bollen då i vår lilla mininät korg som man har på pinnen, såklart hamnade jag med små pygmeér no joke. Dem är mig typ till höften.. Och när tränaren då sätter upp hennes stick för limbo aktigt som vi ska under för att scoopa bollen så glömmer hon att jag är 1.70 liksom så jag får samma höjd som 10 åringarna liksom.. VIlket resulterar i att jag dyker med tanke på att min ena fot fortfarande krånglar sedan basketen.. (pappa vi måste kolla detta sen med tanke på att jag märkt den blivit helt cp då jag trillade i skolans trappa twice då foten gett efter..) Så jag har två sexiga brännmärken på mina knäskålar där jag redan har ärr :) Men hey! Jag har provat lacrosse och tydligen var jag väll rätt okej med tanke på att den ena manliga ledaren tyckte jag skulle öva på min vänster istället för höger för att bli ännu bättre lacrosse spelare. Då LOL:ade jag i huvet..
oh i didn't know what i was up for

a sister

familjen spenderade mer än 1 timme på target häromdagen, tisdag för att inhandla mat nu när mina värdpäron ska iväg, det resulterade även i att Taylors och min "comingback" gift blev varsin sister-ring med text runtom.
jag är ledig idag för att det var sista dagen på semester 1 igår skönt, chill i dill på det .
___________________________________________________________________________
A sister is a gift to the heart, a friend to the spirit, a golden thread to the meaning of life.
makelifebetter.soulmates.umakemesmile.love.bestfriend.arealwaysthere4u
___________________________________________________________________________


1/27/12 wiggle wiggle wiggle yeah,i work out! At 4 a.m...

Okej så klockan är nu 5:15 A.M. vilket betyder att jag tränat i över en timme redan.. Vaknade vid 3:30 då Judy och Terry åkte och kunde inte somna om och knas som man är det första man tänker på, jahapp då går jag väll ner och tränar då. Så här står jag i the basement på min eller ja inte min min men familjens elliptical och låter benen jobba. Har ca 40 minuter kvar på mitt lilla träningspass så då kommer ju klockan vara närmare 6... Alltså tidigare än vad jag skulle gått upp om det var skola idag. Suck.. Oh Well, I WORK OUUUUUUT


1/26/12 half way there, semester one - check

Sick, its official. Im half way there. Today was the end of semester one, half of the school year have passed and now i'm looking forward to a three-day weekend. To celebrate that we've survived the first half of both mine and Taylor's first high school year we went to Caribou coffee after school and Drake, Taylor's boyfriend followed.
It's unbelieveble that he still dares to come here, I believe that I've made a great weird impression. But atleast I make him laugh a lot I guess, Im good at that, making people laugh. Apparently I pronounce stuff really funny and sometimes I twist my sentences a little bit. But in my defense, most of the time like today, I was kind of tired but still hyper since I bought a pop - favorit one ofcourse Coke Zero Cherry after I fell asleep during English so thanks to all the coffein I was pretty awesome. I got a blended ice chai. Taste the same as at espressohouse. Just so y'all know.

Oh yeah, dad please reply to my e-mail, it worries me when you're slower at responding than me. Love you1/24/1 tripping,slipping, flipping and levande åskmoln

Okej, denna dagen började inte bra för mig. Det började med att jag halkade på isen och trillade in i snön utanför dörren när vi skulle hoppa in i bilen som skjutsar oss till skolan. Fryser som bara den och sedan på skolan så sitter står det en ursäkta mig men TJOCK amerikanska framför mitt skåp och vägrar flytta på sig eller ens bry sig jag existerar, efter ett tag säger jag ju liksom : HAAAALLÅ ursäkta kan jag få komma till mit skåååp? Då flyttar hon sig och guess what.. JAG KAN JU INTE ÖPPNA DET DÄRINGA **":#/T/Q#Q skåpet. Så springer upp till Holly så fick hon hjälpa mig och när jag sedan kommer till art och somnar jag nästan pga. en såndär lång tråkig dokumentär om en gubbe som gillar att rita streckgubbar typ. På US history blev det lite bättre för stunden för jag åt en bar och såg att jag fick ett C på WWII och jag hade inte pluggat ett duggggg! Orkade liksom inte... så det kändes bra :)
Sen var det choir, där var det lite sådan african-american gospel tema idag då vi sjöng/övade på Storm is passing over och samtidigt klappa händer och sånt. Kändes som om jag var mitt i en amerikansk film med en afro-american gospel next to me. Open, English och Math va jag som ett vandrande åskmoln, inget funkade, jag gjorde fel och allt var bara CEPE.
Det blev bättre sedan när jag kom hem dock.
Iaf fick mina tre sista project från art idag med mig hem, säger bara tur jag inte kommer ha art mer sedan.. Kan ju inte påstå det är min starka sida känner jag men kul att måla ju sålänge han inta är dum och kritiserar mig haha.
Imorgon har jag finals i US history, skulle haft i engelskan men vi gjorde det förra veckan så det är chill i dill nu.
Så nu ska jag göra .. inte mycket och satsa på att få sova. Sov inte mycket inatt så.
Ska försöka vara lite mer munter i nästa inlägg :)
TJARÅ!
l o l

1/21/12 - 1/22/12 saturday sunday

Så igår var jag ensam hemma från klockan 9 a.m till 3 p.m och det var riktigt skönt!
Så tränade, skypade lite folk och bara njöt av lugnet. Sedan vid halv 7 skjutsade Judy mig till skolan där träffade jag Ida för vi skulle gå på Winter 1 theathers olika pjäser, i den första var Andres och Michelle med så det var därför vi gick från första början!(Två utbytesstudenter varav Andres är min BFFF - best forigner friend forever!)
Efter det följde Ida med mig hem så hade vi scandinavian girl time och snackade en massa sen så sov hon här.
Sedan hämtade hennes värdmamma henne runt 11 och då skrev jag på min Walden essay och lämnade nyss in den på www.turnitin.com och den hemsidan skrämmer seriöst mig!! Okej, så basically du laddar upp din wordfile på denna databasen och den här assignmenten som du fått då( anslutit mig till min english class och så woalaaa - assignment is due ) och sen så skannar då databasen igenom din uppsats och kollar hur mycket av din uppsats som procentuellt matchar med webbsidor och andra uppsatser. WOA. Guess who's freakin out..
Och jisses christe! Conversation med Terry nyss..
"So I heard that you're friend got asked by this guy to the snowball dance at this other school.. When is PLHS snowball dance?"
" Oh yeah Ida, I think its 7th of Febuary or something like that, I'm not sure."
"So has any guys asked you to it yet?!"
"Oh my god no! The boys at PLHS doesnt really dare to talk to me, the only guy who really talkes to me is Mitch and he's awesome and hilarious (Hollys boyfriend)"
"Well I think they're imitated of you then!
"Haha why would they be that? I don't know maybe it's just cause they think I'm weird or foreign.."
"Well, boys are always imitaded for the hottest girls so thats probably why"

Terry Terry Terry... ingen kommentar på detta alltså..
TJARÅ.
ps. mormor, ja det är jag på bilden.. ds.
Steven from Germany, Swedes & Andres from Uruguay. Vilken epic blandning!
Kan helt ärligt säga - love this dude. Min BFFF for sure! AND THIS IS HIS PROFILE PIC NOW ON FB!! :D
SVERIGE OCH NORGE FTW!

1/20/12 fredag

trodde det publicerats haha , kan meddela att jag hunnit tränat, kollat prinsessas dagbok 1 och 2 och blivit lite mobbad nu av pappa Terry när de kom hem..
‎"It's a good thing you're pretty because you're not very bright.."
Tack Terry <333333 Min host dad is making fun of me because i didnt know how to turn the audio on the tv .. awesome. inte mitt fel att nya tv:n är komplicerad lol. nu ska jag snart sova. pussssshey

1/18/12 Five Months Since I landed In Twin Cities

Det är helt otroligt, för fem månader sedan hade jag avslutat min mini förberedelse / semester i New York och upplevt en galen vecka med massa roligt med massa taggade utbytesstudenter. Jag landade på Twin cities airport och träffade Judy för första gången. Daaaayum. Firades på det bästa sättet, skypade med mamma och pappa, fast pappa och jag babblade ju på så mycket att mamma knappt fick en syl i vädret så det blev väll mer av en far dotter skype, så mamma jag bokar tjejstund snart :) ♥
Jag har så otroligt fina föräldrar. Ni kan gå mig på neverna ibland och göra mig otålig, men ni är väldens bästa. Så vill ni ha tips för att få åka på utbytessår kan ni ju hälsa att det får er att uppskatta era egna föräldrar något otroligt också. Sant och ett bra argument kanske ?
Imorgon har jag US history och English unit 3 prov. Lol jag undrar hur det kommer gå, kanske ska plugga liiiite nu? Behövs typ.. Öppnade min första godispåse igår, djungelvrål. Skulle jag inte gjort.. Den påsen kommer vara slut innan veckans slut.. Så gott är svenskt godis hihi

1/16/12 Martin Luther King Day le videoblog också.

Martin Luther King Day!
Vaknade vid 8:30, för måste kunna somna ikväll ju! Tränade, mejlade mamma och pappa, ska mejla mormor ( kom ihåg) och rensa upp min kära mac från onödigt tjaffs! Och hjälpt Judy med massa sysslor. Jag är duktig chey.
( Okej så nyduschad efter workout och ledig därför inget smink uppsat slickat hår och mjukiskläder. gud vad söt jag är :) )

1/15/12le blog goes us patriot

Jag kollar golden globe awards me mina värdföräldrar,känns tufft att kunna se det såhär på kvällen istället för att behöva se galorna mitt i natten! Imorgon är jag ledig för det är Martin Luther King's day, så skönt!

Iallafall idag är det är exakt 5 månader kvar av mitt år tills min vistelse övergår till semester då jag och mina föräldrar lämnar minnesota för att åka till Californien, L.A och Miami, Florida. Därför kändes det helt okey att gå all in - Patriotiskt, USA tema och le blog.

Vad tycker ni förbättring eller sänkning?
Eller ska gamla bakgrunden tillbaka?
Puss

1/15/12 watch out for the flamessssss

Så jag kan ju meddela alla söta svenskar att Carolina är jätte trött och ni kommer förstå varför nedan..
Judy skjutsa mig till Holly vid 5:30, sen kom Paige och så började vi kolla igenom Hollys Sophmore (10th grade) Junior(11th grade) yearbooks och prata om folk och sånt sedan vi efter det bestämde vi oss för att åka till Target och driva runder där lite och kolla på allt dem har. Jag älskar Target synd att jag inte hade egen bil så jag kunde åka dit och faktiskt shoppa.. mest åker man ju ditt och bara tramsar, skojar och kollar på alla roliga grejer dem får in.. Sedan vid 8 hade vi bestämt att möta Aubrey på Applebee's så vi tänkte att v skulle undvika kö och var där redan 7:50. Det hade vi verkligen inte behövt för det slutade med att Aubrey kom lite efter 9.. Gud vad jag var hungrig dåååååå! Beställde äntligen mat och det blev den där Chicken Paradise salad / weight watches för mig. Försvånansvärt god sen efter ett tag kände jag att det blev lite hett alltså och efter att ha snabbt reflekterat varför så inser att det literaly BRINNER I MUNNEN. Salladen var sk. Hot men dem hade inte skrivit det så där sitter jag som en apa / fån och försöker dricka vatten, inser att det gör det värre och tillråga på allt så har vi 4 bord runt om oss med Prior Lake Students in my grade runt om oss. Ja typicall my luck. Haha men men, kommer förmodligen äta den nästa gång också, för den kostar kanske 2 dollar mer än en appetizer men ojojjj den är tusen gånger nyttigare ju! Åkte hem till Holly och så såg vi någon galen film, crazy love? För mycket drama och galenheter för min del iaf och sedan tyckte Holly och Aubrey att vi skulle se någon drama/reality/high school film om prostitution osv. Väldigt bra fyi. Även om det inte låter som det.. Själv var man ju dö trött men kunde ju inte somna då för dem ville ju ha upp volymen lite och prata massa intressant osv. Sen rätt var det är så hör man någon snarka. Aubrey.. Klockan är då 1:30 och holly somnar lite till och från ändå men själv går det inte såklart. Aubreys snarkningar är nästan som pappas !! och tv:n så jag var den enda som såg klart filmen.. och tillråga på allt så hade Holly kontrollen och en förbaskad skräckfilm skulle ju såklart vara efter så fick dra up filten högt över öronen och hålla för öronen till sömns. Kaos. Men ändå, mycket trevlig kväll, behövdes lite action här borta!
Så nu sitter jag här och chillidillar och fixar lite! Ska försöka ta tag i att mejla mami och papi osv.. Ligger lite bak med sånt ja..
PUSS
och yes, min rosa munkis är mitt favorit mys plagg. var och varannan bild jag lägger ut på bloggen är ju med den verkar det som haha

1/14/12 LoveYums aka Kärleksmums ?

Jag är ändå rätt bra.
Vaknade klockan 7 imorse, alltså 14:00 svensk tid om ni inte orkade lista ut det ;) kunde inte somna om.. Min essay gjorde jag i princip klar igår kväll. Skönt. Iaf, gick ner åt en bar och sedan väntade jag tills Terry vaknade 8:15 för att vara exakt och gick och tränade. Skönt. Efter det duschade jag och tvättade håret så jag är ren och fin tills ikväll! Gissa vad jag sen gjorde? Jag spred lite mer svensk kultur här i hemmet! Carolina aka. världens nästan bästa utbytesstudent? ( eller ja vi kan ju låtsas iaf för dem vet ju inte hur det är att ha någon annan) jag bakade Kärleksmums ♥
Runt 6 tiden ska jag hem till Holly och sedan drar vi och Paige till Applebee's och möter Aubrey där sedan ska vi kolla film och ha tjejkväll. Skönt att något händer nu. It's needed och jag vet precis vad jag ska äta på bee's.
Vikt väktarna har en kyckling sallad där som ser riktigt och jag menar riktigt god ut. Känns rätt bra.
Måste säga att trots komplikationer, konverteringar från dl - cups osv. osv. och liten bränd topp och sedan att det såg ut som bröd ett tag men vet ni vad, när de segan vart klart och jag tog ut det såg det ganska bra ut! Och om Judy och Terry får bestämma fick jag nog 12 /10. Terrys face said it all!

videoblog , lite smått galen?

jag tror jag är lite smått galen men förhoppningsvis tycker ni det är helt okej och tycker om mig för den jag är.
fokus positiva klubben.
hokus pokus carolina i fokus - förresten är det inte det som dem kallar det däringa saken på bilddagboken haha?
Iaf sammanfattning. 5 månader, försök göra det bästa av det, bli nöjd med mig själv , min kropp och mina val, gör det som jag vill / gör mig bra ( får mig att må bra?!) och upplev massa nytt somycket som det går.

1/12/12 Senior picture for year book and double chins in lunch

Herre jisses vilken emotionellt knasig dag.
Super mega tröttis var man när man vaknade för kunde inte sova igår då hjärnan min gick på hög varv ( tänk er sådanna där raceing bilar som tävlar i Nascar och kör sjukt fort = min hjärna)
Det var peoples choic awards tydligen igår såg kanske en halv timme av det, försökte vara lite duktig och gjorde sit ups och sådanna " stolar aka 90 grader" nej vänta knäböjningar heter det!
Iaf, min art teacher Mr. Euclide är en klurig person, riktigt stolt över sigsjälv och sina verk, lite smått galen/knäpp och samtidigt så lång tråkig. Helt seriöst han pratade om ett vitt färgpapper i 10 minuter..
US history är ändån alltid trevlig, dock blev jag kallad till Student Services idag för dem trodde jag skolkat då, schemat eller vad man ska säga sa att jag varit absent från ett par timmar. Såklart under Schindler's list. Iochmed att jag är registrerad senior så hade det blivit fel in the system. Så det löste sig, men jisses vad jag var nervös när jag blev kallad dit, första gången och allt ju!
Gjorde 1a "provet" på alfred idag during choir, I passed! WOHOO. Känner mig ganska stolt! Har dock en kvar och sedan måste jag göra sight reading :'( Åh. det är nog det värsta ändå, för på alfred får jag ju ändå ta notes och skriva upp alla noter, measurments osv..
Open börjar bli mer och mer tråkig, jag sitter ofta och pluggar eller snor wifi. För jag bestämde mig för att inte sitta med de tjejerna / killarna då jag kände att jag inte varken jobbade/ var social då dem ofta var lite ytliga eller pratade om helgens vilda fester ( och let's face it, jag kan ju inte riktigt bidra något till det samtalsämnet).
Så sverige, Runt tjugo över 6 till 7:15 oj just det (18:20 - 19:15!!) Vill ni snacka på facebook osv kör hårt.
Lunchen idag var helt epic / awesome. Det var längesedan vi alla skrattat så mycket och fjantat oss. Och tydligen har Will en hak fetish på tjejer. Vet inte om dem lurade mig nu igen.. Men han kom iaf och prata med oss och han skratta lite också men vi får se, jag ska gå till botten med det! edit: dem ljög för mig som vanligt. börjar faktiskt bli lite trött på att dem försöker lura mig och jag säger att lol det är ju inte sant och ändå så säger dem Johoo..
Engelska och  går väll helt okej, fick tillbaka min essay part från förra provet och hittade världens roligaste/ fulaste fel ever.. Goodness blev Godness.. Gud vad jag skämdes och skrattade när jag såg det. Halleluja.
Skickade in min senior picture idag också, så denna bilden kommer hamna i yearbook!! wohoo!
och med det säger jag adjö för denna gången, puss och ja det är samma som min header fast cropped osv :) men vaddåådå.
förresten , jag har en Canon Eos 500D kamera med 18-55 mm och 75-200mm's objektiv.
är det något ni undrar, ställ frågan & kolla i kategorin frågor och svar

1/9/12 - känns kurvigt?

okej, så  gårdagen var absolut inte intressant. Hade huvudvärk och var jätte deppig, familjen var på Tay's volleyboll match och jag stannade hemma. Gick och lad mig runt halv 4 och låg och lyssnade på musik och chattade på facebook. Somnade av och till mellan meddelande då personen jag skrev med är fruktansvärt seg. Sedan vid 6 bestämde jag mig för att säga godnatt till denna sega dagen och somnade. Vaknade sedan 6;21 imorse och var fortfarande trött och segis.. Kom till skolan och då var det Schindler's list fram tills lunch som visades i the auditorium, Blev såklart känslorsam och tårarna rann. Efter det fick jag massa läxa i engelska. Matching quiz och värsta förberedelsen för epic essay. WOHO vad taggad jag är. Nej nu är klockan halv 8. Ska tvätta sminket , ta huvudvärkstablett och sova.
Undra om det är utbyteskurvan som slått rejält? Känner mig frånvarande och tänker på sverige. Iaf jag lever även om detta inte var världens roligaste inlägg. Puss
förresten har ni frågor - kolla i min kategori frågor och svar också , svaret till er fråga kan finnas där ;)

1/7/12 friday and saturday's events

Jag var på Bio igår med Aubrey! Det var super skoj, vi skulle igentligen gått på chic flick men den var cancelled - ehm, inställd så vi bestämde oss för att se andra Sherlock Holmes! Grymt spännande film, rekomenderas. Borde få lite fart i rumpan och se den första filmen av dem.. Jag och Aubs hade det jätte mysigt dock var det några irriterande killar bakom som försökte få lite uppmärksamhet.. Suck. Efteråt fick jag lite damp då filmen varit lång och jag var orolig för min himla cerfew.. Och tillråga på allt så när vi kom ut till det kalla vädret, springer vi till Aubreys bil och DEN ÖPPNAR INTE SIG. Kaos.. Ringer Judy och har nästan gråt i halsen då jag inser att jag kommer bli grounded och allt kommer bli ett helskotta. Aubrey ringer sin pappa och frågar om hjälp! Lyckligtvis så hjälper han henne/vägleder henne så bilen öppnas och vi åker hem. Jag kommer in genom dörren och pratar med Judy och berättar om allt kaos och honestly, Judy är så gullig hon var inte arg eller något och vi satt och pratade istället ett tag och sedan gick jag upp vid 1 snåret. Idag har jag bara tagit det lugnt, tränat, städat , chattat med Maciej och gosat med Coco. Och nu ska jag snart sova. Förresten! Biljetter är beställda- SVERIGE den 27 JUNI <3 Honestly, saknar sverige lite just nu så känns skönt. Men Let's bring it.
YESTERDAY- BRING IT SHERLOCK
puss från COCO! ♥

1/4/12 Skype, vocab och sån däringa presentation..

Tror ni inte att med min vanliga tur så var det MITT namn som randomly drogs i klassen när vi hade slut på frivilliga som ville presentera. Jag dog. Hjärtklappning, min presentation sög och ja på något sett så lyckades jag liksom få klassen att skratta ändå, för när jag var klar och inte visste vad jag skulle säga så vart jag tyst i några sekunder tittade på alla och sa " oh Yeah I'm done" Så mina klasskamrater tyckte det var festlig/gulligt/kuligt och spontant.. Det är iaf gjort och får jag det däringa C:et är jag nöjd! Fokuserade så mycket på att inte messa up engelskan så det blev ju inte världens bästa presentation men eyy, orka bry sig nu!
Efter skolan gjorde jag klart mina notecards för engelskan, har ju min hemska vocab quiz på fredag vilket kommer gå katastrof lol. Jätte svåra ord plus att vi fick ju faktiskt en dag mindre öva på dem för vi var ju lediga måndag!
Skypade Moa också sen efter det i drygt två timmar, 5 månader sedan drygt sedan jag hörde hennes röst. Saknat henne. Och som vanligt är jag lika knasig med henne och skrattar tills jag tappar andan. Knas ungen visste ju för tusan inte var Texas / Mexikanska golfen låg. Haha älskar dig hjärtat!!

Nej nu ska jag sova eller försöka, är tröttisch! Och kärt folk i Sverige, det är bara att höra av sig om ni vill skypa :)
Puss


questions and answers

Gud vad pinsamt att jag har såhär många osvarade frågor, sorry. Fått några på mejl som jag svarat på men bloggen. Det kan bli ett av nyårslöftena ;) NU kör vi. Vilken organisation åker du med och vad tycker du om dem? Jag hade tänkt åka till hösten och vet inte vilka jag ska åka med.. - Åker med STS och har Pax som organisation här i USA. För mig har STS varit jätte bra, har dock hört mycket positivt om Rotary och Explorius också. Nackdelen med Rotary är att du själv måste hosta och det tråkiga är ju att du kan inte välja din organisation här i USA. Men försök undvik AYUSA då många utbytesvänner haft problem med dem.. Hej, jag vill jätte gärna åka som utbytesstudent innan jag börjar gymnasiet. Jag går i åttan nu. Men jag är så orolig över alla läxor som man får, jag har läst runt på bloggar och det verkar som att man får läxor varje dag, så jag undrar om det är svårt? Och första dagen i High School, får man vänner på en gång eller satt du ensam vid maten osv? Jag läser din blogg varje dag också, och du verkar ha det så kul, så vad tycker du, borde jag åka iväg? tacksam för svar. :) - Tack så mycket!! :)Du får mycket läxor, men det ordnar sig alltid. Jag råpluggar ju inte direkt men gör läxorna och satsar ju inte direkt på A:n... Men lyssna på lektionerna så lär du dig massor ändå! Så gör jag iaf i US HISTORY! Och nej tack gode gud jag åt inte själv men jag fick fråga två random människor om jag fick sitta med dom.. Lyckligtvis var det faktiskt en utbytis också :) ÅK IVÄG! Jätte bra upplevelse även om det har sina ups and downs! Haha är det ngt på g mellan dig och Ben..?;) -Skulle jag inte påstå längre. Hur gammal är din värdsyster ? :D jättefin blogg föressten!! :) - TACK! :) Hon är ett år yngre, född 96! Hej! Fick tips om din blogg via Malin, som går i min klass :) Jag ska kanske själv åka ett år till USA och jag undrar bara hur du fick ihop pengar till allt. Sökte du mycket stipendier eller jobbade du mest? Gillar din blogg och följer den med nu. Ha de bra! :) - Haha, okej tackså mycket! :) Jag jobbade mycket och hade underbara föräldrar som skippade thailandsresan för 3 veckor hehe.. Har du gjort designen till bloggen själv? -yes! Hej! Gud vilken fin blogg du har, vad glad jag blev när jag hittade hit! Hur bestämde du att det var just USA du skulle till? Tvekar mellan en del olika länder och även om jag ska åka efter ettan eller tvåan. Hoppas du har det toppen! Kram - Hejsan tackar :) Jag bestämde mig för USA för jag älskar landet, high school filmer. På något sätt har jag alltid känt mig connected to the U.S Ledsen om du skrivit det och jag missat det, men vad är weheartit? :) - en sida där man "hjärtar " love saker /bilder Vilken tur att allt löste sig, super glad för din skull! Vilken otur att du "åkte fast", händer det ofta i USA? :p - Haha vet inte.. men dem kollar allt tusen gånger mer här..

1/2/12 i speak americano?

Gud vad konstigt det kändes att skriva den däringa 12 på slutet av datumet nu.. Det är 2012 people. Och detta ska bli mitt år har jag bestämt. Jag har vänta.. 6 månader och 6 dagar tills skolan slutar, 6 månader och 7 dagar till graduation, dagen efter är det senior lock in som jag måste anmäla mig till!!! och efter det kommer mamma och pappa. Det blir vad man gör det till.. Måste slå in det i skallen. LET'S DO THIS.
Iallafall såg Pasadena Roose Parade saken på tv idag, herre jisses vad mycket blommor/ rosor. En parad av bara blommor och levande ting. Det är epic och typiskt USA. Go big or Go home. Haha.
Idag måste jag göra klart min Nuremberg laws presentation och notecards, FML  - vill verkligen inte hålla speech inför min US history class, kommer dö. :)
Så ska fixa det och sedan ska jag ta tag i blogg arkivet och svara på era frågor! Så har ni några frågor passa på att ställ dem nu så kommer dem i inlägget senare!
Titta förresten vilken awesome bandana jag köpte i Texas! 5 dollar.. 35 kronor, helt okej alltså! Även om dollarn höjts så är det mesta fortfarande rätt lågt i pris.

till mamma och pappa/ art class

Kanske mer riktat mot mamma och pappa detta inlägget för att visa vad jag sysslar med i art Class! Insåg att jag inte laddat upp det än.. Haha måste ta tag i projektet nu... Ciao


gott nytt år sverige/


RSS 2.0


free counters