yesterday sthlm

Vi hade det rätt bra här i storstaden igår, vi gick till vasaskeppet och kollade in det och efter det strosade vi runder i city. Skeppsholmen, kungsträdgården, grandhotell, vattnet, riksdagen, slottet, stadshuset, gallerian och gamla stan. Idag lämnade jag Elle på Arlanda, det var skitjobbigt. Men vi ses väl snart igen. Hursom iochmed att Elle åkt upphör uppdateringen på utbytisbloggen. Ni hittar mig på www.annacarolinaa.blogg.se
på återseende mina fina   
 
 


Mezo café

Ikväll stod det s'morse grillning på schemat men det blev inte riktigt så - Så Elle Bea och jag hamnade på Mezo café och det var såååå mysigt. Hade glömt hur mysigt det är där! We had a BLAAAAST. Nämen, Trots ändringarna verkade Elle nöjd. Mina goingar. Vi drack Café Mocha och käka mjölkchoklad och Marie kex, på uteserveringen. Och innan det visade Bea och jag Elle, stan, kärnan och tropical beach samt gröningen. Helsingborg är fan riktigt fint.


favorit

 

Liseberg


KRÄFTA

Elles första kräftskiva.
She liked it


Dumle

Elle testar svensk choklad :) Dumle fick 8 av 10 tummar upp. Geisha fick 10 av 10 - thats muh gurl.


UFO

Ufo monumentet stod på schemat idag. Stupid cute som jag säger, vi har bara myst idag och traskat runder i ängelholm. Imorgon bär det av till dk.


RSS 2.0


free counters