påbörjad bränna & en del mejlande.

var på stranden idag igen, åh jag bara älskar att ligga på klitter snacka massa skit, äta jordgubbar och frukt och njuta av sommaren och värmen. badade rätt mycket idag också men inte så mycket som jag velat.. katarina frös haha stackarn såg hennes gåshus på milsavstånd.
brände mig inte mer i ansiktet och bara lite på rumpan där bikinilinjen inte täckte eller något sånt och axlarna så känns skönt! inte allt för ont nu liksom.
men nu ska jag kolla på percy jackson filmen bara för att den killen är söt & sen ska jag försöka få min mejl att funka så jag kan svara judy & chris och leta vilka affärer moa har, ska göra ett roligt inlägg ikväll också om moa så ni kan få lite kul info om det, säkert tidsinställning på det också. imorgon ska jag jobba, 13-19. TAGGA
och sen får vi väll se vad livet har att erbjuda, ska försöka boka upp mig så mycket som möjligt nu när jag väl blir ledig för sen vips så är det jobb & sen drar man till USA. så hör av er ni som vill träffas nu innan jag drar för detta kräver planering!
ser du cornelia, jag börjar visst bli brun...

W/E ..

how come that someone so wonderful and who always make you smile still can make you so miserable?

hey det luktar bränt!

tänkte bara meddela att jag carolina samuelsson har bränt mitt face så jag är röd och vacker som en jordgubbe och appråpå jordgubbar. jag har ätit så många jordgubbar att jag har ont i magen också ja, så går det när man är på självplock.. ont som tusan gör magen.. men det var nog värt det i guess.. jag ska till standen imorgon med katarina också så får smörja in ansiktet som tusan! h3h3h3h3h3. brännan kommer ju inte av sig själv så man får ju ligga i lliiite. ja0.
imorgon efter stranden sen får jag väll sätta mig och gå igenom lite mejl och svara på, judy har äntligen svarat och skickat bilder till mig och sen måste jag svara christine min områdes representant igen.
och på måndag ska jag ju till amerikanska ambassaden så får väll snacka lite med pappa och carl om vad som behöver förberedas inför de..
söt röd vacker bild på mig. och just det jag har konstaterat att jag måste ändra på mina blogg vaner.. inte okej att jag bara uppdaterar halv 11 på kvällen ju.. >.<'
HAHHAHA. okej ni får skratta åt mig fast BARA LIIIITE...!, ser så hemsk ut haha... :(

typiskt svenskt..?

okej så här sitter jag helt död efter jobbet och funderar på USA.
ovanligt eller hur? nej men seriöst.. det är 51 dagar till departure. just so yall know. haha det är fett awesome att mina värdfamiljer är från texas men bor i Minnesota för att det var för varmt hahaha... nej men,jag är typ så sjukt taggad inför USA men så tänker man på sådanna småsaker som gör en så fundersam och nervös, som flygresan, tänk om jag bara får möta typ asiater i London ( inget emot dem och chansen är ju inte sååå stor) men liksom tänk om! snacka om att känna sig annorlunda! haha , nej men det lät inte så knasigt längre nu när jag skrev det för er men för mig så spelades det upp en sån däringa awesome videofilm i huvet där man ser blonda mig göra bort sig totalt med en drös asiater i New York..
okej så ..

7 dagar till jag är i stockholm med min bästa fadder och ska till amerikanska ambasadeeeeeen! ojojojojo..
51 dagar tills man står i köpenhamn och checkar in allt för att drar till New York.
59 dagar tills jag är i St: Paul och får träffa Tay, Judy & Terry
och jag tycker alla ska kommentera nu & komma med tips!!
- vad är typiskt svenskt som man kan ge till familjen?

svenskt lösgodis, lakris , marabou, dalahäst, flagga, bok, osthyvel.. ja vad mer?!
har ingen aning om vad jag ska ge Jones family.. hmm..

och förresten, jag är klar med mitt scrapbook från sista året :') dock blev det tunt :(
så nu ska jag ta mig en ordentlig funderare på vad jones family ska få & hur jag ska börja på mitt USA album sen. wihoo och typ kolla One tree Hill eller någon mysig film puss!det är såhär jag ser på det.

så nu har jag röjt på mitt rum och sitter och fixar med mitt scrapbook album från nian. jag kommer att göra ett om USA med alla betyg, antagningar, papper, biljetter &bilder och allt möjligt skoj från mitt år & alla förberedelser.
men en sak i taget! så men nu ska jag skriva:
sammanfattningen av mitt halvår, och hur det var att vara värdfamilj för mig.
detta är hur jag har sett på det hela & mina tankar och känslor. acceptera det.

att vara värdfamilj var en väldigt annorlunda upplevelse och ska jag vara ärlig är det inte säkert att det är något jag vill göra igen.. jag vet att många nu tänker att men ey, du ska ju liksom åka som utbytesstudent osv och då ska du ju få värdfamilj?! hur går det ihop?..

jag känner såhär, det är annorlunda. min värdfamilj i USA har valt mig. dem har känt att jag matchar deras vardag och deras intressen för att jag har varit väldigt öppen och skrivit hur jag är, mina intressen och hur jag ser på saker i mitt personliga brev och jag la ner väldigt mycket tid på det och mitt scrapbook personliga fotoalbum som skickades till USA. ( det är ett tips, alla uppskattade verkligen all tid jag lagt ner på det & jag har fått mycket beröm för det så du tjänar verkligen på att lägga de där 4 extra timmarna på albumet!..)

min familj och jag hade inga planer på att vara värdfamilj egentligen, vi hade bara nämnt det någon gång och sagt att det kanske kunde vara något efter mitt utbytesår i USA.
men sen ringde STS oss i december för att de hade brist på värdfamiljer och behövde 3 st familjer åt 3 ungdomar. 2 killar och 1 tjej. Det var uteslutet att vi skulle ta en kille och så det blev ju isåfall tjejen.STS märkte att vi var lite skeptiska. Vi syftade mer på, engagemang, tid osv. också just för att det var mitt sista halvår innan USA. Vi diskuterade det fram och tillbaka och jag sa visst det är ju en ny erfarenhet och det kan ge mig lite insikt för hur mitt år i USA kommer bli.
Så STS skickade pappren till oss och sedan var det bestämt att tjejen skulle bo hos oss.
Och när vi fick alla papper så tyckte vi men Oj! den här tjejen passar ju oss och vart vi bor perfekt..
Pappret passade ja. Det var inte tjejen som fyllt i sin ansökan.. Det var hennes mamma som kryssat i..

Så om man säger såhär, det var inte så mycket som verkligen stämde.
Det gjorde att jag tyckte att det kändes jobbigt.. Efter det så hände det lite incidenter..
Jag kände att vi,min familj var som ett hotell, kände brist på respekt för för mig, min familj och reglerna som en utbytesstudent har under sitt utbytesår. Jag och denna personen "klickade" inte. Och efter allt som hänt så mådde jag dåligt av att vara hemma och kände mig obekväm. Jag kände att jag hade försökt i början att lära känna och bry mig och hade frågat första veckan om hon ville göra något och fick då svaret : Har du inte läxor att göra?..
Och när små som stora saker sedan byggdes på hög så blev det bara värre och jag kände mig mer och mer missnöjd över min situation.

Allt blev fel från början & vi klickade inte. Jag respekterar henne. Men vi var för olika &  om det nu är någon av hennes svenska vänner som  nu helt random  skulle läsa min blogg, jag tror att hon kan vara jätte rolig & snäll och ni tycker säkert hon är en underbar fantastisk vän. Tänk och respektera dock att det är annorlunda att bo med någon.

Jag tänker inte gå in närmre på allt detta för det känns för personligt och undrar man något får man fråga isåfall
och min version borde inte hindra någon från att vilja bli värdfamilj för jag vet och känner andra som haft det underbart och jätte roligt som värdfamilj. Det är faktiskt en slump / hur man väljer att ha det. Jag valde att hålla ut och försöka mitt bästa trots min situation.

Jag och tjejen har haft riktigt kul tillsammans några gånger , men om man tar all tid hon varit här så har jag bara haft kul kanske 10 % av tiden.

Jag hoppas också att folk uppskattar att jag varit ärlig nu om hur jag kände och att ni inte hittar på en massa skit och gör massa dumt av det och har ni nu något ni undrar över eller tycker låter konstigt FRÅGA annars kan det bli jättefel!

Jag ser detta ändån som en jättebra upplevelse kanske inte den roligaste men jag har lärt mig mycket och jag vet om att jag kommer ha jätte mycket nytta av detta under mitt utbytesår i USA.
Jag vet nu hur jag kommer vara och hur jag kommer hantera saker, jag vet också hur man som värdfamilj har det till att anpassa sin nya vardag och att det bor en helt ny främmande person i huset som är uppvuxen på ett helt annat sätt och som ser på saker olika. Detta är en erfarenhet som är bra att ha.
Och jag känner att denna tjejen och jag hade klickat på ett helt annat sett om vissa saker inte inträffat och kanske om vi bara träffats då och då istället för att bott tillsammans.

Over and Out.

min blogg mina känslor mina tankar mina erfarenheter. har du något emot det, skaffa egen blogg.ttyl

jag blev inte nöjd igår så det blev total renovering av bloggen är fortfarande inte helt nöjd så kommer väll fortsätta små ändringarna lite då och då.
jag har ont i huvudet och är trött som tusan hela dagen har gått åt att städa & fixat lauras förra rum ---> något chill rum med soffan igen hah.
imorgon eller ja om 10 timmar ska jag jobba så jag måste sova!!
men imorgon skriver jag om hur det senaste halvåret har varit osv..
sov gott finisar. jag är trött & bjuder på cp bild.
i wish you were more clear on what I mean to you and what you expect from me.

fin justeringar on the blog.

ja som sagt, headern är ändrad vilket känns skönt. haft lite frustration över den förra.
ändrat smådetaljer och bytat bild som " presentationsbild" som är i princip nytagen tillskillnad från förra som togs i mars ju.. den gråa bakgrunden ska sedan bytas mot den amerikanska flaggan då jag hittat en snygg dvs.. inget billigt skräp tack. :)
haha förresten såg sts bloggare en tjej som ska åka nu iår också ( jag blev ju frågad, men tackade ju nej för att jag inte ville blogga på wordpress :') lät divigt men men hade mina anledningar också just för att det ska vara min blogg & jag vill styra den..), lite skoj att tänka vilken fin & awesome blogg jag har om man jämför med den och henne tjejen. no offense. diggar tjejen irl. hon är snäll & har träffat henne.
men jag skriver igen senare idag, ska kolla lite One tree hill och sedan nanna.. min midsommar var knappt okej antar jag men så sjukt kaos och hemsk ändån.. och sen idag ska vi lämna av laura hos hennes kompis madde där hon ska bo sin sina sista dar i sverige och då får jag väll sammanfatta lite kort igentligen om det med värdfamilj.

btw: 54 dagar to departure hoppas ni som nu vill hinna träffa mig också hör av er.. tänk på att jag ska jobba en massa & måste i princip bestämma dagar.. vill hinna träffa er sötisar så mycket det bara går ju.

rösta på min klänning också sötisar ---> http://www.nelly.com/se/designyourdress/?obj=M9TytSKexgpcI8nANfP99XLjKwMk36kE424lJBD7hsZqnAoyf4vb#Gallery

& förresten, nya headern vad tycker ni om den? puss♥
såhär såg jag ut idag, lockar & korkskruvar,
kavaj från stockhlm
odd molly linne/klänning
klackar från hm
korallrosa läppar
och solpuder
fin obäddad ka0z säng & ett fint rum foo shoo! plus fint att jag ser typ halvt gravid ut på magen där ja, knas posé hahhaahha jaja hejdå.."Carolina will be considered as a senior."

Du måste skämta med mig?!
Allt det du ser på film, det mest amerikanska du kan tänka dig. Proom & Graduation.
Jag hade inställningen av att inte få uppleva det med tanke på min ålder..
Men den gulliga fadern som man har har ju redan satt i gång och mejlat med min kolas " SYV " för att få reda på hur min skolgång typ kommer vara där borta och då skriver hon;
Carolina will need to sit down with her counselor, Rachel Malsom,  when she
gets here and they can discuss what classes she can take.  Carolina will be
considered a senior and will take 6 classes per semester/quarter.  Depending
on what math she has already taken will dictate what math she can go into.
The same for English, but if she wants to take an advanced English class
such as our AP or Honors courses some of those classes require summer
homework.  I've cc'd the counselor on this as well, but I think the best
would be for Carolina to look over the courses and see what she would like
to take.

Carolina will need to sit down with her counselor, Rachel Malsom, when she gets here and they can discuss what classes she can take. Carolina will be considered a senior and will take 6 classes per semester/quarter. Depending on what math she has already taken will dictate what math she can go into. The same for English, but if she wants to take an advanced English class such as our AP or Honors courses some of those classes require summer homework. I've cc'd the counselor on this as well, but I think the best would be for Carolina to look over the courses and see what she would like to take.

Det verkar alltså som om jag kommer bli senior, jag kommer få gå på proom and graduation.
HELT SICK. Så nu vet ni nu måste jag försöka smälta detta och sedan blir det väla med mamma & städa och fixa och trixa..
Puss på er allesammans!
bild från igår innan jag drog till helsingboorg yes!

flygresan till USA.

såg att jag fått många frågor om min flygresa dit. såhär ser det ut förenklat.

Jag åker ifrån Kastrup, Köpenhamn (CPH) den 18/8 kl. 11.00 och landar på Heathrow, London (LHR) kl. 12.00.

Åker ifrån London den 18/8 kl. 13.00 och landar den 18/8 på JFK (John F Kennedy) flygplats, New York kl. 15.40.

Är i NY till den 25/8 då du flyger från La Guardia Airport (LGA) kl. 10.15 för att sedan landa på flygplatsen Minneapolis St Paul International (MSP) kl. 12.23.

tiderna är i lokaltid t.ex. det tar två timmar att flyga till London men London har -1 h i tidsskillnaden så därför ser det ju ut som om jag flyger i bara en timme typ.

så snart borde jag väll få en flygbiljett i brevlådan.. och  jag väntar fortfarande på svar från Judy på mitt mejl, haha känns ju bra att det gått snart 2 månader sedan jag skickade den..


grundskolan - check ✓

okej, det har gått lite mer än ett dygn sedan jag stod i kyrkan och sjöng tattoo.
det känns helt sjukt, det är sommarlov och jag åker om 63 dagar. börjar känna paniken sprida sig och ångesten över att veta vad & vilka man åker ifrån samtidigt spänningen.
för er som var nyfikna på mina betyg:
SO: MVG
SLÖJD: MVG
MUSIK: MVG
BIOLOGI: MVG
HKK: MVG
ENGESKA: MVG
MATTE: VG
FYSIK: VG
TEKNIK: VG
KEMI: VG
SVENSKA: VG
BILD: VG
IDROTT: VG
helt okej betyg, tror dock jag kunde fått bättre ju, men 285 poäng så jag kommer ju lugnt in på min linje efter USA. hihi, nu måste jag dra, ska till malmö med laura! hörs!
videoklippet från igår:

look what the mailman dragged in

först, förlåt för urkass uppdatering.. ser på statistiken att många ändån flitit kollat om något hänt men har inte hunnit updaterat.. pluggat som en dåre och jobbat så har verkligen inte hunnit, igår var 9ornas middag och det var hur mysigt som helst och man blev så sjukt glad över att se alla så fina!
idag var det ju då niornas dag, riktigt skoj, jag var american girl hihi, knas unge men jao :d och imorgon skolavslutning tagga!! heh.. ska sjunga.. kommer dö men känns helt okej ändå! men iaf 65 dagar kvar tills man står på flygplatsen i köpenhamn. vilka var det nu som skulle följa med till köpenhamn? :*

fått min flygbiljett kind of och digitalt och mer information om New york lägret.
bokat tid till den amerikanska ambassaden, 5:e july! och min fadder Carl joinar mig dit tjohoo.
men kolla vad STS skickat..
alltså förlåt sts , jag tycker om er MEN GUD VAD FUL ryggsäcken är.. dock praktisk kanske.... och dom vill & tycker man ska ha den som handbagage. hur skall detta gå? :(
och en awesome tröja hehe. alla kommer veta jag är utbytesstudent ;) det skulle ju ståt att man är från sverige åsså.. men jag måste hoppa in i duschen och tvätta ur allt mjöl och mög från idag, vill vara fin imorgon! just det ser ni vad fina naglar jag har på bilderna? tack vara emmas mamma! ♥ hihi puss på er!
haha min t-shirt kommer vara stoooor... :( så går det när man går ner 15 kg..

tjejlistan, i brist på annat

1. Har du ett par rosa string? - nej, ska dock inhandla med girlsen snart i guess, eller vad sagor du fröken lanka? ;)

2. Vem var den senaste du pussade? Emma Lanka grr..

3. Vad har du för bhstorlek ? - varierar typ 75C vs. 80B

4. Trivs du med det? pfft...

5. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? jag räknar inte?

6. Gillar du nån nu? - lite smått kanske hah
7. Vad gjorde du inatt? kunde inte sova :(
8. Och i förrgår natt? - sov som en liten stock & drömde underbara drömmar hoho.
9. Vad gör du innan du ska sova ?- Smsar & facebook ♥

10. Kan du prata med din mamma om allt? kan ja, vill ne..
11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? haha ja
12. Har du varit gravid? - nej 
13. Hade du blivit glad om din pojkvän pussade dej? - haha, nej hade slått till han på käften. nej men vilken fråga. haha ja det är ju klart.
14. Choklad eller glass? - choklad.
15. Push-up eller T-shirtbh? - push-up ingen ful bh här inte ;(
16. String eller spets ? - spets.
17. Stövlar eller sneakers? - Sneakers
18. Kjol/klänning eller jeans? - klänning & jeans

 

T i o f a k t a

 

1. Hemstad/ort: ängelholm
2. Hårfärg: blondie
3. Längd: 1,70
4. Frisyr - Utsläppt. lockigt..
5. Ögonfärg: Blåa.
6. Skostorlek: 39
7. Humör: för det mesta hyper och glad och allmänt störd och trevlig

9. Civilstatus: singel.
10. Vänster eller högerhänt: Höger.

 

T i o    s a k e r    o m   d i t t     l i v
1. Har du nånsin varit kär? - vJa.
2. Tror du på kärlek? - Ja.
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? EH JA

4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - Många gånger.

5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? Ja.
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? naje
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? yes
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - nej ?
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare?  haha tro det eller ej haha ja.
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? -  vet att det är gay men ja..

 

T i o  s a k e r ; D e t    d ä r     e l l e r    d e t    h ä r
1. Kärlek eller pengar? - Kärlek.
2. Vin eller öl? öl

3. Dag eller natt? Natt är mysigare

4. One night stand eller förhållande? Förhållande.
5. Tv eller internet? - Internet.
6. Pepsi eller cola? - pepsi max 
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll ? beror på helst båda men just nu helst hemmakväll med någon awesome.
8. Färgfoto eller svartvita? - färg
9. Telefonkontakt eller face to face? - Face2face.
10. Bilddagboken eller myspace? - Bilddagboken.


T i o "H a r    d u    n å n s i n"

1. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? Nej.
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? - Ja.
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - Många gånger.
4. Har du hoppat bungy jump? -  Nej och kommer aldrig hända.
5. Har du nånsin varit med i en olycka? - Ja. 
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - Haha öh nej
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - Mm..
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - Nej kommer nog aldrig heller göra ;o
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - det är alltid så.. story of my life
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - M.T i o    K ä n s l o r
1. Saknar du någon just nu? - yes!
2. Är du glad? - ne
3. Är du fundersam? - ja.
4. Är du uttråkad? - aa.
5. Är du tysk? - nej? 
7. Är du italienare? - Nej.
8. Är du fransk? - ne
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - Nej.
10. Gillar du någon just nu? - kanske lite hmO m   d i g:
1. Hur mycket är klockan just nu? - 17.21
2. Namn? Carolina

3. Vart bor du? ängelholm
4. Hur många barn vill du ha? 2-3 när jag är vuxen & jag ska skämma bort dem ja0.

5. Vill du gifta dig? ja
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? både och :O
7. Har du ätit sushi? älskar.. hihi
8. Favoritglass? Ben and Jerrys. for laaj!

9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? många xd 
10. Humör? ledsen haha & fundersam

 

F y r a    G r e j j o r
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? heh
2. Har du en hund? nej 
3. Sover du helst själv eller med någon? Med någon!
4. Tror du på spöken? känns lite så ja

 

S k u l l e:
1. Skulle du vilja vara längre? ne..
3. Skulle du vilja kyssas nu ? haha ja.
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? ne

 

 

K a n:
1. Kan du röra på öronen? Öhm nej?
2. Kan du slicka dig på näsan? Haha nej.
3. Kan du kolla i kors med ögonen? Ja.

4. Kan dina föräldrar lita på dig? Ja.

5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? Hmm, kanske.

6. Kan du va på en fest utan att dricka? Yes.
7. Kan dina vänner lita på dig? Ja!

8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? hat 
9. Kan du suga? på en klubbaaaa
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? jaH a r:
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? Ja.

2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? Ja.
3. Har du syskon? Ja.
4. Har du någonsin haft sex med någon? naj
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? Ja.
6. Har du varit full den här månaden? inte denna
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? Nej då.

8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? Ja.
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? Ja.
10. Har du haft sex med någon som är tre år äldre? Nej.
11. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? ne
12. Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det? nej?
14. Har du ljugit på någon fråga än då? Nej.
V e m:
1. Vem älskar du? många

2. Vem hade du senast sex med? - 
3. Vem vill du bli full med? - Haha ingen speciell.
4. Vem är den bästa artisten/gruppen? - sunrise avenue
5. Vem pratade du senast i telefon med ? pappa
6. Vem är snällast i världen? - hmm..

7. Vem vill du prata med? - someone

8. Vem sov du senast med? - moa tror jao
9. Vem såg dig full senast? - Pappa mamma och hela konkarongen

10. Vem vet allt om dig? - ingen vet nog allt..
11. Vem hatar du mest? - Ingen som är värd att nämnas.. 
12. Vem kramade du senast? - mamma

13. Vem kan berätta allt för dig? Mina bästa vänner, ni vet vilka ni är! ♥


the ugly truth

söndag en solig underbar sommrig söndag.
i eftermiddags träffade ja mawlin & emma och sen hängde vi rundor i stan solade i stadsparken och drack läsk och myste som fän men det var sjuuuukt dött.
haha, alla låg väll hemma och var bakis eller på stranden i guess. sen drev vi rundor lite och stack till vita räck och där var det typ lite äldre heh men vi satt där på bryggan och bara njöt av solen.
men även om det var en fett död dag så får ni  tjajor mig alltid happy face, älskar verkligen er.
sen var mamma så gullig och hämtade mig för bussen gick ju inte och vi åkte till willys och handlade, jag köpte naturgodis. åh så beroendeframkallande. men jag har nu så fruktansvärt dåligt samvete haha. jag har droppat lite mer än 1 kilo till och jag vill inte att allt slit ska vara för nothing.
jag minns hur jag mådde förra sommaren över min fula äckliga kropp hah, nu är den visserligen mycket lättare men ändån inte så som jag vill ha den. och jag har tappat muskler haha, speciellt vad och rumpa :( haha. diiiie.
men nu ligger jag här nyduschad och uttråkad..
någon som känner för att underhålla lite granna? :)
men nu ska jag nog sätta på en film och fundera lite över allt och alla.
puss på er
osminkad trött chey som förhoppningsvis fått lite färg idag ja0.

en sån däringa awesome lista.

Namn: Carolina Samuelsson
Piercingar: Tre i öronen snart fyra förhoppningsvis och i naveln
Tatueringar: nej
Längd: 170
Skostorlek: 39
Hårfärg: I'm blonde.
Fräknar: Nej, inte direkt
Motto: never let the fear of striking out keep you from playing the game.
Kär? Kär? nej dock väldigt intresserad..
Önskar du att du bodde någon annanstans? Kommer ju snart bo i Minnesota, så nej kanske inte direkt.
Tycker du att du är attraktiv? Verkligen inte!
Vilket schampo använder du? schwarzkopf och syoss
Vad är du rädd för? Dö eller vara ensam resten av livet. hah.
Gillar du berg- och dalbanor? JA! ÄLSKAR, vem vill åka till liseberg med mig?

Senaste…

Filmen du hyrde? Little Fockers med papi.
Filmen du köpte? Hihi, är bad ass för det mesta ;)
Låten du hörde: Party in my head - september
Låten du laddade ner?  Hollywood Hills - Sunrise Ave
Personen du ringde? Mamma

Personen som ringde dig? Mormor
TV-program du såg? Criminal Mindes oooh..
Person du tänkte på? A boy.


Favorit…

Låt: The light in our soul - Helena Paparizou ♥
Sak att göra: olika
Sport: Basket och massa annat trevligt.
Kläder: För det mesta det jag inte har råd att köpa haha.
Film: För många att rabbla upp men framförallt, Dear John, Moulin Rouge, The last song, She's the man & Bridget Jones filmerna
Bil: Har nog ingen direkt..
Serie: Desperate Housewifes, Grey's , Vänner, Two and Half men har många fler..

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? ja
Gråtit över en flicka?  ja
Ljugit för någon? vem har inte?
Varit i slagsmål? Haha, hmm.. inget ur seriöst iaf.
Blivit arresterad? nja.
Träffat någon från internet IRL? jajjamensan!


Antal…
Gånger du varit kär? sån där redigt kär, 2
Gånger ditt hjärta brustit? slutat räkna
Hjärtan brustet på grund av dig? hmm..
Killar du kysst? borde inte ta det i bloggen.. :)
Gånger ditt namn varit med i tidningen? ingen aning.


Senaste…

Boken du läste? Prinsessas dagbok 7..
Personen du fick e-mail av? Elin på STS
Personen du fick brev av? goodiebag
Personen du fick sms av? Simon Wendel & Savannah Ferraribil.
Gången hela din familj åt middag tillsammans? igår
Saken du köpte? Kläder & Pepsi max

 

 


2 juni

illamående, magont och känner mig äcklad.
jag är inte en av dem personerna som är rädd för en konflikt men detta, det var obekvämt och oförberett.
jag mår illa, äcklad och ont i huvud och kropp.
jag är arg på pappa.. johan alltså.. han tvingade mig att säga allt jag tyckte och tänkte och vad som gått fel.
och jag var inte beredd på det. jag mår illa. kan bero på att jag inte ätit mer än en banan och en falurågrut käckemacka sedan klockan 10 också.
saker och ting kan gå fel och man kommer inte alltid överrens med vissa personer men detta varoch är tortyr.
för övrigt? jo tack livet rullar väll och jag känner att jag hänger inte riktigt med i vad som händer.
jag väntar på att vissa ska ta kontakt med mig och visa att jag faktiskt är viktig för dem.
speciellt en person som blivit vad ska man säga.. viktig.
och man kan ju lugnt säga att på tisdag kommer jag och jenny ha mycket att prata om..
men nu till det positiva: jag har köpt pom pom's och  nya jeans shorts, så nu någon som vet hur jag kan fixa typ KFC bucket eller något och kanske typ.. hmm... oversize läsk eller något annat ur amerikanskt? :)
stråhat, magtröjan och conversen är ju som sagt fixade ;) och det är lite mer än 1 vecka kvar. håll ut. snart sommarlov..sen usa.. jaja, ja hör av mig när jag är liiite mer glad åt livet.
jaja.. ut på äventyr nudå
my lips are like sugar.

mot helsingborg med mina amerikanska converse.

Jag drar mig mot helsingborg med min kära moder, vi ska försöka fixa det sista inför niornas dag nu.
Skönt väder är det ju också så det kan man ju icke klaga!
Idag har jag varit en riktigt duktig tjej! gjorde klart mitt so: arbete; från utvandrarland till invandrarland, skrev sammanfattningen och mejlat den till jeaaans aka Jens.
Jag måste också påpeka det att jag älskar när min mamma kommer hem från hennes resor.
Får alltid massa fint hihi.
& dagens sommriga outfit!
haha mobba inte min mammas fula ärvda dalabyrå.. eller mitt fula ansikte :)
Klänning från Pull and Bear, HK
Armband Gina Tricot, Helsingborg
Gammal jeans jacka Levis London
Amerikanska Converse Converse Store HK.
Stråhat Marknad i Hong Kong Island HK.


RSS 2.0


free counters