11/26/11 first swedish advent

Det är söndag, dagen tillbringades till Skype, läxa i engelska som jag inte fattat något av så jag hoppas han inte vill samla in det.. Och film tittande, såg min all time favorit movie - musik and lyrics och red box på big mommas house 3. Otroligt rolig tyckte jag, som jag skrattade. Såg ettan igår och måste se tvåan nu!! Sen lagade Tay och jag pizza till kvällsmat.. Nyttigt va? Åh ja nej men inte mycket att göra måste ju äta. Men ändring på mina matvanor är på g. Trött på att känna sig tjock. Det kommer ni som ska åka iväg märka när ni skapar er nya vardag något blir lidande i mitt fall var det kost och träning.. Jag älskade att träna och äta super nyttigt innan jag kom iväg, här är motivationen borta.. Blås inte iväg kära skåningar, kärlek!


11/25/11 ingen pepparspray på min black friday

Black friday var intressant och jag såg ändån inte allt galet som hänt! Gick upp 5 var på burnsville mall vid 6 och sedan vid 10 var black friday shopping klar.
Galna priser och i en affär fick jag vänta i över en timme i kön & hittade otroligt nog ett par super skinny jeans här från american eagle ! Inte vanligt nej.. Redo för Minnesota vintern sedan med nyinköpta gråa uggs från journeys barnavdelning.. Hörde också att någon kvinna hade sprayat pepparspray på någon igår på walmart ( target i walmart startade deras black friday sale. Torsdag 10 pm) för att få den sista tv;n.. Jisses, någon shoppar för seriöst. Efter det hem och dö lite, tränade och sen ikväll kollade jag på film och världens bästa tv serie med Holly, My fair wedding with David tererna eller något sånt?! Där han skapar drömbröllop, åååh jag vill gifta mig nu hah. Men först - sova ut mycket mer än 4 timmar!!! Sov fint svennebananas puss


11/24/11 thanksgiving

Så nu om 4 minuter är min första thanksgiving över.
Vaknade vid 9 och då så började jag och Judy förbereda kalkonen och vår frukost.. Cinnmon rolls.. Kanelbulle med frosting. Bra start på dagen! Efter slavande i köket vid halv 3 åt vi äntligen och det var gott men jisses vad onyttigt.. Lite tråkigt bara att vi inte gjorde kalkonen på klassiskt vis med fyllningen i och skippade tydligen vissa grejer? Sen ni ser första bilden den som ser så puffig och god ut, dessa amerikanare.. Det är sweet potato med massa Brown sugar stekt och sedan på toppen flera hundra marshmellows som gör att det ser så vackert ut.
Efter middagen städade vi undan och kollade på film; Christinas vacation eftersom jag inte sett den vilket dem tyckte var världens största deal typ haha. Nu till allra knasigaste delen, efter filmen började vi klä granen och gjorde det samtidigt som vi kollade Texas Longhorns vs. Texas A&M. Longhorns vann :) men ändån, och jag tycker det är så roligt haha, vad har jag hamnat i för familj? Amerikanarna är för goa, på deras fin matbord lägger dem en stor plywood skiva och bygger upp som en sådan här north Pole village och har som värsta pyssel med det också, ska ta bild på det sen när den är klar så ni får se! Men nu måste jag sova om 5 timmar ska jag upp och göra mig redo för black friday shopping med Tay & Paige, trodde inte jag skulle få se kaoset men det ordnade sig.. Även om det inte var så planen var så Well make it work.

Överlag, thanksgiving är football, chilla, snacka, take a nap, äta massa mat. Kort sammanfattning och förklarar varför vi inte är så fancy klädda.


11/23/11 kaos, don't do this on the other side

Okej så igår var kaos...dagen började med att jag inte hade tillgång till familjens internet för det funkade inte så min värdmamma ringde till familjens internethost och dem berättar att dem stängt av vårt internet pga. att min familj brutit mot copyright lagen. Det visar sig att när jag laddat hem svenska serier från piratebay råkade jag också få med en film och under natten så hade min dator delat med sig av filmen till andra och någon antipirat sak hade hittat mig och meddelat in min olagliga aktivitet.. Ett tag sa dem att det skulle dröja 1 vecka innan dem/familjen skulle få tillbaka internet och jag möjligtvis skulle böter, t.o.m kanske hemskickad. Fy fan vad rädd jag blev igår! Jag hade dock tur och det hela slutade bra, min familj fick tillbaka Internet, jag fick förvånat faktiskt inget straff förutom: no swedish series downloads vilket är ganska självklart och jag var ju såklart tvungen att ta bort allt.
- Så jag vet inte, känns ganska pinsamt och hemskt att det hände men ville bara dela med mig av det till er så att inte ni gör mitt misstag för ni kanske inte får samma tur som mig.. Att ladda hem saker här är inte alls som i Sverige och mycket lättare att bli upptäckt här... Så för er som inte visste..

Igår var min första kris här borta och fy vad jag mådde skit och fatta vad hemskt att bli hemskickad för pirat kopigering igentligen haha. Dont!

Kram på er och happy thanksgiving & hoppas ni inte ätit för mycket idag!

Inlägg om thanksgiving kommer senare.

Bild från i somras saknar att ha en iphone ... Uh


All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.






11/21/11 Daim, paket och iväg to school

Nyss ätit frukost, dödtjej.se snart iväg till skolan, big quiz i Us history och jag känner det kommer inte alls gå bra idag.. Men positivt tänkande! Idag är sista skoldagen, lediga imorgon och på tosdag är det Thanksgiving - äta maud och kolla fotboll dvs.
Igår kom äntlingen mitt paket från Sverige som mamma och pappa skickat, massa awesome små godisar! Smarta päron man har ♥ Svenska tidningar och min fred perry munkjacka och ett par perfekta jeans. Som jag älskar er :)
Igår smakade Terry Daim också - Terry says - DAIM IS FREAKING AWESOME.


Idag måste jag ta bussen själv, så got to go inte smart att missa den inte.

11/18/11 Breaking Dawn

Breaking Dawn igår med Holly var otrolig. Jag kan inte beskriva med ord hur fantastiskt det var att sitta där i amerikanarnas stora biostolar, dricka diet Mountain Dew, Monster 0 Calories och äta fruit snacks. Jag och Holly satt och köade utanför vår biosalong i 2 timmar för att vi skulle vara först i kön och få bästa platserna i salongen också. That's committment people!
Och se detta mästerverk och denna otroliga kärlekshistorie man läst om och om igen komma till liv på skärmen.
Skrattade ex antal gånger och nära till gråten många gånger, fick verkligen hålla mig. Hade på mig mina nya Abercrombie jacka under hela filmen för den är så mysig och skön och efter filmen som slutade strax efter 12 var det hem och sova.
Utan för Paragon's theather - Tjej taggad till tusen för att få se Breaking Dawn!!! Inte bästa bilden men ville visa min fina jacka och Holly orkade inte ta mer än en bild tyvärr.. :(

Classic Mitch Holm face

Strax efter fotot så kom en kille i min Us history ut med sin dejt och det var sjukt awkward med tanke på att han försökt fått "uppm'ärksamhet" från mig och varit fånig och gett en sådan typisk film nick ni vet från filmerna ? Ex antal gånger i klassen när han vänt sig om och jag sett han..

Nu lite mer läxa, och just det det snöar väldigt mycket i Minnesota just i detta nuet..

11/17/11 - just because it's delicious it's bad for you.

Some of the things I absolutly love over here and because we don't have it you have to try it and when you try all these delicious things you get fat. Like I am now.




 


11/17/11 thursday

Matte är tråkigt, jag har massor med läxa sepciellt i Us history och Engelska men jag är nöjd ända for brevid mig har jag världens godaste läsk. Coke zero cherry

Igår skypade jag med mamma och pappa, alltid lika härligt och underbart när jag får tid och att få lite uppdatering om vad som händer där borta och just nu ar det verkligen full rulle... Skypade också med Erik och fick en ny vän. Hans utbytesvärd bror från Brasilien, Athur heter han, redigt snäll kille. Sedan så skrev en dansk utbytesstudent på PLHS helt random i min logg igår : I love you. Och jag har aldrig snackat med killen men sett han flera gånger i skolan och har nu Introduction to Art och sedan började han chatta med mig . .

- Swedish girls makes everything stop. Det sa han till mig igår och sedan så vill han sa han att han tyckte vi skulle festa i Köpenhamn tillsammans nu i sommar efter vårt utbytessår, nej tack. Det vill inte jag, han ar knasig och inte speciellt vacker, not to be mean or anything.

Sedan måste jag börja ta tag i och tänka efter vad jag vill göra med gymnasiet.. Det är dags att börja bestämma sig på nytt och på grund av nya omständigheter, nytt val ?

Imorgon så hämtar Judy,mig och Tay efter skolan och så åker vi till M.O.A i någon timme eller så, Forever 21, H&M och Abercrombie är mina prioritet no.1 och sedan efter det så lämnar Judy mig hos Holly och så åker vi väll till Target, måste köpa lite nödvändigheter och köpa något gott och någon dricka för sedan vid 10 pm så ska jag och Holly se Breaking Dawn på Burnsville Movie Theather. Åh, all denna längtan. Är så nyfiken och taggad!

 

 


varför skulle du inte våga detta äventyret? *svar?*



11/15/11 fixat frillidillan liteså ja

Hello swedes, guess what? I am feeling kind of beautiful at the moment!
För jag var hos frillidillan idag och klippte topparna och slingade håret. Dock känns det kort men men, mjukt och vackert är det och allt gick på 876 :- Värsta kapet, eller hur mamma? :)
På fredag blir det Breaking Dawn med Holly, såååå taggad. OCH GUESS WHAT . 1 biljett - 10 dollar hahah suck it :* 65 kr typ hehe, och jag har bestämt mig. Jag ska kanske unna mig något godis då, för det är lite okej.. iochmed att det är breaking dawn ♥
Nej nu ska jag sova, måste vara lite pigg imorgon för skolan och sedan plugga alla härliga läxor. Kanske hinna skypa imorgon mamma o pappa? Ni kan ju skriva och så svarar jag sen.
Puss tjaaaaaa
nej jag tänker inte bjuda på en bild där jag ler, för jag är som sagt lite crazy och kände mig fånig när jag log. leendet funkar inte alltid alla dagar nepp

11/14/11 så firade fröken sverige farsdag alone

Hur tillbringade fröken Sverige fars dag i Minnesota?
To be honest denna dagen var ganska död, jag var sjukt trött. Skrivit till pappsen och önskat han en bra farsdag, lyssnat musik och kollat på kläder från internet. Det värsta är nog att idag var hemsk i matväg ätit massor..
Bakade chocolate chip cookies till Terry, brände dem lite pga. Farenheit och för ungs ljuset gjorde att dem inte alls började se sådär gyllen bruna ut.
Har hittat världens snyggaste jacka också från Abercrombie som jag förmodligen ska köpa även om jag har en jacka för denna är freakin awesome och jag kan ju använda den i Sverige sen.
På tisdag ska jag äntligen till frissan och fixa håret, toppning och slingning, thank god. Behövs! Hör av mig efter mamma om detailsssssss.
Annars då?  Skirt tjurig på facebook som tog bort min bild för någon rapporterade den och jag hade 99 likes och fina kommentarer och är allmänt ledsen på sverige at the moment...
Här är den fina jackan ♥
älskar dig papi

11/11/11 3 months in the state and we flooded the dome

11/11/11 - vilken dag att minnas. Denna dagen var speciell på alla möjliga vis, Jag firar 3 månader med mitt livs äventyr och upplevelse. För 3 månader sedan lämnade jag Sverige och påbörjade mitt nya kapitel och jag älskar varje sekund av det. Visst är det svårigheter, irritationer, skillnader men oh man, vad jag får uppleva mycket nytt och jag mår överlag som en prinsessa. Så lycklig som jag är nu, var det ett tag sedan, USA - det bästa mest random beslut jag någonsin tagit.
Efter att ha kommit hem i förrgårkväll (torsdag) till Holly efter konserten at University of Minnesota. Vilket för övrigt är skit tufft, inte många svennebananer som fått göra det inte! Vi satte oss och drack varm choklad, kollade film Easy A och målade våra naglar i Laker spirit's ära. Midnatts blått med sedan vit text på och lite härliga gula prickar här och var, ska se om Holly har bild på det så ni kan se någon annan gång. Vaknade sedan morgonen efter och så gjorde vi pannkakor till frukost. American style you know bro'.
Sedan påbörjade vi det vi är allra bäst på - slöa oss i flera timmar med fixing of make up and hair samtidigt som we're dancing our butts of till the dance station och gissa om jag blev lycklig när dem spelade avicii! oooooh! Sedan vid 1 hämtade Mitch oss och åkte till skolan för tailgating, och som jag skrivit innan.. ( tailgating är en stor gathering, man grillar, umgås, spelar amerikansk fotboll och peppar och taggar inför match). I början var det bara jag, Holly, Mitch, Will och Ben och det var faktiskt riktigt mysigt och kul sedan kom det fler och fler och man blev mer och mer pumpad inför själva matchen. Elever samlades precis utanför entrén till skolan för att vinka av och heja skolans football team, vilket var så otroligt att se allas spänning. Och sedan hoppade vi in i Mitch bil och for iväg mot St: Paul/Minneapolis The Mall of America Field, THE DOME. Satt bak med Ben B och Will och hade lite party och taggade inför matchen.
För att samanfatta kvällen snabbt då klockan forit iväg och är nu 4 am... Prior Lake spelade mot någon katolsk St: Paul High School, det var jämt 14-14 till fjärde perioden då gör motståndarna touchdown och sparkar ett field goal och får då totalt 7 poäng. Kort därefter då PL inte kan springa in en touchdown bestämmer dem sig för att sparka in bollen och pga avståndet får dem 3 poäng. Dvs. 21-17 nu till Katolska High Schoolen. Det är spänning och vi tror ett tag att PL ska vinna och göra touchdown då missar en kille passen och den for i sidan. Så Prior Lake förlorade, vilket gjorde mig så fruktansvärt ledsen. Vi kan ju lugnt säga att vi hade den allra största hejarklackern, student sections och suporters men gud vad hemskt det är att veta att Football season is over. Jag började faktiskt gråta efter för även om jag inte förstår amerikansk fotboll så bra så är det en sådan stor del av High School Spirit och gemenskap och glädje. Men ni anar inte hur stolt jag är över att säga att jag är en Laker. We came to the Dome, we played for State and We flooded the dome with people. Got to love the Lake.

Avslutar detta inlägg för att nanna och tagga en förhoppningsvis awesome lördag med bilder från idag! ENJOY
Ben och Mitch during tailgating, Jag och Holly spelade mot dem och det gick väldigt bra * host *
HAHA jag bara älskar denna bilden på mig och Mitch, BEST FRIENDS FOREVER AND EVER AND EVER.. eller något sånt var det vi sa...
In the DOME. Mina favoriter. Detta basicly explaines our friendship.
Holly, Jag, Kristina Jordan
Studs, vänster till höger, Thomas, Will, Ben B & Mitch

11/9/11 wednesday

Positiva kommentarer gor min dag! Om och om igen. Jag alskar era mysiga, gulliga kommentarer och det ar ni som ar en stor orsak till varfor jag tar mig tid att skriva nar jag igentligen inte alls har lust. Jag blir jatte glad nar ni skriver att jag gor er taggade osv. Tack :)



Sitter pa matten just nu och ar sa fruktansvart uttrakad, matten ar hemsk och ingen ar pa plugg humor idag sa det ar varsta ka0z. Sa sedan sondag har livet som utbytesstudent varit ganska trakigt. Pluggat massor denna veckan infor prov och quizes iochmed att imorgon ar den forsta quartern slut och mandag borjar man nagra nya klasser, jag kommer tex. inte ha creative foods or Photo I nu. Hade ett stort prov pa WWI idag vart ca 50 points tror jag. Hoppas jag gjorde bra ifran mig for det kandes lite sa da jag tyckte detta kapitlet var ganska intressant iochmed att det lagger grunden for WWII och att det har mycket med Europa att gora. Hade 25 matching points quiz i english on Literary Terms Element of Persuasion  och det gick at skogen! Jag har verkligen last och forsokt men idag - allt var som bortblast! Haha , langtar inte efter att veta det resultatet. Och forresten, Guess what?! Jag fick A in English on The crucible worksheet. Suck it. Swedes can, I can. Sjukt stolt tjej alltsa, Annars? Ikvall blir det plugg for prov i Creative foods to end the quarter och jag missar pepfesten som ar 6th hour for Concert Choir ska samlas da och ta bussen till Universtiy of Minnesota dar vi ska sjunga med tva andra korer som ar speciellt fragade och det blir Jimmy Johns till mat ( typ Subway, men en macka ar istallet 9 inch och de flesta foredrar Jimmy Johns och sager att de ar nyttigare ocksa?). Sen pa kvallen blir det formodligen sleep over med Holly och sedan fredag ar vi lediga fran skolan och da blir det tailgating och sedan kommer Mitch kora mig, Holly, Ben B och Will to the DOME dar Prior Lake kommer spela forsta state quartern eller vad det ar. Och ju mer vi vinner desto fler football games blir det, vi kommer narmare state titeln och Vi satter Prior Lakes football historie pa topp!

Laddar min lilla rosa kamera ocksa dar hemma sa att jag blir battre pa att ta bilder igen. Nu kor vi matte sista 20 minuterna! L O V E

ps.
pa fredag ar det veterans day, WWI. da soldaterna kom hem det ar darfor vi ar lediga btw. ds.


11/6/11 brunch

Hemma från lunchen med Johnsons! Var som sagt nervös men det gick super, Tracy är super snäll som vanligt och det var jätte trevligt. Tracy kom och hämtade upp mig vid 10.40 och så åkte vi till Bearpath ett neighborghood som är sådant instängt, guarded area typ. Där gick vi in och hälsade på "mormor" Tracys mamma och väntade på att hon skulle bli redo att åka och så kom Tracys tvillingsyster och hennes två döttrar dit och gjorde oss sällskap till Bearpath members resturang där vi åt brunch. Riktigt trevligt att få sig en dos svenska idag med och är mätt och belåten nu! Skypade med min fina vän Erik igår som hatar som tusan från Seattle till Minnesota och gjorde planer för sommarn.
Men nu ska jag väll se om mina päron har lust att prata med deras dotter och sedan får vi väll se vad denna döda söndag har att erbjuda!
Såg nyss att Tracys dotter Sophie nyss addade mig på facebook! Gulligt! haha och jag är hennes första kompis haha aww.
Puss på er!

11/5/11 Videoblogg

who cares that i dont have any make up or are slightly retarded?
it's me

11/5/11 the dome will be flooded

Gårdagen var grym! Efter att ha fått skydda min fina blueberry paj från tjock hungrig buss schafför påväg hem från skolan, så fixade jag håret och bytade om och gjorde mig redo för att Andrea skulle kunna hämta mig efter hennes jobb. Först hittade hon inte mitt hus men det visade sig att hon var mitt emot mitt hah så jag sprang ut och så åkte vi till skolan för Taigaiting! Tailgaitng var trevligt som vanligt och super taggande, dock blev det second row för första gången denna kväll. Haha gillade inte det.. Men first row var killarnas för kvällen. Prior Lake mötte Easteview och krigade om platsen för State.. Och Prior Lake vann!!!!!!!! Så nästa fredag är vi lediga från skolan vilket var bestämt sedan innan i planering, och sedan kommer vi åka in till down town St: Paul och spela i The Dome, där Minnesotas professional NFL team, Vikings spelar i normala fall. Detta är första gången i Prior Lake High Schools historia och det känns såååå mäktigt att få uppleva detta. För detta är an huge deal! Så efter vi vunnit stormade alla eleverna the football field och for till Applebee's och åt med gott folk! Satt med Rosen,Mitch, Thomas, Will, Jordan, Kristina, Holly och sedan efter ett tag kom Connor och satt sig med oss. Och vilket tryck det var på Applebee's, alla var så glada, pumped, taggade och när killar från fotbolls laget kom så hyllades dem och ljudnivån där inne ökade, speciellt när Prior Lake vs. Eastview matchen snabbt visades på tv:n från Kare 11. Mäktigt. Sen åkte vi (Thomas, Holly, Mitch, Jordan, Kristen) hem till Rosen och bestämde oss för att busa med Will så vi hämtade stenar som vi skulle placera bakom ett av hans däck. Men det gick inte för Will hade såklart ställt bilen i garaget.. Sen så körde Mitch och Holly hem mig för jag hade en cerfew på 12.. Vilket sög med tanke på att allt det roliga hände just då.. Och när jag kommer hem tillochmed 10 min tillgodo för att vara duktig tjej, upptäcker jag att huset är tomt, ingen hemma. Smsar Judy hör inget ifrån henne förren 00.45 då säger hon: Okey, good we'll be home soon. Och Så är dem hemma 01:10. Känns ju jätte kul att dem är noga med att hålla tider och smsa tillbaka asap annars... och så följer dem det inte själva haha! Hittils har jag fått skäll en gång och det var för att jag inte smsade tillbaka på 2 timmar DURING a footballgame som hon visste jag var på.
Annars ? Död lördag, bara sovit och tagit det lugnt och fixat. Ska försöka göra en videoblogg iochmed att många saknar dem! Bara för att jag är så knäpp eller något..?
Några bilder jag lånat från MSHSL fb page:
3 utav 5 superfans, Konner, Ben Och Brock.
Och leta inte efter mig i bilderna om du nu tänkt göra det för jag syns typ inte haha :) men jag har hittat mig själv ändå hah.

11/4/11 blueberry pie

min fina paj som är så mycket finare i verkligheten. synd ni inte får se den!
edit: jag menade absolut inte att låta bitchig i mitt svar om du uppfattade det så. så om jag sägr såhär istället. när jag får en snille blixt idé eller tar ett random awesome kort som gör att man automatiskt fattar jag är i usa så självklart :)

11/4/11 photo class

Sitter i skolan och har photo class just nu, Mrs. malmgren ar inte har sa det ar riktigt chill och vi kan i princip gora vad vi vill! Sen att jag ar klar med denna veckas project - Montage och att Photoshop lightningroom inte funkar ar en annan historia! Imorse gick jag till Mr. Hassig och pratade med han och notlasningen osv. Och han sa att jag kunde fa ga ivag och fa hjalp 10/15 min dag och fa hjalp att ova. Och since i have a different background, behover jag endast gora 1 recording! Och guess what? Jag gjorde den nyss.. Dillion sa att eftersom han ar korens president och han inte ville jag ska fa F sa gick han tvars over rummet och gav mig den daringa hemska saken och jag var tvungen att gora det... Haha failade sakert och fick for mycket uppmarksamhet hah..
Efter skolan ska jag hamta min blabars paj jag bakat i creative foods och den ar saa fin!! Stolt tjej, sa den kommer jag ladda upp bilder pa! Sen sa ar det tailgating med Andrea och kopa varm choklad och football game ikvall! Ska fraga Judy vad min cerwfew kommer bli.. Hoppas pa sent for ska formodligen umgas med Mitch,Will, Connor och Holly efter och skulle vi haft sleep over Holly och jag men nu kan hon inte sa.. Jaja!

Bilder fran forra veckans project studio lights! Och forresten sag en kommentar om nya headern om att den skulle varit mer amerikansk en bild fran USA och helt arligt den ar tagen during school hours. Pa min fotolektion sa det ar ju en bild fran USA, tagen i USA..






11/1/11 US history och sånt

Jag är trött jag pluggar rumpan av mig, quiz i US history imorgon chapter 10. WWI och imorgon ska vi seniors ta klassbild och mäta gowns and stuff och vi har early relese! HAHA excited! Ska till Lakers store imorgon också förhoppningsvis och få köpa min Laker Hoodie äntlingen? Hoppas, hörs snart pussar
förresten bytat header, Hiss / Diss ?

RSS 2.0


free counters