Hollywood, Miami och hurricane debbie

This gurl is alive!
Bloggen har krånglat rejält sen blogg.se ändrades ochdet är riktigt segt att ladda upp bilder men anywaaaaaaays. This gurl is in Miami Florida and the weather sucks. Like forreal. SUCKS. Vi har regn och storm här borta pga. Hurricane Debbie som ännu inte verkar bestämma sig riktigt än för att slå till eller ej. Idag bestämde sig Debbie iallfall för att låta oss få en liten sunny break. Så fick faktiskt lite sol på 3/4 timmar idag. Sen efter det sa väderradarn att ovädret skulle vara tillbaka så då bestämde vi oss för att ge oss ut på shoppingrunda. Ack vad jag spenderar mina pengar.... kommer vara pank innan jag ens hunnit kommit hem igen... Men fina saker har ja tjudelie! Iallafall, i onsdags åkte vi ju som sagt till Hollywood, gick där på Walk of Fame, shoppade där, gick på starbucks,åt på hard rock café och gulliga pappa överraskade mig med ett stort souvenir glas där det stod hard rock café hollywood på't, sen kollade vi lite på top chef som spelade in där mitt på hollywood blvrd och sedan åkte vi på en 2h tour och såg var några av kändisarna bodde i Hollywood och även om man inte såg så himla mycket av deras hus liksom så var det riktigt kul att se att flera av dem inte bodde i gated communities and lived relatively close to us not so famous. Många bodde faktiskt rätt nära Sunset blvrd!

 
Micheal Jackson!

Twilight Cast at the chinease theather, muh hands and roberts meet again

Savannah du skulle fasen varit med mig :') Alla våra marathon... DAGS ATT HA EN I SOMMAR IGEN!!

Tyckte denna var lite rolig speciellt med tanke på att det är svenskt.. Vodkan alltså

Beverly Hlls !


Igår åt vi på en kubansk resturang hör i Miami beach, detta var några banan pommes chips?!
Pap och IOR som jag köpte på disneyland!! Mitt pillowpet ♥
 
 

Disneyland

Where do I begin? Disneyland var helt fantastiskt, det går inte att inte vara lycklig där och bara bubbla av glädje. Sedan att se hur dem verkligen byggt upp en liten värld och att du kan gå och ta på allting och möjligheten att gå in i princip alla olika mysiga hus var så tufft! När vi kom in så köpte pappa glittriga/paljett mimmi öron åt mig för pappa bara dem är mest DU liksom. Åh plus poäng till världens bästa pappa! Sen när vi gått några meter får jag syn på PIFF OCH PUFF. Sprang till dem och tror ni inte att dem skulle på rast då?.. Men guess what Puff gav mig en high five och en kram innan dess och jag bev helt lyrisk. Svårt att beskriva men det är verkligen som att bli 4 åriga knubbiga glada disneyanatiska lilla Carolina pånytt och träffa ens idoler. Sedan när vi gick in i Mickeys town stötte jag på Goofy!! Janne långben och fick världens tjockaste kram och bild med han och gissa vem som blev jätte fnittrig när Långben gav henne värsta kramen och gjorde puss/smackande ljud haha.Det är lite creepy men guuuuuuud vad lycklig jag blev. Sedan åkte vi ånglock runt hela disneyland och gick till deras olika temavärldar. Sen åt vi i New Orleans världen och åkte ångbåt runt om och avslutade vår dag genom att se Disneyparaden. Det var ett perfekt avslut på en underbar dag och kunde inte få mer disney stämplat över sig! Och just det, köpte ett Ior pillowpet också :') sött och mjukt wie får blogga om Hollywood BLVD senare, måste packa och fixa nu för imorgon 3 am blir det Miami!
 
 

Los Angeles - Day One and Two

Igår var det Hollywood skylten som stod på schemat, sen for vi iväg till Griffith observatory ( med i många filmer och great view over LA. Det var redigt coolt att se Hollywood skylten så pass nära och på riktigt liksom ända och sen att se hela Los Angeles ligga där bakom och se sillhouetterna av skyskraporna var tufft! Efter det tog hela familjen en upptäcksfärd här i Redando Beach området (där vi bor) och gick på våran beach promenad och sedan gick vi in i lite olika stores i området. Sen idag var det beachdag! Vi började med att åka till Santa Monica Pier and beach och kollade runder där, sedan åt vi lite på Bubba Gump Resturant at Santa Monica Pier. Tog bild med the shrimp today too! Wohoo, sen åkte vi till Venice Beach also known as Muscles Beach strosade runder där, kollade basketmatch, shoppade lite och sen åkte vi till Manhattan Beach och gick runder där och kollade och letade efter mammas gamla hus där hon bodde för 30 år sedan. Imorgon ska vi till Six Flags!! Riktigt taggad på det tjuhuuuu

6/15/12 tidig midsummer and hello LA.

Gårdagen var supermysig med vårt svenska midsommar firande, familjen var super intresserad och engagerad och maten var god! Loved it. Perfekt family day tycker jag! Massa skratt, kramar, mat, underhållning och mycket packning, men jag lyckades iallafall packa.. Det kändes helt sjukt att packa sina grejer och att sedan se mitt rum, lika tomt som när jag kom. Sen idag var det upp vid 8ish och sen var det dags att säga hejdå och usch det var riktigt jobbigt. Det känns konstigt att säga och vet inte ens om det är möjligt men de senaste två veckorna undrar jag inte om jag blev ännu tajtare med familjen och dem är verkligen en del av min familj ch jag kommer sakna dem så galet mycket. Gråtit floder idag, sen på planet till LA när vi took off blev det så självklart att jag lämnade MN så då blev det en skvätt då med och gubben brevid mig stirrade.. (Mamma, pappa och jag fick dela upp oss då vi blev incheckade knasigt..) Sen landade vi i LA fixade vår hyrbil, körde till hotellet,checka in, åkte till Target åt mexican food tjuhuu och nu ska jag sova, är lite död. Vet inte vad vi har för planer för imorgon så vi får la se.. PUSS
we like mexican! and i recieved free flour tortillas just because im so nice and swedish :)

6/14/12 yesterdays twins game

Igår var mamma och pappa på deras första Twins Game, det var Twins vs. Phillies dock förslorade Twins såklart när vi gick på deras game men dagen innan så vann dem med 11-7. Tror dem var lite för självsäkra, Taylor kunde inte följa med så Norge (Ida) följde med oss istället och oj vad kul vi hade, nästan synd föräldrarna var med för ojoj vad killarna bakom oss pratade på och dem var riktigt snygga freshmen's at college. Vi åt Nachos, corndogs, the epic ice cream baseball hat, tog bilder och vi åkte även till Mississippi river och kollade in den innan matchen började.
Måste säga det att det är riktigt underbart att se hur min värdfamilj och mamma och pappa går ihop med varandra. Speciellt att se Terry all excited och smiling när han och pappa umgås. Idag har jag kört hardcore packning och vi har lagat swedish food, som janssons frästelse, gubbröra, gravad lax, svenska revbens spjäll, home made meatballs osv. Nu ska jag fortsätta mitt packande och matlagande, talk to y'all later!

6/12/12 mami papi and le friends

Mamma och pappa kom för två dagar sedan,helt sjukt.. Sprang när jag såg dem och skrek pappa och mamma och kramade om dem, det ironiska är att Judy sa att hon väntade på att alla federal agents skulle ta mig då det stod klart och tydligt "ABSOLUTLY NO ENTERY" whops fail på det. Bästa kramen ever. Sen igår 2nd day in Minnesota, åkte vi till Ptior Lake High School och efter det TARGET!! Wohoo, love that place could live there if it were possible!! Åkte till Dairy Queen, had my first Dilly Bar, åkte visade Hollys & Idas hus och Sen igår träffade dem mina vänner, Ida, Holly, Paige, Maria, Elle, Mel, Aubrey, Lauren och Andria. Vi åt massor med god mat och bara umgicks, kollade the house bunny, spelade pingis, dansade just dance och sen så helt plötsligt säger Paige, Maria och Mel att dem måste gå för att lämna något till AJ because he's going out of town within an hour? Jag bara wtf? Jahapp okey.. Så försvinner dem och sen kommer dem tillbaka efter sisådär halvtimme typ, och säger since it didnt work out on your birthday and we couldnt go there we wanted you to have it anyways också kom dem med froyo- cherry Berry till mig! Åh jag dog vad gulligt. Fick ett supergulligt fotoalbum bläddringssak av Maria med bilder från mitt år med saker jag hittat på med mina vänner och av Holly fick jag en ram och ett väldigt långt emotionel brev, usch vad man bölade som en liten gris då.. Nu måste jag iväg iaf, Mall of America kallar med los parentos!
image description
image description
image description
image description

6/9/12 graduation och senior lock in

Jag sa ju att jag skulle dela upp dem men jag insåg nu att det blir bättre sammanhang att ta allt i ett. Efter min underbara videoblogg, fixade jag det sista, plockade fram alla kameror och mina myskläder jag sedan skulle byta om för the lock in.
Graduation startade med att alla seniors samlades i the auditorrium/hörsalen/stora scenen där vi alla satte oss på våra assigned seats. Sedan när klockan var 7:15 pm började studenternas rows resa sig en efter en pch vi började gå mot skolans staduim, the football field. Min "walkpartner" var inte där så jag fick gå själv haha. Hallvägs till football fieldet kan man se det är smockat, Folk är så tajta på lektarna/blechersna att dem ser ut som packade sillar och människor står runt om the trackfield på planen för att få plats och se också. Alla förstår ju liksom att amerikansk eller ja graduation överhuvudtaget är en big deal men inte förren du står där i cap and gown med alla dessa tusen (aa runt 3000 ska ha varit där igår) förstår du och känner du hur mäktigt och tufft det igentligen är. Sen att jag har blivit extra emotional under året är väll ingen nyhet men när jag sen såg svenska flaggan uppe vid rektorn och den amerikanskan blev jag lite tårögd. Våran class president höll tal, rektorn, en school treasure höll tal och någon doktor sen läste dem upp namn och sedan sa vår principal att det var dags to acknowledge our exchangestudents they've had at prior lake thoughout the year. Och så läste dem upp våra namn och vart ifrån vi kom och då kände jag mig riktigt speciell, haha tänker inte ljuga för er! Sen började de dela ut våra diplomas och läste alla 500 something students namn. Har video på detta som jag ska försöka fixa ihop och lägga ut som ni får se :) lite kul kanske. Sen var det picture taking on the football field och sen hem byta om, lämna diploma osv och tillbaka till the High School for Senior Lock In.
När du väll sedan "checkat in" på the lock in, stannar du där. Skolan är full med aktiviteter,volleyball och basketball in the Golden gym inne in the blue gym hade dem hoppborg, sådan där du är fast i lina hoppeborg dem har på laserdome med, några "trashcan"liknande segways som man hade rally med (skit kul!!), dem hade airbrush tattoo, glitterytattoo, karikatyr ritning, hypnotisör med 1.5 h show, photo booth och movies, games och massa mat, godis, dricka och glass och aaa typ alllt haha. Gott vare iallafall! Sen när klockan var 5 am var det dags att åka hem. Jag ska förmodligen träffa Adam senare i eftermiddag och käka glass, wohoo på det! Men nu ska jag fortsätta njuta av mina 30 grader och solsken för sen blir det mer städ och tvätt innan jag ska träffa Adam! Imorgon får jag hämta mamma och pappa på flygplatsen också!! GUD HELT OTROLIGT!!!!!!!
prior lake class graduates of 2012
recieving my diploma
hats in the air!
elle tur hon kommer på måndag :)
holls and I
andria - kommer måndag
Sverige & Norge
Glitter tattoo och rosa hår fixade jag på lock in tjalala, det rosa håret är dock nästan borta nu hehe
MAT!
BINGO!
American style, chips i lass
Jag, Steven Andres & Peter
Lite hyper och övertrött chey klockan halv 6! wohooo

6/8/12 ready for this?

videobloggar är skoj speciellt the ones starring COCO!

6/7/12 Last Night at Dick's Last Resort

Var ju ledig igår så startade dagen med en jogg(?) här i the Wilds i sommarvädret och fick en sisådär riktigt vacker awkward tanning line after the sports bra.. Sen gjorde jag vid mig och så skjutsade Judy hem mig till Holly, hon var ju såklart inte klar så hon fixade v sig och sen åkte vi och hämtade upp Maria som råkade avslöja när hon kom ut med hon bakat en tårta i famnen åt lilla mig. Så gulligt av henne, så jag fick låtsas att jag inte visste något och sen åkte vi hem till Holly och lämnade den och väntade på att Paige och Mel skulle komma, Sedan for vi alla iväg ut on the high way mot Mall of America och åt på Dick's Last Resort. I början var vi liksom lite skeptiska och kände fasen detta kommer säkert bli super lame. Men gosh we had a blast! Haha, vi hade en tjej som severade oss men killen som serverade the table next to us, älskade oss och framförallt mig. Han friade till, insulted Holly, gav mig hans nummer, gjorde om Marias hat to a cape och det var så galet kul. Dock var han ju inte allt för vacker och det var mycket sexual peeks här och där.. Vi stannade där i totalt närmare 3 timmar för att det var så kul! Sen gick vi ner till forever 21's accesories store och kollade runder där sen for vi hem och åt tårta. Och bam när jag skar up den! Le Americaaa, gulliga Maria hade fixat så tårtan var i tre olika färger, America Always sa dem när jag stod där överlycklig med tårtan min. They sure know how to make me heavier and for y'all to have more of me to love. Sen var det tjejsnack all night och vi kollade en av favis filmerna - Legally Blonde. Nu måste jag städa mitt rum för imorgon people ska jag upp ganska tidigt, typ 8 haha för då har vi senior breakfast och rehearsal sen imorgonkväll är det graduation och Senior Lock in!!!
Hats on people!
Paigey got rejected from Jersey shore and apparently I spell A.T.M Dad..
Haha funniest dude ever.
Skrattar lika mycket varje gång jag ser denna bilden, båda ser lika lost ut och oförberedda haha. Han tror jag är en famous model back in Sweden och sen att han friade för att ge mig ett green card är ju lite kul. Snacka om att killen är iq befriad..
AMERICA PEOPLE , AH MUH RI CAAA
Trött chey däckade pågrund av för mycket socker under en och samma kväll. Frosting är lite för gott..

6/5/12 last school day at prior lake high school

Last day, känts så galet fattar inte skolåret basically är över. Hade mina två finals idag i mina junior classes, gav Mr Hassig hans gåvor som han verkade uppskatta massor vilket gjorde mig glad! Sen så during 6th hour samlades alla seniors i East commons där vi hyllade oss själva och hade peprally typ inför att klockan skulle ringa a last time. Så himla grymt när vi cheerade osv. Imorgon blir det Dicks last resort (förhoppningsvis) och last sleepover/girls night. Här är bilder från choir, imma miss'

 


6/5/12 sister necklesses

Idag är det my very last day at High School. Min allra sista skoldag at Prior Lake High School. Det känns så himla unreal, jag har tillbringat ett helt skolår i Amerika nu. Vilken upplevelse, sommaren har kommit till Prior Lake förhoppningsvis för att stanna, vi hade 30 grader igår och strålande solsken. Igår i posten kom äntligen våra berlocker vi designade uppe i Wisconsin vid båten till vårat sister necklesses. Gud vad enkelt, fint och classy det blev. Min going away,graduation,goodbye-gift. Nu är det precis i slutet.. Efter att vi öppnat det satt jag och Judy ute och gick igenom den sista veckan osv sen åkte vi till Sam's club the huge warehouse store där man köper allt i bulk/stort/förpackningar osv ( mamma och pappa, vi planerar att ta med er dit så ni får se, det är lite tufft ändå) där fick jag ett huge pack med bars (my favorite ones too) haha för carry on när vi reser sen och för mitt egna care package jag ska skicka hem. Sen fixade vi mina presenter för Mr. Hassig som jag ska ge honom idag. Han får le Sverige bok (så himla kul att han varit i Sverige men ger boken ändå för as a reminder of me och Sverige ändå) en ram med a picture of us och en poster jag skrivit på. Hoppas han uppskattart, för jag kommer verkligen sakna honom! Han är bäst den teachern alltså. Nu ska denna morgonpigga tjejen göra vid sig, känns som om jag börjar ställt om mig för Sverige already fast att jag ändå ska ha semester här först? Vaknar tidigare för varje morgon och idag blev det klockan 4 utan att kunna somna om.. Suck.


6/2/12 date på ikea

Jag och Norge drog till Mall of America idag och sen hade vi dejt på IKEA, SVENSKA KØTTBULLAR wohooo! Har alltid så galet kul med Norge
Nu ska vi kolla film, the vow alskar den filmen och ata glass! I'll talk to yall later!


dinner date ♥

Svenskan kan hennes maud ja!


American Peeps! Sockrade marshmellows haha sockrigt osv.


6/1/12 awards concert

Awards Concert yesterday var soooo sad!
Efter skolan akte vi hem till Holly, sen fick vi direkt aka tillbaka to the high school for jag hade jusaklart glomt min bag in my locker, sa vi passade pa att aka till caribou ocksa och satt och myste dar ett tag och satt och pratade, sen akte vi hem till Holly och borjade gora v oss for Awards Concert! Sen for vi ivag, och final rehearsal (accapella group) ovade och sen borjade det, de yngre korerna borjade sjunga deras latar och i mellan de olika korerna delade dem ut olika awards och lettering. Sen avslutade concert choir med vara latar, kandes jatte konstigt att veta det var the last time we all preformed together liksom. Sen delade dem ut ett award och Jackson vann det och da borjade saklart Carolina get really emotional, tararna borjade rinna, blev sa glad for han och sedan nar man sag att jackson borjade grata blev det bara lite extra och att det sen var senior slide show med our babay pictures och senior pictures, da blev det yttligare lite jobbigare.. Tillraga pa allt skulle vi alla sen direkt upp pa scenen och sjunga - How do we say goodbye. Da blev det for mycket, jag borjade grata mer an de flesta seniors tillochmed. Det blev bara sa uppenbart att det nu snart ar slut, jag tycker det ska bli skont att fa komma hem men jag onskar jag kunde ta med nagra av mina americans hem. Och att inse att dem flesta aven om man ar bra vanner har kanske aldrig mer kommer ses gjorde det bara mer jobbigt. Sen akte vi till applebee's och at mat! Lovar gick sakert upp ett kilo igar, at min Fajita chicken spicy salad och 2 av paiges wings och nacho chips igar for jag var sa hungrig, Jag och holly drack ju bara en carmel cooler lite sa vi at ju inget fram 12.00 - 22.00. 10 timmar utan mat gor mig lite crabby eheh. Idag efter skolan blir det hem till Ida tjohuhu. Vi hors sondag? probably.. hmm
kommer sakna denna teachern alltsa, han ar sa grymt bra

RSS 2.0


free counters