who gives a

åh vad jag har saknat att blogga..
det är så himla skönt att skriva av sig och ha, just nu är det så fruktansvärt mycket som flyger runder i huvudet på mig. ni anar inte, problemet är att jag är så himla excited, nervous och glad att det gör att jag är som en tickande bomb, mitt humör svänger, och jag måste lugna ner mig. jag kommer stöta ifrån mig den personen jag minst vill stöta ifrån om jag är såhär. nu tar jag ett djupt andetag och börjar om. och just det, jag saknar judy så fruktansvärt mycket, blev jättejobbigt att hon skrivit på min wall och jag insåg att hon skrivit mejl och jag inte sett det... saknar henne så mycket. speciellt nu, när jag är så excited och nervös. hon vet precis vad jag pratar om, och kommer alltid med mysiga kommentarer och skämtar.. lite mer än en månad i sverige, mitt ny gammal liv är startat, om 20 dagar börjar jag gymnasiet. jag är mer nervös att börja gymnasiet än vad jag var att åka till usa. annars rullar det på rätt bra för mig, börjat jobba lite, träffat nya riktiga vänner och några falska  för så är det. man märker att vissa bara bryr sig om dig för du är hajpad, du är speciell för att du varit borta medans vissa andra geniunt bryr sig faktiskt om dig och vad du upplevt och tycker du verkar skoj. helsingborgs festivalen, danmark, mystjejkvällar, skype dejt med paigey and holly när dem var på caribou, åh finally. sen idag var jag och fikade med Evelina, vilket var så himla kul och mysigt, snackade innan jag åkte och sedan höll vi kontakten ändå och gilla och kommentera och nu satt vi på eh och hade hur kul som helst. sen fick jag mina nya jeans från nelly idag. wehooo! på fredag är det ljusfesten här i ängelholm. får se om det blir det och med vilka isådantfall, anyways, jag vill också bara passa på att säga,
 
OCH STORT tack till alla fina läsare jag haft under mitt år för att ni läst, brytt er,stöttat,peppat och kommenterat!
alla era fina mejl, kommentarer, gud vad dem har varit inspiring! ni har varit guld och jag önskar er all lycka och finns om någon har några frågor, LOVAR att kolla min mejl oftare iallafall varannan / var tredje dag haha, det vore bra om jag började med den vanan..
tack och hej säger swemerican svennebananen me american swenglish carolina.
 

första inlägget i sverige

Jag är hemma i Sverige. Konstigt att säga hemma. Nytt hus, Samma stad, samma tjej men ändå skillnad.
Det känns helt knas, underbart att vara hemma och träffa mina fina vänner. Men det känns så himla overkligt, sedan att jag också flyttat och kom "hem" till nytt hus gjorde bara att det kändes ännu mera overkligt. Svengelskan är min grej. Min skånska twist blev jag ju av med i USA och det uppskattas inte här hemma. För min skull får vi väll hoppas jag får tillbaka den, jag är lite blandras känner jag. Varken svensk eller Amerikan i mitt sätt att vara längre. Haha och GUD det är ju dyrt i Sverige. Måste ha jobb typ nu. Allt jämförs med Amerika nu och gud vad depressing det är att inte ha target tillexempel.

Det är mixat, mina känslor reflekterar mitt kaos i lägenheten här hemma väldigt bra, kartonger kläder och saker ligger huller om buller och så känns det även att vara tillbaka. Fast jag trivs ju väldigt bra i fina sverige. Men det är ändå rätt tråkigt att veta att man inte kunde kombinera det bästa av båda världarna med kanske 65/35 % Svenskt. heh, nej nu ska jag fixa lite till och sedan försöka sova, imorgon ska jag fixa mer, försöka fixa jobb och sedan ska jag träffa min finis wilma!
 

RSS 2.0


free counters