skintest, fruktsallad och ullared. vilken start!

jajamensan! vilken start på lovet, först chockas man med att de sprutar in medlet under huden så det känns som om de sakta lossar huden under. Fy vad ont det gjorde och nu sitter man med en liten rund plopp med på armen så om 3 dagar får vi se om jag varit utsatt för turberkolos (?) eller ngt och kanske behöver ta spruta? xd jävla amerikaner :) de tar kol på mig med alla dessa sprutor hah!
Sedan gör man världens goaste och största fruktsallad! Känner mig så stolt och nyttig :) så när man står i köket och svär åt att man tappade alla vindruvor så ringer mamma och tycker synd om mig och säger att hon skall åka till ullared och undrar om jag vill hänga med! WOHOO!
Så nu väntar jag på att mamma ska komma hem så att vi kan åka :) Laura är och super i DK antar jag med hennes skolkompisar höhö! Nej skoja bara.. eller ?!
Btw: någon som har 600 kronor de kan ge mig? :) I fredags tappade jag min iphone i trottoaren :( och pappa vägrar betala en 3 gång hah och förmodligen så kommer jag få en iphone 4 ist för de säljer ju inte 3gs längre, och det skulle ju sitta rätt fint med en iphone 4 ist för en förstörd 3gs...

Haha, idag blev jag förresten medlem på kamrat, EMMA OCH ERICA!! :) haha, jag pallar inte xd
det började blinka i brevlådan direkt hahah xdGjorde också ett test om vilken superhjälte jag var, nå vad säger ni? Passar denna in på mig? :)
Carolina - SUPERMAAAAAAAAAAAAAAAAAN DAMDAMMDDAAAAm :)

Your results:
You are Superman

Superman
80%
Spider-Man
75%
Green Lantern
75%
Supergirl
65%
Robin
65%
The Flash
60%
Wonder Woman
55%
Iron Man
50%
Hulk
35%
Batman
30%
Catwoman
30%

You are mild-mannered, good,
strong and you love to help others.
Click here to take the "Which Superhero are you?" quiz...


har inget vettigt att skriva eller ork.ska nog gå och sova nu och hoppas på att imorgon blir awesome.

söndagar, vem gillar dom igentligen ?

Denna söndagen... har varit så sjukligt segt haha, jag pallar inte xd
Har kollat på massa fula bilder på mig från när jag var liten typ 10... haha ser helt mobbad ut (a)
Men hittade några få bilder där man faktiskt blev förvånad och bara, där var jag ju lite söt! :o
Sen så har jag typ suttit och visat Laura bilderna och sedan bakade vi kanelbullar (h) Riktigt tufft!
Gårdagen spenderades en del med ett styck Savannah, sen drog jag hem och skypade med Eric och camade med Filip :) Filip höll mig vaken till typ kvart över 3... Var helt död imorse. Bara så ni vet.

Nej nu skall jag pensla kanelbullarna,  vi hörs!


11 februari.

Veckan har verkligen bara svept förbi.
Vi har haft nationella och massa sånt. Jag hoppas verkligen det gick bra.. Sen nu på måndag så är det sista (?)
svenska nationella typ hörförståelse tror jag. Åh det här med nationella tar kål på mig, så mycket att göra i skolan och så mycket man ska prestera, humöret ska vara på topp och känslor och tankar bara far runt.
Nu ska jag kolla vidare på någon knasig film på 5:an och sedan till sängs. Får se vad morgondagen har att erbjuda.. Just det.. på måndag är det alla hjärtans dag. Hoppas ni har någon att spendera den med tillskillnad från mig som förmodligen kommer sitta helt mobbad hemma och tycka synd om sig själv :)Cause I never knew what I wanted
Til I looked into your eyes.

RSS 2.0


free counters