10/20/11 en händelserik första dag i Kansas

Åh herre jisses vilken händelserik dag i Kansas!
Kom fram till Kansas city runt klockan två förmodligen så inklusive raster och lunch så tog det 7 1/2 h från Prior Lake till Kansas. När vi ska lämna huset för att åka till Warren aka. Dub's football game så ringer Judy's syster Connie och säger att Nana Carol är på sjukhuset och säger att Nana Carol flatlined at the hospital, dvs. Hon dog för några sekunder och dem lyckades återuppliva henne igen, Connie säger till åt oss sen att åka till Dub's game och vänta på mer info för Nana är stabil.
Framme på Dub's game efter 10 minuters uppvärmining så kommer Connie och hinner presis börja prata och presentera osv sen ringer Papa Judy och säger att Nana Carol flatlined igen och dem borde komma till sjukhuset.
Dub's match hinner avslutas med vinst och vi har fortfarande inte hört något ifrån varken Judy, Connie or Papa.
Efter att vi kommit hem igen efter Dub's game så går det en halvtimme. Dem ringer och säger att Nana mår bra ocg läget är stabilt numera så vi åker till en Tex Mex resturang i Shawnee Mission där jag helt seriöst kan säga jag åt världens godaste chicken quesidilla!
Imorgon ska Nana Carol få någonting opererat i bröstkorgen som ska hjälpa hjärtat att kicka igång igen fall det skulle stanna. Peacemaker? Och sedan får vi se vad morgondagen har att erbjuda.
Så tufft att Dub's skolas maskot är Ravens och på tv har man ju sett One tree hill Ravens!!
Jag har på mig Dub's skol tröja - stor och mysig och njuter till topp med rosa hår i yaaaaay!

Kommentarer
Postat av: Alexandra Kjellman

Usch, det lät ju riktigt obehagligt med Nana Carol! =/

2011-10-21 @ 07:46:04
URL: http://alexandrakjellman.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback