Los Angeles - Day One and Two

Igår var det Hollywood skylten som stod på schemat, sen for vi iväg till Griffith observatory ( med i många filmer och great view over LA. Det var redigt coolt att se Hollywood skylten så pass nära och på riktigt liksom ända och sen att se hela Los Angeles ligga där bakom och se sillhouetterna av skyskraporna var tufft! Efter det tog hela familjen en upptäcksfärd här i Redando Beach området (där vi bor) och gick på våran beach promenad och sedan gick vi in i lite olika stores i området. Sen idag var det beachdag! Vi började med att åka till Santa Monica Pier and beach och kollade runder där, sedan åt vi lite på Bubba Gump Resturant at Santa Monica Pier. Tog bild med the shrimp today too! Wohoo, sen åkte vi till Venice Beach also known as Muscles Beach strosade runder där, kollade basketmatch, shoppade lite och sen åkte vi till Manhattan Beach och gick runder där och kollade och letade efter mammas gamla hus där hon bodde för 30 år sedan. Imorgon ska vi till Six Flags!! Riktigt taggad på det tjuhuuuu

Kommentarer
Postat av: Hanna

har läst din blogg ett tag nu, och ville bara att du ska veta att den är sjukt inspirerande! jag blir taggad till 1000. Vill också fara till USA, men har lite svårt att övertala mina föräldrar. hahah, Har du några tips..? ;)

Svar: Hmm.. Tips? bevisa för dem att du klarar det. Berätta om möjligheterna och vilken erfarenhet det är. Det är en investering i dig själv som person skulle jag säga. Jag vet om att jag mognat och ändrat mig men samtidigt kan du själv inte se den stora förändringen men din surrounding kan de. Tryck mycket på the opprtunities, och erfarenheten! annars vet jag inte riktigt. Beror ju på dina föräldrar och hur dem är. Mina är sådanna att jag måste argumentera och lägga upp, info söka och ha fakta för att jag ska kunna få som jag vill ;)
Carolina Samuelsson

2012-06-18 @ 17:38:53
Postat av: ii

åh såååååå avis! Har alltid velat åka till Santa Monica Beach och Hollywood <33333

2012-06-18 @ 23:31:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback