OJ VAD JAG SKA KÖPA LIBRESSE

Saknaden för landet på andra sidan Atlanten växer. Jag saknar mina vänner och min andra familj.
Jag längtar tills jag kan åka dit igen. OCH JAG VILL SHOPPA. Dem har så galet mycket bättre shopping så gissa hur glad jag blev när jag såg att Libresse har tävling om just att vinna resa till NEW YORK, USA ♥
Haha,ska åka och handla med papi ikväll och då skall det inhandlas! Liksom varför inte chansa? Som dom säger om triss lotterna - PLÖTSLIGT HÄNDER DET.

Såhär står det: Libresse har gömt ett antal Pink Tickets i sina Libressepaket runt om i landet. Hittar du en biljett i ditt paket så kan du vinna en shoppingresa för två till New York. 1:a pris (finns 2 stycken) – En shoppingresa till New York för två personer. I resan ingår flygresa till New York och hotell (5 nätter) samt en "personal shopper". Ca värde: 25 000 SEK (flyg och hotell ca 10 000 SEK/person och personal shopping till ett värde av ca 5 000 SEK).Så här tävlar du:1. Hitta en Pink ticket. 2. Skapa en användare och registrera koden som står på biljetten 3. Du är med i tävlingen https://www.facebook.com/Libresse.SE/app_131282317055532
 
Liksom come on, hur bra låter inte detta?

Kommentarer
Postat av: Josefine

hello jag hittade din blogg för några månader sedan och läst om den flera gånger även fast du redan har kommit hem haha, du verkade ha det så otroligt bra där borta och du har fått mig att blivit så otroligt taggad på att åka!
men iaf, jag har en fråga, hur tycker du att sts var? för- och nackdelar? vet du vad de andra som du åkte med tyckte om sts? jag kan verkligen inte bestämma mig om jag ska åka med explorius eller sts. och en sista fråga, tycker du att det är värt att åka med på new york resan?
tack för en inspirerande blogg!

Svar: haha underbart, om sanningen ska fram så gör jag detsamma. läser min blogg om och om igen när saknaden kommer.. Jag hade det toppen, visserligen har du ju dina ups and downs men overall hade jag ett bra år på andra sidan atlanten.Jag tyckte att STS för mig var riktigt bra. Jag gick mycket på min magkänsla när jag valde organisation och föreslår att du gör detsamma, hade jag valt om idag hade det stått mellan STS och Explorius. Men tror jag valt STS igen för jag var så nöjd med dem. Och om New York resan, JA DET ÄR VÄRT DET! Bästa jag varit på, träffade så otroligt underbara tjejer och killar där! Plus det var var fett coolt att bo på St: Johns university! Vet att Explorius har så det ingår 3 förberedelse dagar i NY men tror inte dem klår de 7 dagarna med aktiviteter vi hade :) Hoppas du känner du fått tillräckligt med svar, annars klicka bara in på min ask.fm eller skicka mejl på fb så svarar jag snabbare än blixten! Kram på dig :)
Carolina Samuelsson

2013-04-09 @ 19:31:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback